Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Z tym,że ja proponuję pierwsze spotkanie zrobić w naszym gronie....tzn. bez współmałżonków. Myślę, że to rozluźni atmosferę....poznamy się, pogadamy a kolejne spotkanie zrobilibyśmy już z rodzinami z mężami i żonami.

Co o tym myślicie???

Glamurek co się tak od męża separujesz :wink:

Jak mnie żona samego puści to chętnie... chociaż moze byc cieżko - do koleżanki Guzmanki nie chciała mnie puścić :D

wodzu ...pantoflarz.....???? :roll: :roll:

Ja się nie separuję od męża.....mój mąż i tak w tym czasie będzie w Japonii.

Ja takie spotkanie zaproponowałam dla dobra Twojej żony i Twojego dobra...:) , bo jak Twoja żona zobaczy jakie masz atrakcyjne kobiety w grupie wielkopolskiej...to juz nigdy na spotaknie cię nie wypuści..:)

chyba juz to przeczuwa więc mogę mieć kłopoty :D po drugie kobieta w ciąży miewa rózne pomysły i domysly :D

w każdym razie ja się wstepnie piszę... no chyba że mojemu potomkowi się zachce wcześniej na ten swiat :D a moze troche wczesniej to zoorganizujemy?

a kiedy?

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witajcie

Jakie są obecnie stawki roboczogodziny koparką? No i ile zwykle trwa wykomanie humusu. Oprócz wykopania humusu konieczne też będzie wykopanie ok 40-50 pni ściętych drzew.

Mam jedną propozycję 80PLN/h plus dojazd ze Skoków.

Może ktoś ma namiary na operatora koparki z okolic Czerwonaka (Kicin, Kliny, Owińska, Bolechowo ...)?