Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Skrzat - komentarze do dziennika budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

M. przepraszam,że nie piszę,ale czas jest nieubłagalny,poza tym siedzieć w blaszak,gdy temp.sięga w nim do 40 stop. to też nic przyjemnego, a wieczorem gdy jest chłodo to pracujemy,bo moja skóra nie dość,że wiekowa,to jeszcze spieczona jakbym uprawiała piesze wycieczki po Saharze.

U nas płytki są na całym parterze,2 pokoje na górze wymalowane,elewacja w połowie gotowa, dziś zabierają się za górną łazienkę

będą płytki Oxford http://www.ceramikakonskie.pl/pl/strona.php/module=Oferta/action=Pokaz/IDKategorii=53/IDGrupy=17

pozdrawiam i spadam ,bo ze mnie łynie,a muszę jeszcze pokazać wizualizację łazienki majstrowi :)

poczytałam, kafelki poogadałam no i trzymam kciuki:)

Dzięki Kasia,płytki mi się podobają,ale żałuję ,że tak mało wziełam szarych,a więcej białych:bash:. Jednak wcześniej wydawało mi się,że będzie zbyt ciemno,teraz jak patrzę na łazienkę,to jest jasna,więc większa ilość szarości by jej nie zaszkodziła.

super juz u Ciebie. mow szybciutko co to za płytki, w łazience i te na podłodze (chyba korytarz) jedne widze ze są fiji. fajnie wam to wyszło . tylko prosimy o wiecej zdjec i wieksze .

powiedz co to za kolor fioletu ? jakiej firmy?

pięknieeeeee

Witaj Gośka:welcome:. Fioletowa farba w naszej sypialni to Tajemniczy ogród-Duluxa. Dolna łazienka jest w płytkach Fiji,górna Oxford http://www.ceramikakonskie.pl/pl/str...=53/IDGrupy=17. Na dolnym i górnym holu będzie ten sam gres jednak nazwy nie pamiętam,jak wróci do mnie faktura to napiszę co to jest. W salonie miał być gres Stonewood,jednak do dnia 10.07 nie mogliśmy nigdzie dostać 26m2. Nikt nie miał takiej ilości,nawet firmy z netu. Mogliśmy kupić kilka m2 od jednego,i kilka m2 od drugiego. Istniało tylko ryzyko ,że mogą się od siebie różnić,jeśli będą z innej parti. Więc zdecydowaliśmy się na gres hiszpański 15x50 drewnopodobny . Rano go zamówiliśmy ,a po południu już był u nas .

Płytki kupowałam w firmie Feston na 11 listopada . Miła szybka obsługa,zrobili wizualizację (którą i tak zmieniłam;)),ale co najważniejsze ceny mają nawet-nawet,w razie czego można się dogadać. Pozdrawiam, pakuj się pomału ,bo nie długo zawitasz w Polsce

Witam, zaglądam do dziennika i co widzę, pięknie ułożone płateczki, pokoje malowane. No już niedługo to ty nam opowiesz, co Ci się przyśniło w pierwszą noc. ;)

Hej Ania,pomału wykańczamy dom,mam jednak wrażenie,że dom szybciej wykańcza nas. W domu spałam już w tamtym roku,gdy zamontowali okna i drzwi,co prawda jeszcze przed tynkami,ale już zapomniałam co mi się śniło. Zobaczę co mi się przyśni w już wykończonym.