Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Polski geolog zamordowany w Pakistanie

Cpt_Q

Recommended Posts

• Odpowiedzi 162
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Swoich obywateli to Wlosi i chyba Niemcy szybko wykupili .......ten 4 miechy siedzial i .....nic. Pecha mial .

czyli ze co ? my wszyscy mamy pecha bo urodzilismy sie w dziwnym kraju miedzy odra, wisla a bugiem ?

gdyby tusk zaplacil okup to PISdzielcy by mieli gadane ze zaplacil okup.

tusk nie zaplacil PISdzielcy gadaja ze mogl zaplacic i tak zle i tak niedobrze

ja bym to przemyślała na wszystkie strony, chyba miał tu kogoś kto na niego czekał......

może się mylę ale chyba sugerujesz, że On sam sobie jest "winny" bo znając sytuacje jaka ta panuje jednak zdecydował się na ten wyjazd??

ciśnie mi się na usta ...." a nie ?"

Nie,

najbardziej chamskie i społecznie szkodliwe jest uznanie, że winna jest ofiara. Spróbował(a) byś tak z holokaustem...

Sory, jakaś firma po coś, choć nie wiadmo po co, bo media nie podały, wysłała tam swoich ludzi.

Jednen z nich został porwany. Przez 4 miesiące NIC, w mediach cisza, żadnych głosów rodziny, żadnych wywiadów w Fakcie, nic, rozpłynął się, mimo że w innych krajach media reagują na porwania zupełnie inaczej i opinia publiczna wymusza na rządzie jakieś działania.

A tu - cisza, teraz Sikorak daje nagrodę za łby przestępców, szkoda że tak późno.

Lumpie, lubie Cię coraz bardziej, faktycznie facet miał pecha, każde inne media zachowałyby się inaczej, każdy inny rząd zachowałby się inaczaj. A tak siedział 4 miechy, sytuacja była beznadziejna, nikogo nie obchodził, to w końcu musięli go zabić.

A teraz możemy się już tylko pomodlić za jego duszę.

ja bym to przemyślała na wszystkie strony, chyba miał tu kogoś kto na niego czekał......

może się mylę ale chyba sugerujesz, że On sam sobie jest "winny" bo znając sytuacje jaka ta panuje jednak zdecydował się na ten wyjazd??

Jesli nie wspolczucie dla ofiary i Jego rodziny, to kultura osobista nie pozwolila by na pisanie takich rzeczy.

Wybacz Paty, ale chyba jednak nie do konca przemyslalas to co napisalas.

Jest to zdarzenie o jakims tam wymiarze politycznym i spolecznym, wiec

dlaczego Paty mialaby nie komentowac. I zrobila to kulturalnie, o co znow chodzi.

Nie wszystko da sie zamiesc pod dywan.

Z ta nagroda teraz to troche pozno -- gdzie , kto tam bedzie kogo gdzies lapal w tym Pakistanie........a jak nawet kogos zlapia to moze byc zupelnie niewinny czlowiek .

Bylo na dzialanie 4 miesiace - teraz jest po ptakach.

każdy obywatel RP wybierajac się za granicę powinien być w 100% pewien, że w przypadku zagrożenia rząd RP pomoże mu ze wszystkich sił.

W przypadku geologa jestem pewien, że nie zrobiono wszystkiego co było możliwe do zrobienia. Przykładem niefrasobliwości może być fakt wysłania negocjatora pana Zenona Kapuscika DOPIERO na tydzień przed egzekucją Polaka.

Uważam, że rząd Donalda Tuska jak i on sam kłamia ludzi w zywe oczy. Zresztą nie tylko w tym przypadku - sprawa kryzysu jeste kolejnym przypadkiem.

Dla mnie ten Tusk to mistrz bajeru i słońce peru.

dajże se głupia babo na rozwolnienie, bo tych mądrości już starczy.

Stary trombon sie doigra pewnego razu i poleci pare facuff. :D :D :D :D zebyscie nie byli zdziwieni.

A Paty jest Paty i bardzo dobrze, ze jest jaka jest - calkiem rozsadna z niej babka.

Co sie stalo to sie stalo a sprawa jest dziwna bo facet siedzial u tych Talibow 4

miechy i nikti? nic ? nie wiedzial ? chociaz tam wszystko mozna za pieniadze -

cos mi mowi, ze gdyby byl Wlochem lub Niemcem to dawno bylby

w domu. :evil: Wlosi wykupowali swoich zakladnikow i calkiem sprawnie im

to szlo. Chyba, ze wcale nie chciano zeby on wrocil. Czym sie naprawde

zajmowal i dlaczego sprawa przybrala taki obrot - predko sie nie

dowiemy.Albo w ogole .

każdy obywatel RP wybierajac się za granicę powinien być w 100% pewien, że w przypadku zagrożenia rząd RP pomoże mu ze wszystkich sił.

W przypadku geologa jestem pewien, że nie zrobiono wszystkiego co było możliwe do zrobienia. Przykładem niefrasobliwości może być fakt wysłania negocjatora pana Zenona Kapuscika DOPIERO na tydzień przed egzekucją Polaka.

Uważam, że rząd Donalda Tuska jak i on sam kłamia ludzi w zywe oczy. Zresztą nie tylko w tym przypadku - sprawa kryzysu jeste kolejnym przypadkiem.

Dla mnie ten Tusk to mistrz bajeru i słońce peru.

Takiś prawdziwy jak sam Zenon Kapuścik

Jesli nie wspolczucie dla ofiary i Jego rodziny, to kultura osobista nie pozwolila by na pisanie takich rzeczy.

Paty zawsze dostaje po łbie za to że pisze co myśli, inni tylko po cichu mysla ja dodatkowo piszę..........

Paty zawsze dostaje po łbie za to że pisze co myśli, inni tylko po cichu mysla ja dodatkowo piszę..........

myśli????.......

......troche zle napisane.

to że rząd nic nie pomógł, nie chciał, nie wiedział jak, czy miał to daleko gdzieś to skandal.........każdy powinien czuć że w razie"W" ktoś coś dla niego będzie starała się zrobić ( chodzi mi o państwo jako instytucję chroniąca swoich obywateli) ale każdy jest dorosły i sam podejmuję wszelkie decyzje mając świadomość ich konsekwencji...........

dajże se głupia babo na rozwolnienie, bo tych mądrości już starczy.

Stary trombon sie doigra pewnego razu i poleci pare facuff. :D :D :D :D zebyscie nie byli zdziwieni.

A Paty jest Paty i bardzo dobrze, ze jest jaka jest - calkiem rozsadna z niej babka.

Co sie stalo to sie stalo a sprawa jest dziwna bo facet siedzial u tych Talibow 4

miechy i nikti? nic ? nie wiedzial ? chociaz tam wszystko mozna za pieniadze -

cos mi mowi, ze gdyby byl Wlochem lub Niemcem to dawno bylby

w domu. :evil: Wlosi wykupowali swoich zakladnikow i calkiem sprawnie im

to szlo. Chyba, ze wcale nie chciano zeby on wrocil. Czym sie naprawde

zajmowal i dlaczego sprawa przybrala taki obrot - predko sie nie

dowiemy.Albo w ogole .

normalka, czyli sraczka emacjonalna lumpa.

od zawsze mnie mierziło na ty forum to ,że najlepiej jak uderza się tu w jeden ton, wszelka "inność" była wyśmiewana, wyszydzana albo opier...lana, trzeba gadać i myśleć tak jak wszyscy , każdy wyłamanie się w jakimkolwiek temacie robi zawieruchę i nagonkę.........różni tu bywali , ci inni niewygodni zostawali banowani, usuwani, najlepiej sobie przyklaskiwać, klepać się po pleckach i gadać jednym głosem.........