zenon_arch 24.02.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 dał mi maleńki suwenir. Mała karteczka zapisana arabskimi "robaczkami" oprawiona w ramkę. Przykazał mi, rzeczony drug, aby obrazek ów wisiał zawsze w widocznym miejscu, wówczas szczęście mej rodzinie przyniesie. Z ciekawości poprosiłem znajomego arabistę o przetłumaczenie. Tekst był dosyć jasny. Mówił , że posiadacz jego, to Pepeg dosyć dobry,Araba nie prześladujący, więc jak już przyjdą rżnąć niewiernych, niech zabiją Pepega bezboleśnie i nie torturują przed śmiercią także jego rodziny. Trzeba przyznać, że bardzo hojnego przyjaciela miałeś. Glejt na przeżycie w przypadku jihadu Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.02.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 dał mi maleńki suwenir. Mała karteczka zapisana arabskimi "robaczkami" oprawiona w ramkę. Przykazał mi, rzeczony drug, aby obrazek ów wisiał zawsze w widocznym miejscu, wówczas szczęście mej rodzinie przyniesie. Z ciekawości poprosiłem znajomego arabistę o przetłumaczenie. Tekst był dosyć jasny. Mówił , że posiadacz jego, to Pepeg dosyć dobry,Araba nie prześladujący, więc jak już przyjdą rżnąć niewiernych, niech zabiją Pepega bezboleśnie i nie torturują przed śmiercią także jego rodziny. Trzeba przyznać, że bardzo hojnego przyjaciela miałeś. Glejt na przeżycie w przypadku jihadu Gratuluje Na jakie przeżycie? Przeczytaj uważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenon_arch 25.02.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Faktycznie nie doczytałem No to jeszcze lepiej. Ciekawa kultura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts