1Pablo 04.08.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Witam A więc: http://www.phu-rombud.pl/ - oferta od "a" do "z" oni kopią, podłączają i zasypują, ciebie nic nie interesuje - 4500zł netto za 10m3. Druga firma oferuje usługę z dojazdem i osadzeniem w uprzednio wykopanym przez nas dole, bez instalacji za 3300zł netto za 10m3. Dziś jeszcze jedną firmę udało mi się namierzyć chyba mieści się na Kopaninie, zbiornik 10m3 z usługą transportu i rozładunku za 4100zł netto. Póki co nie ukrywam że spodziewałem się trochę niższych cen lecz tyle co widzę to transport podkręca ostro cenę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
medenes 04.08.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Póki co nie ukrywam że spodziewałem się trochę niższych cen lecz tyle co widzę to transport podkręca ostro cenę. Pozdrawiam W którymś wątku widziałem, że ludzie starają się zgrać w większe zamówienie i ściągają z zagłębia szamb betonowych: z Radomia. Kiedy chciałbyś montować u siebie? Może warto się nad tym zastanowić i zamawiać wspólnie? Widziałem radomskie szamba za niewiele ponad 2 tys PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
medenes 05.08.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Witam A więc: http://www.phu-rombud.pl/ - oferta od "a" do "z" oni kopią, podłączają i zasypują, ciebie nic nie interesuje - 4500zł netto za 10m3. Druga firma oferuje usługę z dojazdem i osadzeniem w uprzednio wykopanym przez nas dole, bez instalacji za 3300zł netto za 10m3. Dziś jeszcze jedną firmę udało mi się namierzyć chyba mieści się na Kopaninie, zbiornik 10m3 z usługą transportu i rozładunku za 4100zł netto. Póki co nie ukrywam że spodziewałem się trochę niższych cen lecz tyle co widzę to transport podkręca ostro cenę. Pozdrawiam Możesz zdradzić, co to za druga firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaloska 05.08.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Witam wszystkich!Poszukuję dobrego architekta, to znaczy takiego, który potrafi zaprojektować dom od podstaw a nie tylko wrysować go w działkę. Chodzi nam o kogoś z polotem, bo mamy dość trudną działkę i możemy jedynie zrobić projekt indywidualny. Bardzo będziemy wdzięczni za dobre namiary na kogoś sprawdzonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1Pablo 05.08.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Witam A więc: http://www.phu-rombud.pl/ - oferta od "a" do "z" oni kopią, podłączają i zasypują, ciebie nic nie interesuje - 4500zł netto za 10m3. Druga firma oferuje usługę z dojazdem i osadzeniem w uprzednio wykopanym przez nas dole, bez instalacji za 3300zł netto za 10m3. Dziś jeszcze jedną firmę udało mi się namierzyć chyba mieści się na Kopaninie, zbiornik 10m3 z usługą transportu i rozładunku za 4100zł netto. Póki co nie ukrywam że spodziewałem się trochę niższych cen lecz tyle co widzę to transport podkręca ostro cenę. Pozdrawiam Możesz zdradzić, co to za druga firma? Szczerze mówiąc nie wiem co to za firma, przez przypadek znalazłem w internecie ogłoszenie http://www.kupsprzedaj.pl/budownictwo/pozostale/showAdvert3249390.html Po krótkiej rozmowie i ustaleniu miejsca dostawy oraz rozładunku otrzymałem taką ofertę cenową. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 06.08.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Witam wszystkich! Poszukuję dobrego architekta, to znaczy takiego, który potrafi zaprojektować dom od podstaw a nie tylko wrysować go w działkę. Chodzi nam o kogoś z polotem, bo mamy dość trudną działkę i możemy jedynie zrobić projekt indywidualny. Bardzo będziemy wdzięczni za dobre namiary na kogoś sprawdzonego. ja moge polecic moja siostre, ale nie do konca jestem obiektywny z racji pokrewienstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micox 06.08.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Witam Wszystkich serdecznie, Czy sznowne Koleżanki i Koledzy możecie polecic jakąś solidną firmę/wykonawce do tynków oraz posadzek? Interesuje mnie też sprawdzony dekarz - do pokrycie prawie 400m2 dachówki, na odeskowanym dachu- domek parterowy Jestem wtrakcie wyboru dachówki, wszystkie znaki na niebie wskazują na RuppCeramike Syrius Antracyt...może ktoś ma na swoim dachu i podzieli się opiną? Pozdrawiam serdecznie! Komfortowy C34a L Kamionki/k.Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 06.08.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Witam wszystkich! Poszukuję dobrego architekta, to znaczy takiego, który potrafi zaprojektować dom od podstaw a nie tylko wrysować go w działkę. Chodzi nam o kogoś z polotem, bo mamy dość trudną działkę i możemy jedynie zrobić projekt indywidualny. Bardzo będziemy wdzięczni za dobre namiary na kogoś sprawdzonego. ja moge polecic moja siostre, ale nie do konca jestem obiektywny z racji pokrewienstwa. Ja mogę polecić moich architektów, ale nie wiem, w jakim stylu planujesz dom. Szczegóły znajdziesz w moim dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1Pablo 06.08.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Witam. Czy ma ktoś sprawdzoną ekipę do wykończenia poddasza urzytkowego? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SM 07.08.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 WitamJa jestem raczej z rozpoczynających w 2007, ale postanowiłam tutaj napisać.Mamy stan surowy zamknięty - budujemy FENIKSA. I aktualnie poszukujemy styropianu do ocieplenia z zewnątrz - 15 cm.Czy ktoś orientował się w tym temacie i może podzielić się z namiarami, a może nawet i cenami? Pozdrawiambobów budowniczych z WIELKOPOLSKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaz 08.08.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Witam. Czy ma ktoś sprawdzoną ekipę do wykończenia poddasza urzytkowego? Pozdrawiam Witam.Polecam moich, zresztą polecanych juz na forum.Solidni i fachowi.U nas robili całe poddasze, ale na stropie drewnianym-długo szukaliśmy bo nikt nie chciał się tego podąc. Jeżeli nadal jesteś zainteresowany to namiary podam na priv'ie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1Pablo 08.08.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Witam. Oczywiście że jestem zainteresowany. Bardzo proszę o namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 08.08.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Czy ktoś słyszał coś o ekipie Wiktora Siudzińskiego z Poznania? Będę wdzięczna za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aaricia 10.08.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Witam wszystkich,jestem na etapie szukania dobrych i w rozsadnej cenie okien drewnianych - czy ktos z forumowiczow moglby polecic jakas sprawdzona firme?I drugie pytanie o wykonawce elewacji z cegly (sciana typu mur pruski - cegla, sciana, drewno).Dziekuje i pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzyki 10.08.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 WitamPoszukuję namiarów na firmy handlujące wkładami kominowymi - interesuje mnie głównie Schiedel lub Plewa. możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 10.08.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Witam Poszukuję namiarów na firmy handlujące wkładami kominowymi - interesuje mnie głównie Schiedel lub Plewa. możecie kogoś polecić? Polecam firmę Kospol ze Swarzędza. My kupilismy u nich Plewę (ponad tysiąc tańszy niż schiedel - a na schiedel mieliśmy naprawdę tanią ofertę). Realizacja zamówienia 2-3 dni. Firma ta ma swój transport. Póki co jestesmy zadowoleni z ich obsługi. Przy odbiorze zapomnieliśmy jednego elementu, to zadzwonili, przetrzymali ponad miesiąc. Tel: 61-818 15 17, Pan Marcin Kosturski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 10.08.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 A może ktoś poleci inspektora nadzoru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 10.08.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 A może ktoś poleci inspektora nadzoru? Na Białej poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 10.08.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Ile płaciliście za ocieplenie domu chodzi mi o położenie styropianu, siatki i pomalowanie tym czymś białym (albo szarym ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TIM38 11.08.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Ile płaciliście za ocieplenie domu chodzi mi o położenie styropianu, siatki i pomalowanie tym czymś białym (albo szarym ) u mnie wzieli 100zł za m2 z materiałem, (to było rok temu) ale wraz z tynkiem akrylowym. to coś białe to jest grunt i moze mieć inny kolor, to zależy jak sobie ktoś zażyczy lub np chce zobaczyć czy mu będzie pasowała jasna lub ciemna kolorystyka na domku. U nas kładli biała bo tynk z góry zonka wybrała, a przed tynkiem zagruntować i tak trzeba. U mnie robili 5 dni 350m2 ale było wysoko w szczycie na 10m, naszczęście mieli własne rusztowanie. Jak chcesz namiary to daj znać, przeslę na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts