GLAMOURMUM 10.05.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 GLAMOURMUM czy mogłabym sie dowiedzieć gdzie kupowałaś więźbę? pw ci nie działa, bo masz ponoć skrzynkę zapchaną hej lipka. Caliem możliwe , że mam zapchaną skrzybkę...wogole nie kumam obecnego forum.... nie mam też czasu zagłębiać się w techniki .... Więźba to długa historia.... A po krótce.... Uleśniczego kupiłam drzewo .. Tartak mi go obrobił według wymiarów od ciesli... I drzewo gotowe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzyki 19.05.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Witam Ile wynoszą obecnie ceny za ocieplenie wewnątrz i na zewnątrz? (tylko robocizna) pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laschlo 19.05.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Ceny porównywalne chyba z ubiegłorocznymi,nie biorąc oczywiście pod uwagę ogłoszeń typ ocieplenie zewn.na gotowo-20zł m2.Przy pierwszym rodzaju wszystko bedzie zależeć od powierzchni i kształtu dachu,ilości np.okien dachowych,grubości ocieplenia itd.Przy drugim głównie od rodzaju materiału i powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdrianGaca 19.05.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Do kostki brukowej polecam pana Marka 693288622. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomclav 26.05.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 ma ktoś na zbyciu szafkę do prądu budowlanego? w rozsądnej cenie oczywiście. Tomasz 600373201 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laschlo 26.05.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Sprawdz w forum Wielkopolski Market Budowlany tam bylo pare ogloszeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Egon 28.05.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Może ktoś podpowie, gdzie kupić bednarkę w Poznaniu lub okolicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 28.05.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Może ktoś podpowie, gdzie kupić bednarkę w Poznaniu lub okolicach? ja kupowałem w Romosie na Torowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Egon 28.05.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 ja kupowałem w Romosie na Torowej Dzięki za namiar. Jak liczą cenę za mb czy za kg? Ile zapłaciłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 28.05.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Dzięki za namiar. Jak liczą cenę za mb czy za kg? Ile zapłaciłeś? z tego co pamiętam to liczyli za kg a ile płaciłem nie pamiętam bo było to kilka lat temu a poza tym ceny się zmieniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Egon 02.06.2010 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Może ktoś podpowie, gdzie najlepiej kupić rury PVC do rozłożenia instalacji na fundamentach, te pomarańczowe o grubości ścianki 3,2 mm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonar 03.06.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Przyjmę każdą ilość ziemi, piasku lub gruzu - im więcej tym lepiej - odpłatność za duże ilości Miejsce dostawy: rejon Daszewic, Kamionek, Borówca zainteresowanych proszę o kontakt w tej sprawie na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poziomka84 04.06.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Ja rurki kupiłam u Borkowskiego w Plewiskach ul. Północna. Cena lepsza iż w np. w Leroy Merlin i oczywiście wybór większy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 06.06.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Gdzie można kupić szmbo betonowe i ile kosztuje? Proszę o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzyki 07.06.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Gdzie można kupić szmbo betonowe i ile kosztuje? Proszę o pomoc! ja brałem z okolic Radomia. kontakt p. Marta Wieteska tel. 048/38 17 255 http://www.mar-bet.com.pl/index.php?src=kontakt do ceny netto trzeba doliczyć 700-800 zł za transport w okolice Poznania. Za całość (z kominkiem i wzmocnioną płytą) zapłaciłem o ponad 1,5 tys mniej niż w Poznaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr G 07.06.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 FACH-BET kompleksowo z montażem trzy godziny i po robocie Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Egon 07.06.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Trochę z innej beczki. Robiliście uziom fundamentowy? Pytałem dzisiaj elektryka, powiedział, że można zastąpić szpilkowym. Ale ... ja jestem, jak na poznaniaka przystało, bardzo akuratny, niestety. I po lekturze kilku artykułów oraz wypowiedzi elektryków na tym forum skłaniam się jednak do zakupu bednarki za było nie było ponad 500 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonar 07.06.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 W sprawie uziomu (też nie zrobiłem) rozmawiałem z fachowcem z pogotowie energetycznego - poradził wbić "galmara" lub jakiś inny, ocynkowany i nie robić ceregieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 07.06.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Dzięki za namiary, ceny rzeczywiście konkurencyjne do tych poznańskich .Jutro dzwonimy ja brałem z okolic Radomia. kontakt p. Marta Wieteska tel. 048/38 17 255 http://www.mar-bet.com.pl/index.php?src=kontakt do ceny netto trzeba doliczyć 700-800 zł za transport w okolice Poznania. Za całość (z kominkiem i wzmocnioną płytą) zapłaciłem o ponad 1,5 tys mniej niż w Poznaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 10.06.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Trochę z innej beczki. Robiliście uziom fundamentowy? Pytałem dzisiaj elektryka, powiedział, że można zastąpić szpilkowym. Ale ... ja jestem, jak na poznaniaka przystało, bardzo akuratny, niestety. I po lekturze kilku artykułów oraz wypowiedzi elektryków na tym forum skłaniam się jednak do zakupu bednarki za było nie było ponad 500 zł. Nie mam żadnej bednarki i wszystko jest OK. Pytałam elektryka z ENEI zaufanego i stwierdził, że to bez sensu, kiedys, jak były wanny żeliwne to tak, ale teraz w dobie akrylu to mija się z celem. W każdym bądź razie nic mnie nie kopie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts