Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witam!

mam do sprzedania dachówke RUSTYKALNĄ ROBENA 2200 szt.

gąsiory 60szt , skrajna lewa i prawa120szt - wszystko na około 170 m2 dachu.

dachówka jest nowa lecz była juz rozpakowana na budowie , dostarczona przez pomyłke na moją budowe , obecnie spaletowana gotowa do transportu , mozliwy transport hdsem, JA zapłaciłem za dachówke podstawową 3.20 zł -chcę tylko 70% tej ceny

http://lh6.ggpht.com/_lkQ5PGKALxU/S49yAytf4fI/AAAAAAAAALY/bbyKxMxIVQU/s640/S6305131.JPG

• 2 weeks później...

Witam,

Jesteśmy na etapie poszukiwań przydomowej oczyszczalni ścieków.

Wolałbym się opierać na firmach już sprawdzonych i poleconych przez forumowiczów, żeby uniknąć przykrych niespodzianek ;)

Czy jest ktoś, kto u siebie już zamontował albo także się przymierza i może polecić wykonawcę?

Dołączam do grupy, chociaż trochę późno, bo jesteśmy gdzieś w połowie drogi :)

Czas zacząć rozglądać się za płytkarzami. Macie jakieś sprawdzone ekipy?

Mam fajną ekipę z Gniezna ale bez problemu dojadą w okolice Poznania. Fakt faktem 2 lata temu u mnie skończyli ale jestem bardzo zadowolona. Jak chcesz to prześlę nr tel na maila.

Pozdrawiam

Witam. Mogę podać namiar na płytkarza - Piotr 509-47-26-39

Mam pytanie - nie zostało komuś kilka pustaków teriva - potrzebuję jakieś 20 sztuk.

Mam trochę terivy ale jest to teriva II o wysokości 26cm. Jeśli takie pasują proszę dać znać.

Pozdrawiam.

Proszę o radę co najpierw robiliście i jakie były tego konsekwencje tynki czy posadzki?

Pierwsze tynki. Drugie posadzki. Przy posadzkach nie zapieprzą tak tyknków jak przy tynkowaniu zapieprzą posadzki :) Przy ogrzewaniu podłogowym nie można zrobić dylatacji pomiędzy posadzką a tynkiem jeśli pierwsze będą tynki. pozdr adam

Pierwsze tynki. Drugie posadzki. Przy posadzkach nie zapieprzą tak tyknków jak przy tynkowaniu zapieprzą posadzki :) Przy ogrzewaniu podłogowym nie można zrobić dylatacji pomiędzy posadzką a tynkiem jeśli pierwsze będą tynki. pozdr adam

Nie bardzo rozumiem, co miałeś na myśli pisząc po dylatacji. My już mamy tynki a w przyszłym tygodniu robimy wylewki na podłogówkę i z tego co wiem nie ma z tym problemu.

• 2 weeks później...