aclamk 17.04.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Nowy uczestnik forum się zgłasza. Lokalizacja: Tulce/Gowarzewo Witamy serdecznie budowa juz rozpoczęta, czy dopiero przymiarki? Pozdro Wykonawca SSO umówiony, zaliczkę wziął, terminy ustalone. Na pierwszy ogień u mnie idzie szambo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IGEPA 17.04.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 GLAMOURMUM kiedy będą Ci tynki robić? Ja też już muszę powoli rozglądać się za ekipa od tynków, a Twoja ekipa ma atrakcyjna cene. Jestem ciekwa Twojej opinii po wykonaniu tynków. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 17.04.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Wykonawca SSO umówiony, zaliczkę wziął, terminy ustalone. Na pierwszy ogień u mnie idzie szambo. to kiedy start? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aclamk 17.04.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Wykonawca SSO umówiony, zaliczkę wziął, terminy ustalone. Na pierwszy ogień u mnie idzie szambo. to kiedy start? 22-go kwietnia wkopuje się szambo, a prawdziwy początek zaraz potem. Szambo mi jest potrzebne jako zbiornik na wodę do czasu podłączenia do gminnej sieci - wiadomo uzgodnienia z ZUDem trwaaają.... Mam jeszcze kłopot z prądem; bo prawdopodobnie będę musiał wynająć agregat na około 2 tygodnie. Czy ktoś wie może gdzie można _tanio_ pożyczyć taki 3fazowy okolo 3KW ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 17.04.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Nowy uczestnik forum się zgłasza. Lokalizacja: Tulce/Gowarzewo Witam prawie Sąsiada budowa Gowarzewo i mieszkasz w Tulcach czy odwrotnie ? a może budujesz między Tulcami i Gowarzewem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 17.04.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 GLAMOURMUM kiedy będą Ci tynki robić? Ja też już muszę powoli rozglądać się za ekipa od tynków, a Twoja ekipa ma atrakcyjna cene. Jestem ciekwa Twojej opinii po wykonaniu tynków. Pzdr U mnie tynki będą w połowie czerwca, max na koniec czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 17.04.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Nowy uczestnik forum się zgłasza. Lokalizacja: Tulce/Gowarzewo Witam prawie Sąsiada budowa Gowarzewo i mieszkasz w Tulcach czy odwrotnie ? a może budujesz między Tulcami i Gowarzewem ? Ja też witam nowego sąsiada..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aclamk 17.04.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 a może budujesz między Tulcami i Gowarzewem ? I tu trafiłeś w bingo Geodezyjnie Tulce; ale lokalizacja na styku Tulce/Gowarzewo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aclamk 17.04.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 No i dziękuję za miłe powitanie. Muszę przyznać że lektura dzienników budowy Kristoforumosa i Glamourmumy skłania mnie do założenia własnego. Tylko czy czasu starczy by go prowadzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 17.04.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 No i dziękuję za miłe powitanie. Muszę przyznać że lektura dzienników budowy Kristoforumosa i Glamourmumy skłania mnie do założenia własnego. Tylko czy czasu starczy by go prowadzic? Starczy, starczy - szybciutko zakładaj, będziemy Cię odwiedzać i pilnować, żeby wszystko było jak należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 17.04.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 No i dziękuję za miłe powitanie. Muszę przyznać że lektura dzienników budowy Kristoforumosa i Glamourmumy skłania mnie do założenia własnego. Tylko czy czasu starczy by go prowadzic? W drodze na swoją budowę odwiedzam Krzysia budowę (odkąd wiem, który to domek) i teraz będę zerkała na Twoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 17.04.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 No i dziękuję za miłe powitanie. Muszę przyznać że lektura dzienników budowy Kristoforumosa i Glamourmumy skłania mnie do założenia własnego. Tylko czy czasu starczy by go prowadzic? W drodze na swoją budowę odwiedzam Krzysia budowę (odkąd wiem, który to domek) i teraz będę zerkała na Twoją Ja za miesiąc odwiedzę Twoją, bo pojadę odebrać Pesel do Gminy Kleszczewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 17.04.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 No i dziękuję za miłe powitanie. Muszę przyznać że lektura dzienników budowy Kristoforumosa i Glamourmumy skłania mnie do założenia własnego. Tylko czy czasu starczy by go prowadzic? W drodze na swoją budowę odwiedzam Krzysia budowę (odkąd wiem, który to domek) i teraz będę zerkała na Twoją Ja za miesiąc odwiedzę Twoją, bo pojadę odebrać Pesel do Gminy Kleszczewo a to koniecznie daj znać.... załatwię orkiestrę z ochotniczej straży pożarnej i koniecznie czerwony dywan.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aclamk 17.04.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 No i dziękuję za miłe powitanie. Muszę przyznać że lektura dzienników budowy Kristoforumosa i Glamourmumy skłania mnie do założenia własnego. Tylko czy czasu starczy by go prowadzic? Starczy, starczy - szybciutko zakładaj, będziemy Cię odwiedzać i pilnować, żeby wszystko było jak należy Zbyszko Konieczny będzie miał blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 17.04.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 No i dziękuję za miłe powitanie. Muszę przyznać że lektura dzienników budowy Kristoforumosa i Glamourmumy skłania mnie do założenia własnego. Tylko czy czasu starczy by go prowadzic? Starczy, starczy - szybciutko zakładaj, będziemy Cię odwiedzać i pilnować, żeby wszystko było jak należy Zbyszko Konieczny będzie miał blisko chyba nie znam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aclamk 17.04.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Glamourmum, zdradź tajemnicę jak udało Ci sie naciągnąc TBB Delta na bloczek po 2.40 brutto? Ja dałem radę ze Stanbudu po 2.60 brutto, a TBB Delta mówi że nic taniej już nie może. A może wiecie gdzie można poczytać o technikach negocjacji z producentami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 17.04.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Glamourmum, zdradź tajemnicę jak udało Ci sie naciągnąc TBB Delta na bloczek po 2.40 brutto? Ja dałem radę ze Stanbudu po 2.60 brutto, a TBB Delta mówi że nic taniej już nie może. A może wiecie gdzie można poczytać o technikach negocjacji z producentami? Kolego nie wracaj do tego tematu..... było o tym ostra dyskusja na forum... w skrócie to cena 2,40 była netto ale bez rachunku do zaplacenia też 2,40.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 17.04.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 A może wiecie gdzie można poczytać o technikach negocjacji z producentami? zapraszam do mnie - ciągle negocjuję i w pracy i w życiu normalnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
medenes 17.04.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Czy ktoś wie może gdzie można _tanio_ pożyczyć taki 3fazowy okolo 3KW ? Zerknij do http://www.ramirent.pl/oddzialy Ja u nich wynajmowałem spalinową piłę łańcuchową. Mogę z czystym sumieniem polecić. A skoro już się upubliczniłem ... Witam szanowne grono Ja niebawem ruszam w Miękowie k/Czerwonaka. Ekipa wybrana, technologia i hurtownia też. Tylko kredytu brak i to mnie w tej chwili powstrzymuje od działań. Pozdrawiam serdecznie medeneś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 17.04.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Czy ktoś wie może gdzie można _tanio_ pożyczyć taki 3fazowy okolo 3KW ? Zerknij do http://www.ramirent.pl/oddzialy Ja u nich wynajmowałem spalinową piłę łańcuchową. Mogę z czystym sumieniem polecić. A skoro już się upubliczniłem ... Witam szanowne grono Ja niebawem ruszam w Miękowie k/Czerwonaka. Ekipa wybrana, technologia i hurtownia też. Tylko kredytu brak i to mnie w tej chwili powstrzymuje od działań. Pozdrawiam serdecznie medeneś To witamy!!!! Zapraszamy do zakładania dzienników, pokazywania projektów itp, itd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts