Gość Gosc_gość 01.06.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Martwisz się na zapas, a nie ma o co - moim zdaniem. Styropian nie będzie w jednym kawałku, także te nierówności Ci trochę wyrówna, a resztę zrobi wylewka. Chociaż w sumie to nie wiem jakie masz te nierówności - w każdym razie Kierbud to powinien osądzić i Ci powiedzieć czy coś z tym robić, czy się nie przejmować. Nie nam to osądzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sakiw 01.06.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 przez pogodę przerwa na budowie to i czas na dywagacje jest:) jak już dojdzie do etapu wylewek to przyłożę płytę styro, jak będzie w widoczny sposób się ruszać to zrobię podsypkę z piasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emakkk 01.06.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Witam.Czy ktoś się orientuje po ile są deski szalunkowe?[/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 01.06.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Witam. Czy ktoś się orientuje po ile są deski szalunkowe?[/u] My kupiliśmy w cenie 480 netto/m3, w Gnieźnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emakkk 01.06.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Właśnie chodziło mi o orientacyjną cenę - dzięki pawalara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 02.06.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Witam. Czy ktoś się orientuje po ile są deski szalunkowe?[/u] My kupiliśmy w cenie 480 netto/m3, w Gnieźnie My dalismy 700zł za 1,5m3-okolice Gniezna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 02.06.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Obrzeża wieńcowe-25cm -2,50zł-okolice Gniezna.Cement-1t 380zł-u Marcina z Bol annu.Ceny netto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 02.06.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Podziękowania dla Guzmanki za namiary na instalatora. Od dziś mam instalację podposadzkową. Panów było dwóch, ale pracowali tak ... dyskretnie, że tylko efekt końcowy świadczy o ich obecności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 03.06.2009 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Hmm, cieszę się pawalara, że mogłam pomóc. A powiedz mi kiedy to Tobie robili, ponieważ próbuję się dodzwonić do nich i telefon jest poza zasięgiem od wczoraj. Tygodzień czasu opóźniaja się z wyceną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 03.06.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Hmm, cieszę się pawalara, że mogłam pomóc. A powiedz mi kiedy to Tobie robili, ponieważ próbuję się dodzwonić do nich i telefon jest poza zasięgiem od wczoraj. Tygodzień czasu opóźniaja się z wyceną. U mnie byli wczoraj, bo wcześniej deszcz uniemożliwiał jakiekolwiek prace, ale z tego co wiem, to Pan Dawid (chyba dobrze pamiętam imie) jest w Egipcie od ubiegłego czwartku i być może dlatego nie odpowiada. Ze mną kontatował się jego współpracownik. Wyślę Ci na P.W. numer do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 03.06.2009 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Masz racje. Jest na wakacjach i zapomniał o mojej wycenie No trudno, poczekam. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bmz 04.06.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Poszukuję dobrego kierownika budowy, czy ktoś może polecić ? Budowa w okolicach Kaźmierza. Będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 04.06.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Poszukuję dobrego kierownika budowy, czy ktoś może polecić ? Budowa w okolicach Kaźmierza. Będę wdzięczna Co to znaczy dobrego, takiego co nic nie robi, czy takiego co pomaga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
screamu 05.06.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Poszukuję dobrego kierownika budowy, czy ktoś może polecić ? Budowa w okolicach Kaźmierza. Będę wdzięczna Ja właściwie dopiero rozpocząłem budowę i nie mogę nic konkretnego powiedzieć, ale dostałem namiar z polecenia. Pan Tomasz Gałężewski z Tarnowa Podgórnego 604454438 powodzenia na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apinka 05.06.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Witam Wielkopolan! Bardzo chętnie sprzedam (bo przydałoby się miejsce w garażu - niedługo przeprowadzka ) styropian 12. na zewnętrzne ocieplenie, zostało mi 13 paczek tj. 3,9m3. Cena do uzgodnienia, odbiór - Rokietnica. Życzę wszystkim wytrwałości w dążeniu do celu i budowy bez potyczek. Pozdrawiam. Paulina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarioZZ 07.06.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Cześć wszystkim którzy budują się w 2009 roku. My także zaczęliśmy budowę przyglądamy się i wertujemy strona po stronie forum Muratora.Pozdrawiamy wszystkich budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elisee 08.06.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Niniejszym donosimy, że możemy potwierdzić przyłączenie się do grupy - oficjalnie Mamy wreszcie podpisaną ostateczną wersję umowy z firmą stawiającą dom i z Legaletem. Aktualnie jest wykonywana część murowana ogrodzenia z cegły czyli można powiedzieć , że się ruszyło Oby tylko terminy nie były tymi maksymalnymi na wykonanie całości to domek powinien stanac w tym roku gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadly 08.06.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Witam, po 4 latach od zbudowania domu (fajne czasy i codzienna obecność na forum) chciałbym w końcu otynkować dom.Szukam ekipy do samego tynku - mam ocieplony styropianem i zasiatkowany, ale kilka lat, więc pewnie jakieś wypraweczki.Jak ktos ma taką ekipę to poproszę. Arecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 08.06.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Witam, po 4 latach od zbudowania domu (fajne czasy i codzienna obecność na forum) chciałbym w końcu otynkować dom. Szukam ekipy do samego tynku - mam ocieplony styropianem i zasiatkowany, ale kilka lat, więc pewnie jakieś wypraweczki. Jak ktos ma taką ekipę to poproszę. Arecki wysłałam namiary na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 08.06.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Witam,Mam pytanie do grupy i liczę na Waszą pomoc. Poszukuję dobrego kierownika budowy, który będzie na budowie, a nie tylko na papierze, który w razie potrzeby doradzi. Najlepiej, gdyby była to osoba z rejonu Szamotuł, Rokietnicy czy Obornik.Rozmawiałem z kilkoma i nie jestem z tych rozmów zadowolony. Dziś miałem spotkać się i podpisać umowę z kierbudem z Szamotuł i co... Kazał dzwonić pod koniec tygodnia . Wygląda na to, współpracę z panem zakończyłem, zanim ją zacząłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts