Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pomysł na jednodniowy wypad do Zakopanego :D

dziubek25077

Recommended Posts

Hejka.

Zapodaje taki temat, może dziwny, ale planuje wyskoczyć w sobotez narzeczoną na jeden dzień do Zakopanego, i magluje internet żeby zaplanować ten dzień maksymalnie jak sie da

Tzn. atrakcje typu skutery śnieżne (jeśli gdzieś można sie załapać), pochodzić po górach itd.

Za dużo nie zdziałamy bo cóż to jest jeden dzień, ale może coś sie uda.

Przyznam sie że w Zakopanym jestem przynajmniej raz w roku, ale tak sie składa że zawsze latem, i wkońcu trzeba wybrać się zimą.

Zastanawiam się jak jest z wyjazdem nad morskie oko, czy trasa jest czynna? No i czy kursują jakieś bryczki czy cuś?

Bo jak jest nawalone śniegu to coś mi sie wydaje że nie.

NO i może ktoś wie jaka panuje aura choćby w centrum Zakopca, czy zaśnieżony, czy luzik na drogach.

Wszelkie inforamcje i pomysły mile widziane, a ja dalej buszuje bo coś ciężko mi fajnego namierzyć.

Jak znacie jakieś ceny atrakcji tym bardziej zapodajcie.

Z gory dziękuje

Pozdro !!!

Jak chcesz zobaczyc jaka aura to proponuję - Kamerki na stokach. Są na stronie onetu.

Wiem, ale raczej nart nie planuje, bardziej interesują mnie arakcje typu wyjazd kolejką na Gubałówke, kiedyś szalałem tam na quadach, i niewiem czy może na gubałówce można pojeździć na śnieżnych skuterach itp.

Pozdro !!!

• 2 weeks później...