Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Polski geolog zamordowany w Pakistanie

Cpt_Q

Recommended Posts

• Odpowiedzi 162
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ciesze sie, ze nie musze pisac o pozwolenie....

Jeszcze nikt z tych gor w Afganistanie nie wrocil jako zwyciezca od Aleksandra

Macedonskiego poczawszy - ani Anglicy, ani Rosjanie , cos widze, ze z pamiecie krucho - spektakularny upadek

gospodarczy i polityczny na skutek prowadzonej tam wojny - nie mowiac o

tym, ze wiekszosc Polakow sympatyzowala wtedy z medzahedinami i niejaki

Sikorski krecil sie wtedy po Pakistanie i cykal zdjecia jako ich wielki przyjaciel - i nie

wroca jako zwyciazscy Amerykanie - jest to po prostu wyrzucanie pieniedzy . M o i c h pieniedzy boja jako podatnik ta wojne finansuje - tzn Chiny bo tam sie Bush glownie zapozyczal.

Zreszta wczoraj podawali, ze Amerykanie probuja sie jakos dogadywac z Talbami.

Przypomne rowniez , prowadzona na tym forum dyskusje w rocznice Powstania Warszawskiego.

Cos duzo tych marksistow wokol - szczegolnie wsrod chlopakow w armii amerykanskiej ( i ch rodzin) bo oni to glownie chca wracac do domu - i miedzy innymi dlatego glosowali na Obame, ktory obiecal im, ze najpozniej za d w a lata ............a jak bedzie naprawde.......

dla sprostowania , w stnach podpisuje sie kontrakt za pieniadze aby zabijac..... i ciagle podpisuja, dla nowego samochodu , lekkiego zycia itp.....szanowne panie od nienawidzenia nienormalnosci.

wiec upraszczac sobie mozesz.....:p jesli choc minimalnie cos "kumasz". :p

chamstwo? a moze go szukac rowniez u swojej kolezanki? to samo tyczy sie tresci.

dziekuję, że mi powiedziałes, o kim mają być moje posty, ale-zrozum-moje posty pozostana moimi postami; i jeśli uznam, że maja dotyczyc tej a nie innej osoby-dam naprawdę sobie radę bez Twych sugestii. Naprawde! :lol:

proponuje zajac sie zwierzakami, bo w czasie pokoju mimo tego , ze armia nie uzywa ich co celow ruchomych, jakos daleko jest mam do bajkowej wizji szczescia chocby glupiego zwierzaka....wiec nierozsmieszaj mnie, bo dzieki temu co jest dla ciebie nienormalne, spokojnie sobie zyjesz.

nie rozumiem czemu podbijasz do mojej dzialalnosci pro zwierzęcej, co to ma za związek z tematem? :o skąd zasłuzyłam sobie na takie zainteresowanie moją osobą? :oops:

jednak widze , ze naprawde jestes oderana od rzeczywistosci. :p

to w takim razie, jak określić śmierć tego czlowieka?

Dzięki jego śmierci interes będzie się kręcić, ja będę sobie spokojnie żyć i oby ta wojna zbyt szybko sie nie skonczyła, tak? W koncu dzięki temu żyję sobie w blogiej nieświadomości i jest fajnie?

Zastanawiam się, czy w taki sam cyniczny sposób pisałbyś, gdyby to był Twój mąż/dziecko/ojciec....

chamstwo? a moze go szukac rowniez u swojej kolezanki? to samo tyczy sie tresci.

dziekuję, że mi powiedziałes, o kim mają być moje posty, ale-zrozum-moje posty pozostana moimi postami; i jeśli uznam, że maja dotyczyc tej a nie innej osoby-dam naprawdę sobie radę bez Twych sugestii. Naprawde! :lol:

proponuje zajac sie zwierzakami, bo w czasie pokoju mimo tego , ze armia nie uzywa ich co celow ruchomych, jakos daleko jest mam do bajkowej wizji szczescia chocby glupiego zwierzaka....wiec nierozsmieszaj mnie, bo dzieki temu co jest dla ciebie nienormalne, spokojnie sobie zyjesz.

nie rozumiem czemu podbijasz do mojej dzialalnosci pro zwierzęcej, co to ma za związek z tematem? :o skąd zasłuzyłam sobie na takie zainteresowanie moją osobą? :oops:

jednak widze , ze naprawde jestes oderana od rzeczywistosci. :p

to w takim razie, jak określić śmierć tego czlowieka?

Dzięki jego śmierci interes będzie się kręcić, ja będę sobie spokojnie żyć i oby ta wojna zbyt szybko sie nie skonczyła, tak? W koncu dzięki temu żyję sobie w blogiej nieświadomości i jest fajnie?

Zastanawiam się, czy w taki sam cyniczny sposób pisałbyś, gdyby to był Twój mąż/dziecko/ojciec....

===========================================

moje jest pod kreska.

ciezko mi sie to czyta.

zastanawiam sie czy ty naprawde , zyjesz w takim stanie swiadomosci jak to opisujesz.

bogu dziekowac , ze ludzi ktorzy chca doprowadzic do katastrofy zachodniej cywilizacji jest taki maly odsetek.

:o Domus-odpisze Ci tak samo, jak i w temacie dot. zbiórki dla jednego ze schronisk: "Twoją ignorancję przewyższa jedynie Twoja arogancja".

pozdrawiam i życzę większego dystansu do rozmów na forum. Tak rozemocjonowanej osoby dawno nigdzie nie "czytałam";)

zastanawiam sie czy ty naprawde , zyjesz w takim stanie swiadomosci jak to opisujesz.

bogu dziekowac , ze ludzi ktorzy chca doprowadzic do katastrofy zachodniej cywilizacji jest taki maly odsetek.

:o Domus-odpisze Ci tak samo, jak i w temacie dot. zbiórki dla jednego ze schronisk: "Twoją ignorancję przewyższa jedynie Twoja arogancja".

pozdrawiam i życzę większego dystansu do rozmów na forum. Tak rozemocjonowanej osoby dawno nigdzie nie "czytałam";)

kochaniutka, to nie ja jestem anarchista. to ty dryfujesz od jednego tematu do drugiego, przy kompletnym pomijaniu zawartej tresci pisanej przez autorow postow.

dziwie sie , ze trudno znalesc tobie odpowiedzi w przytaczanej wypowiedzi , ze zwierzetami.....a zabierasz sie za cos co jest czyms wiekszym jak opieka nad "bydleciem"....dlatego proponuje to co proponuje.

ps. rozjechane osoby to takie, ktore maja problem z wyjsiem poza swoj ograniczony swiat.....moze sie on nawet opierac na nieralanym bajkowym jego wizerunku....jak to jest w tym przypadku. :p

Domus-to jest tylko Twoje zdanie i zdumiewa mnie fakt, że umiesz ocenić osobę po przeczytaniu tylko kilku postów tej osoby-powinieneś zostać wróżbitą: nadałbyś się :)

myslałam, że jestem pacyfistką, ale na sczęście wskazałes mi kierunek i już wiem, że jestem anarchistką!co ja bym bez Ciebie zrobiła :lol:

Domus-to jest tylko Twoje zdanie i zdumiewa mnie fakt, że umiesz ocenić osobę po przeczytaniu tylko kilku postów tej osoby-powinieneś zostać wróżbitą: nadałbyś się :)

myslałam, że jestem pacyfistką, ale na sczęście wskazałes mi kierunek i już wiem, że jestem anarchistką!co ja bym bez Ciebie zrobiła :lol:

dla ochlody przegladni wlasny profil.

ps. interesujace czytanie i napewno nie pacyfistki, bo sie cisnie inne slowo.

Gość Pepeg z Gumy

:) :)

My talibowie, szyici,prawowici następcy Mahometa, potomkowie czwartego kalifa Alego ibn Abi Taliba... ortodoksyjni wyznawcy islamu oraz inni przeciwnicy waszego ustroju, waszej wiary, bezbożności i cywilizacji - uwielbiamy was pacyfiści.

Jak stado baranów można was wyrżnąć lub wytrzebić niewierni, słudzy szatana.

Siedźcie sobie w ciepełku i marzcie o pokoju idioci - my dzieci dżihadu, intifady i wszelkiej rewolucji, mamy od lat swój święty cel.

Co wy kurwa wiecie wiecie o zabijaniu ?

Jeśli myślicie , że walczyć i bronić można nauczyć waszą zawodową , he,he, armię za pomocą trenażera , to trwajcie dalej frajerzy w swym naiwnym przekonaniu i chrońcie swoich synków i kapłonów zwanych przez was dumnie mężami, przed okropnościami (ojejku, jejku! :D ) tego świata.

pozdrawiam

emerytowany sunnita, obecnie Wahhabita proletariacki.

Tak, tak.........przeciez Polska i Polacy to od wiekow Przedmurze. Wypnjmy piers jeszcze raz ! Bezsensownie, ale preznie.

A Talibowie od poczatku polowali na Pepegi. Bo niektorzy mudzahedini to po gorach zasuwali boso, ale z wyrzutniami rakiet na ramieniu. :D

Jest prosty miernik czy wojna jest "sluszna" czy nie - czy Pepeg wysle na nia swoje dziecko ? Jesli tak - to jak najbardziej sluszna.

Zolnierz walczy za pieniadze tylko do pewnego momentu - jesli walka nie przeklada sie na przekonania ideologiczne za ktore nie warto umierac.

Za ideologie Busha - nie warto. Bo nie jest to ideologia wiekszosci Amerykanow.

:) :)

My talibowie, szyici,prawowici następcy Mahometa, potomkowie czwartego kalifa Alego ibn Abi Taliba... ortodoksyjni wyznawcy islamu oraz inni przeciwnicy waszego ustroju, waszej wiary, bezbożności i cywilizacji - uwielbiamy was pacyfiści.

Jak stado baranów można was wyrżnąć lub wytrzebić niewierni, słudzy szatana.

Siedźcie sobie w ciepełku i marzcie o pokoju idioci - my dzieci dżihadu, intifady i wszelkiej rewolucji, mamy od lat swój święty cel.

Co wy kurwa wiecie wiecie o zabijaniu ?

Jeśli myślicie , że walczyć i bronić można nauczyć waszą zawodową , he,he, armię za pomocą trenażera , to trwajcie dalej frajerzy w swym naiwnym przekonaniu i chrońcie swoich synków i kapłonów zwanych przez was dumnie mężami, przed okropnościami (ojejku, jejku! :D ) tego świata.

pozdrawiam

emerytowany sunnita, obecnie Wahhabita proletariacki.

No właśnie. Kwintesencja wszystkiego, pozdrawiam.

Gość Pepeg z Gumy

he,he

Mój "przyjaciel" Jordańczyk ( mam nadzieję , że już łono Allacha podziwia i dziewice konsumuje ) , człowiek bardzo pobożny, zaflancowany w PRL-u na stanowisku doktoranta UW, ot sąsiad z akademika, tak się ze mną polubił, że wyjeżdżając do kapitalizmu dał mi maleńki suwenir.

Mała karteczka zapisana arabskimi "robaczkami" oprawiona w ramkę. Przykazał mi, rzeczony drug, aby obrazek ów wisiał zawsze w widocznym miejscu, wówczas szczęście mej rodzinie przyniesie.

Z ciekawości poprosiłem znajomego arabistę o przetłumaczenie.

Tekst był dosyć jasny. Mówił , że posiadacz jego, to Pepeg dosyć dobry,Araba nie prześladujący, więc jak już przyjdą rżnąć niewiernych, niech zabiją Pepega bezboleśnie i nie torturują przed śmiercią także jego rodziny.

Tobie Lumpie cierpienie również żadne nie grozi, bo jakiż frajer zechciałby cię przed śmiercią jeszcze zgwałcić ?

Co do wysyłania na front własnych dzieci.

Cóż głupota, ale na coś trzeba także umrzeć. Można więc umrzeć na tzw ojczyznę. W mojej rodzinie przypadłość nierzadka.Mimo gadania o armii zawodowej wciąż jeszcze obowiązują przydziały mobilizacyjne żołnierzy rezerwy. Jakby co, przyszłoby mi z synem iść na front. Zresztą on chce chyba zostać trepem - w razie czego innych synków i mężusiów bronić.

Gość Pepeg z Gumy

Więcej logiki, mniej pustej polemiki.

Jak już wcześniej wspomniałem , tobie, w żaden sposób gwałt grozić nie może , bez względu na sytuację i okoliczności.

Nawet te dyskotekowe związane z przedawkowaniem używek nie zmienią postaci rzeczy.

No chyba , że się trafi jakiś nieprzytomny i zdesperowany miłośnik przerośniętych maślaków.

PiS woman. :D :D :D