taka_ja taki_on 05.02.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Nie to jakies czary mary, czy jak to nazwać? Wybieram komentarze do mojej Kamlotkowej i wyskakuje komunikat - opuszczasz muratordom.pl czy przekierować na wybraną stronę... czy wrócić do poprzedniej itp. Oczywiście wybrałam wybrana stronę i jestem tutaj.... to jak niby opuszczam muratordom Kamlotkowa fajnie, że się odezwałaś, trzymam kciuki za odbiorek domku:) Chociaż to kwestia dni:) Zobaczysz zleci i cyk... U mnie ciut potrwa zanim najpierw pozałatwiamy formalności, wszystko to kesz na tzw. pieczątki -odbiory i na mapę wrrrrrrrrr.... Poza tym boję się o jedno... Tutaj mogę napisać... Kanalizacja zrobiona przez nas, Misiek był w gminie i poszedł odrazu do Pana a tamten go zaatakował, że on chce zobaczyć rury itp. Misiek wrócił do auta wkurzony na maksa. W starostwie mówili inaczej, a gminie Pan teraz niby chce zobaczysz rury, czy utwardzone itp. A wsio zasypane! Zresztą ta ziemia sama się obsuwała i zasypywała nam rów. A kto kopie b. szeroko? Działka dość że zryta przez pseudo koparkoewgo i tyle pracy na wyrównanie jakio takie a teraz mielibyśmy znowu odkopywać. Misiek tłumaczył Panu, że zakopane a on, że nie odbierze, jak nie zobaczy.... A ów Pan nie ma za dobrej opinii. U znajomych wybija studzienka i mieli tez przeprawę z owym Panem. Skończyło się sądem, naprawili na odwal swoje rury i problem dalej, bo cofa wsio do nich jak ulewy. To tylko mnie to najbardziej martwi. Muszę znaleźć, co tam potrzebne jeszcze. Kominiarz, papierek od eneretyczności budynku przesłali z biura projektowego, to taki może być? Oj i tak.... chore to wszystko. Pozdrawiam Asiu i buziakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.02.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Hyyy taka_ja & taki_on:) - też mieliśmy ten sam problem z wodociągami.nam pomogła załatwić go, nasza kierowniczka budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.03.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 dlaczego tutaj taka cisza panuje??? puk puk.......gdzie jesteś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.04.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 http://wt08.wrzuc.to/obrazek/X2QiAa4L2v/wielkanoc108.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 23.04.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 http://w-kartki.eu/kartki/91/1/d/1131.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 01.05.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 witaj. jak tam u Ciebie z ogrodem? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 01.07.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Witaj ciotka:) Nu co tam u Ciebie? Kanalizacje załatwiłam sama z dyrektorem, jakos wsio sama pozałatwiałam i mam odbiór uffffffff. Mi czas jakos ucieka, ale tak to jest jak jest się samą to koszenie reszta na mojej głowie:) Jeszcze nie miała baba kłopotu to se kupiła psa, oczywiście decyzji tej nie załuję, pomimo, ze dzisiaj ugryzł mnie w nogę łobuziak:) Teraz spi, to mogę poodwiedzać FM:) Pozdrawiam ciepło z zachlapanego Południa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.08.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 puk puk !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.12.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://img803.imageshack.us/img803/1193/kartka.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.12.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 14.12.2012 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 cze Kamlotku żyyyyjeeesz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shayba 29.12.2013 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 [ATTACH=CONFIG]232322[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts