GLAMOURMUM 28.03.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Najtańsza stal na Lutyckiej..... Bloczki 2,40 - brutto - producent Poznań - można spokojnie kupować, bloczki bardzo dobrej jakości - przede wszystkim wszystkie sąrówne Aha i jeszcze piasek, najtaniej udało mi sie kupić w Gowarzewie - 28 zł z transportem piasek do murowania 02 i 20 zł z transportem piasek do podsypki fundamentów... tel. 603180635. Ta firma posiada tez koparkę do ściągania humusu - 1 godz. kosztuje 75 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonar 28.03.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Glamourmum, gdzie można kupić bloczki o których piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.03.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Glamourmum, gdzie można kupić bloczki o których piszesz? witaj. Producent z Poznania... na ul. Dziadoszańskiej - numer tel. 509486665 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonar 28.03.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Super, stosunkowo niedaleko mojej budowy (Daszewice). Dzięki za info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.03.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Super, stosunkowo niedaleko mojej budowy (Daszewice). Dzięki za info! A gdzie dziennik budowy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonar 28.03.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Hehe, jeszcze nie ma, ale może to nadrobię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.03.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Hehe, jeszcze nie ma, ale może to nadrobię... koniecznie.... Trzeba powiększać grupę Wielkopolan..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonar 28.03.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Dziennika nie mam, bo tak serio mówiąc na działce jeszcze nic się nie dzieje. Zgłosiłem rozpoczęcie budowy, która oficjalnie rusza 31.03. Jestem jeszcze na etapie wyboru ekipy budowlanej, ofert całkiem sporo a ceny nie najgorsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.03.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Dziennika nie mam, bo tak serio mówiąc na działce jeszcze nic się nie dzieje. Zgłosiłem rozpoczęcie budowy, która oficjalnie rusza 31.03. Jestem jeszcze na etapie wyboru ekipy budowlanej, ofert całkiem sporo a ceny nie najgorsze. 31.03 - to już lada moment.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonar 28.03.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Szampan już się mrozi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1Pablo 28.03.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Witajcie,również dołączamy się do Wielkopolskiej grupy budującej. Budowę zaczynamy w maju w Swarzędzu. GLAMOURMUM gdzie i kiedy kuiłaś te bloczki za 2,40 brutto? Ja dowiadywałem się w poniedziałek w TBB-Delta na Dziedoszańskiej i mają za 2,50 netto z dowozem i rozładunkiem.Czy mówimy o tej samej firmie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GKacha 28.03.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 1Pablo A gdzie w Swarzędzu? My budujemy w Zalasewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.03.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Witajcie, również dołączamy się do Wielkopolskiej grupy budującej. Budowę zaczynamy w maju w Swarzędzu. GLAMOURMUM gdzie i kiedy kuiłaś te bloczki za 2,40 brutto? Ja dowiadywałem się w poniedziałek w TBB-Delta na Dziedoszańskiej i mają za 2,50 netto z dowozem i rozładunkiem. Czy mówimy o tej samej firmie? Pozdrawiam Nio...o tej samej, ja zapłaciłam z transportem i rozładunkiem 2,40 brutto. Przywieźli mi we wtorek , a zapłaciłam 2 tygodnie temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emakkk 28.03.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Witam. Również otwierałem oczy ze zdumienia czytając o cenie, jaką uzyskała Glamurmum za bloczki. Na razie sprawdzałem w trzech punktach i ceny mniej więcej się pokrywają w Buku 2,50 netto plus dowóz, na Św. Wincentego 2,50 z dowozem, w Gruszczewie 3,10 brutto z dowozem, ale to za M6. Może Glamurmum ma jakąś tajemnicę, o której nie wiemy, np. wygląd nie odbiegający od Jej avatara . W każdym razie dysproporcja cenowa jest porażająca i jak widać już nieaktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.03.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Witam. Również otwierałem oczy ze zdumienia czytając o cenie, jaką uzyskała Glamurmum za bloczki. Na razie sprawdzałem w trzech punktach i ceny mniej więcej się pokrywają w Buku 2,50 netto plus dowóz, na Św. Wincentego 2,50 z dowozem, w Gruszczewie 3,10 brutto z dowozem, ale to za M6. Może Glamurmum ma jakąś tajemnicę, o której nie wiemy, np. wygląd nie odbiegający od Jej avatara . W każdym razie dysproporcja cenowa jest porażająca i jak widać już nieaktualna. Bez najmniejszego problemu dostałam taką cenę. Właścicielką jest młoda kobieta....więc mój wygląd miał niewielkie znaczenie.... Powołujcie się na mnie.... to może dostaniecie też taką cenę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 28.03.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Witam, Kupowałam w tym tygodniu: Stal - na Lutyckiej Piasek, kamienie - Dąbrowa Godzina pracy koparki - 80 zł Beton B20 za 220,00 za m3 plus 300 zł za godzinę pracy pompy z betoniarką Bloczki - po 2,30 zł . Koparka, beton i bloczki - Smirnow w Ceradzu Dolnym (gmina Tarnowo Podgórne) tel: 061 29 18 963 http://www.betoniarnia.org/. Z tym, że tą cenę dostałam po tym, jak powiedziałam za ile mogę dostać w Dorze w Buku więc oni "zjechali" mi z pierwotnie zaproponowanej ceny. Współpraca z tą firmą jak najbardziej OK. Mają również stal na zbrojenia ale nie wiem za ile bo trafiłam do nich już po zakupach na Lutyckiej więc już o cenę nie dopytywałam żeby się przypadkiem nie denerwować Teraz robię wyceny na strop terriva i zastanawiam się nad kominami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkrzysiek 29.03.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Stal kupowałem przy wiadukcie na Obornickiej (wjazd od Szarych Szeregów mieli dobre ceny i mozna sie dogadac z transportem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1Pablo 29.03.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 1Pablo A gdzie w Swarzędzu? My budujemy w Zalasewie Przed samą granicą z Zalasewem na ul. Złotej od Średzkiej A Wy gdzie w Zalasewie? Skąd bierzecie beton (ze Stanbud-u) oraz więźbę dachową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaS 29.03.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 STANBUD jest godny polecenia, korzystałam z ich usług i po raz drugi skorzystam przy zalewaniu stropu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GKacha 29.03.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 1Pablo A gdzie w Swarzędzu? My budujemy w Zalasewie Przed samą granicą z Zalasewem na ul. Złotej od Średzkiej A Wy gdzie w Zalasewie? Skąd bierzecie beton (ze Stanbud-u) oraz więźbę dachową? My budujemy na Owocowej (za płotem mamy gimnazjum ). Beton braliśmy ze Stanbudu a więżbę z tartaku Manieczki (mieliśmy ekipę ze Śremu i to oni załatwiali drewno). Polecam jedno i drugie. Jeśli chodzi o materiały budowlane to polecam hurtownię w Śremie El-Bud. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts