30Agulka 30.06.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Widzę, że buszujesz po necie na swoje komentarze nie zaglądasz, a tu poważne pytania: jakie wybrałaś w końcu te płytki, piątek minął, czekamy:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 01.07.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Ot i wcięło Kamlotkową WRACAJJJJJJJJJJJJJJJJ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.07.2010 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Dziewczyny jeszcze żyję,jakoś ,pomału ciągnę,prę do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 02.07.2010 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Dziewczyny jeszcze żyję,jakoś ,pomału ciągnę,prę do przodu :eek::eek: Ale się kamlotkowa rozpisałaaaaaaaa........................ :jawdrop: i niby zaspokoiłas naszą ciekawosc ??? hę....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 04.07.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 :eek::eek: Ale się kamlotkowa rozpisałaaaaaaaa........................ :jawdrop: i niby zaspokoiłas naszą ciekawosc ??? hę....... Nu bardzo długi post, tylko tak mało wiem:bash: Ahhaaaaaaaaaaaaaa ryczę ze śmiechu... Kamlotkowa Ty pisz nam tutaj co i jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LenaM 04.07.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 dziewczyny popieram, ostatnio nasza koleżanka jakoś straciła zapał może jakoś zmusimy ją do aktywności????? Kamlotku wróć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kamlotku wróć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kamlotku wróć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 05.07.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 KAMLOT WRACAJ.......... i opowiadaj co u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 08.07.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 helooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.07.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 cze Kamlotku A ty gdzie się podziewasz? Znikanie to moja domena Nie wiedziałam ze to zaraźliwe jest Kopnij tego swego Playa w rozrusznik i pisz co u Ciebie buziaki m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.07.2010 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 M. przepraszam,że nie piszę,ale czas jest nieubłagalny,poza tym siedzieć w blaszak,gdy temp.sięga w nim do 40 stop. to też nic przyjemnego, a wieczorem gdy jest chłodo to pracujemy,bo moja skóra nie dość,że wiekowa,to jeszcze spieczona jakbym uprawiała piesze wycieczki po Saharze. U nas płytki są na całym parterze,2 pokoje na górze wymalowane,elewacja w połowie gotowa, dziś zabierają się za górną łazienkę będą płytki Oxford http://www.ceramikakonskie.pl/pl/strona.php/module=Oferta/action=Pokaz/IDKategorii=53/IDGrupy=17 pozdrawiam i spadam ,bo ze mnie łynie,a muszę jeszcze pokazać wizualizację łazienki majstrowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 21.07.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 super że tak gnacie z robotą trzymam kciuki za postępy prac buziaki m. PS Ale z tą wiekowością to pojechałaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 21.07.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 poczytałam, kafelki poogadałam no i trzymam kciuki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 21.07.2010 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 super że tak gnacie z robotą trzymam kciuki za postępy prac buziaki m. PS Ale z tą wiekowością to pojechałaś... Widzisz,jak człowiek spedzi parę godzin na słońcu,to mu w końcu odbija i breweryje wypisuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 21.07.2010 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 poczytałam, kafelki poogadałam no i trzymam kciuki:) Dzięki Kasia,płytki mi się podobają,ale żałuję ,że tak mało wziełam szarych,a więcej białych:bash:. Jednak wcześniej wydawało mi się,że będzie zbyt ciemno,teraz jak patrzę na łazienkę,to jest jasna,więc większa ilość szarości by jej nie zaszkodziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.07.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Przyszłam się przywitać i podziwiać postępy prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 21.07.2010 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Hej AGP-ka:). Pomału do przodu,jakoś idzie. Dziś rano zabaczyłam 1 ścianę z tynkiem w kolorze skórka pomarańczy:jawdrop:. Troszkę wyszła jaśniejsza jak myślałam,ale też mi się podoba. Kolor pośredni między słupami,a dachówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 21.07.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 super juz u Ciebie. mow szybciutko co to za płytki, w łazience i te na podłodze (chyba korytarz) jedne widze ze są fiji. fajnie wam to wyszło . tylko prosimy o wiecej zdjec i wieksze . powiedz co to za kolor fioletu ? jakiej firmy? pięknieeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 21.07.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Witam, zaglądam do dziennika i co widzę, pięknie ułożone płateczki, pokoje malowane. No już niedługo to ty nam opowiesz, co Ci się przyśniło w pierwszą noc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 25.07.2010 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 super juz u Ciebie. mow szybciutko co to za płytki, w łazience i te na podłodze (chyba korytarz) jedne widze ze są fiji. fajnie wam to wyszło . tylko prosimy o wiecej zdjec i wieksze . powiedz co to za kolor fioletu ? jakiej firmy? pięknieeeeee Witaj Gośka:welcome:. Fioletowa farba w naszej sypialni to Tajemniczy ogród-Duluxa. Dolna łazienka jest w płytkach Fiji,górna Oxford http://www.ceramikakonskie.pl/pl/str...=53/IDGrupy=17. Na dolnym i górnym holu będzie ten sam gres jednak nazwy nie pamiętam,jak wróci do mnie faktura to napiszę co to jest. W salonie miał być gres Stonewood,jednak do dnia 10.07 nie mogliśmy nigdzie dostać 26m2. Nikt nie miał takiej ilości,nawet firmy z netu. Mogliśmy kupić kilka m2 od jednego,i kilka m2 od drugiego. Istniało tylko ryzyko ,że mogą się od siebie różnić,jeśli będą z innej parti. Więc zdecydowaliśmy się na gres hiszpański 15x50 drewnopodobny . Rano go zamówiliśmy ,a po południu już był u nas . Płytki kupowałam w firmie Feston na 11 listopada . Miła szybka obsługa,zrobili wizualizację (którą i tak zmieniłam;)),ale co najważniejsze ceny mają nawet-nawet,w razie czego można się dogadać. Pozdrawiam, pakuj się pomału ,bo nie długo zawitasz w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 25.07.2010 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Witam, zaglądam do dziennika i co widzę, pięknie ułożone płateczki, pokoje malowane. No już niedługo to ty nam opowiesz, co Ci się przyśniło w pierwszą noc. Hej Ania,pomału wykańczamy dom,mam jednak wrażenie,że dom szybciej wykańcza nas. W domu spałam już w tamtym roku,gdy zamontowali okna i drzwi,co prawda jeszcze przed tynkami,ale już zapomniałam co mi się śniło. Zobaczę co mi się przyśni w już wykończonym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts