GLAMOURMUM 29.04.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Z tym,że ja proponuję pierwsze spotkanie zrobić w naszym gronie....tzn. bez współmałżonków. Myślę, że to rozluźni atmosferę....poznamy się, pogadamy a kolejne spotkanie zrobilibyśmy już z rodzinami z mężami i żonami. Co o tym myślicie??? Glamurek co się tak od męża separujesz Jak mnie żona samego puści to chętnie... chociaż moze byc cieżko - do koleżanki Guzmanki nie chciała mnie puścić wodzu ...pantoflarz.....???? Ja się nie separuję od męża.....mój mąż i tak w tym czasie będzie w Japonii. Ja takie spotkanie zaproponowałam dla dobra Twojej żony i Twojego dobra... , bo jak Twoja żona zobaczy jakie masz atrakcyjne kobiety w grupie wielkopolskiej...to juz nigdy na spotaknie cię nie wypuści.. chyba juz to przeczuwa więc mogę mieć kłopoty po drugie kobieta w ciąży miewa rózne pomysły i domysly w każdym razie ja się wstepnie piszę... no chyba że mojemu potomkowi się zachce wcześniej na ten swiat a moze troche wczesniej to zoorganizujemy? a kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 29.04.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 [ a kiedy? a moze w następny weekend tzn. 9.05? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.04.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 [ a kiedy? a moze w następny weekend tzn. 9.05? 10 mamy Komunię.... kompletnie mi nie pasuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 29.04.2009 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Hmmm a mnie Glamurko jak nazwiesz, bo bez drugiej połówki nie przyjdę, tzn. przyjdę ale z nim , no chyba że by nie chciał A co myślicie o 15.05? Tak ... pośrodku. I zapraszamy wszystkich forumowiczów z Wielkopolski!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.04.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Hmmm a mnie Glamurko jak nazwiesz, bo bez drugiej połówki nie przyjdę, tzn. przyjdę ale z nim , no chyba że by nie chciał A co myślicie o 15.05? Tak ... pośrodku. I zapraszamy wszystkich forumowiczów z Wielkopolski!!! z dziećmi też przyjdziecie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hejjpozn 29.04.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 hejpoznan - dalej zakładaj dziennik...i pochwal się swoją budową... Znalazłam za 18 zł ... ale to nie jest ekipa znana na forum z super referencjami.... mogę podać ci numer na priva...ale weźmiesz ich na swoją odpwiedzialność.... Dziennik założony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.04.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 hejpoznan - dalej zakładaj dziennik...i pochwal się swoją budową... Znalazłam za 18 zł ... ale to nie jest ekipa znana na forum z super referencjami.... mogę podać ci numer na priva...ale weźmiesz ich na swoją odpwiedzialność.... Dziennik założony Bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonar 29.04.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Hej, nie mam odpowiedzi od osób z "Marketu budowlanego" więc pytam tutaj: czy ktoś ma na zbyciu papę izolacyjną, która niepotrzebnie zalega np. w garażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 30.04.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Hmmm a mnie Glamurko jak nazwiesz, bo bez drugiej połówki nie przyjdę, tzn. przyjdę ale z nim , no chyba że by nie chciał A co myślicie o 15.05? Tak ... pośrodku. I zapraszamy wszystkich forumowiczów z Wielkopolski!!! jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzyki 30.04.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 cześć ludziska. Niedługo zwiozę barakowóz i potrzebuje namiary na dźwig, który mi rozładuje przesyłkę. Ma ktoś namiary ? Najlepiej ze wschodniej strony Poznania. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkrzysiek 30.04.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Sprzedam garaz blaszany 6 x 3 m (używany jako magazynek ) stoi na mojej budowie od wrzesnia 2008 . Zamknięcia na 2 kłódki + zamek na klucz Cena do uzgodnienia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
medenes 30.04.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Witajcie Jakie są obecnie stawki roboczogodziny koparką? No i ile zwykle trwa wykomanie humusu. Oprócz wykopania humusu konieczne też będzie wykopanie ok 40-50 pni ściętych drzew.Mam jedną propozycję 80PLN/h plus dojazd ze Skoków.Może ktoś ma namiary na operatora koparki z okolic Czerwonaka (Kicin, Kliny, Owińska, Bolechowo ...)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 30.04.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 takie są stawki, nam udało się znaleźć za 70 i za 100 zł, ale 80 to normalna cena, większość liczy czas od momentu wyjazdu na działkę,chyba że jest bardzo blisko,u nas humus zdjęto w 1,5h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
medenes 30.04.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 takie są stawki, nam udało się znaleźć za 70 i za 100 zł, ale 80 to normalna cena, większość liczy czas od momentu wyjazdu na działkę,chyba że jest bardzo blisko,u nas humus zdjęto w 1,5h No to jestem juz spokojniejszy Dzięki za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IGEPA 01.05.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 80 zł za godz. koparki to nie jest dużo, generalnie ja trafiałem ceny 90-100 zł, niekiedy nawet za dojazd sobie liczyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agessner 01.05.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 80 zł za godz. koparki to nie jest dużo, generalnie ja trafiałem ceny 90-100 zł, niekiedy nawet za dojazd sobie liczyli Ja za koparkę płaciłem 75zł/h plus za dojazd w jedną stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonar 01.05.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Ja płaciłem 100 za godzinę, ale spieszyło mi się. "Normalnie" chciał 90zł, netto oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.05.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Wracajcie ....już dłuuuugi weekend minął.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 04.05.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 hehe, ja ledwo żyję 3 dni na działce od rana do nocy, ruszać się nie mogę... ale za to prace nieco do przodu poszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 04.05.2009 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Oj my też i na grilla patrzeć już nie możemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts