grum 13.09.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Poszukuje elektryka z uprawnieniami projektowymi, do wykonania projekt paru gniazdek i lamp w lokalu usługowym w centrum handlowym, proszę was o namiary jeśli znacie takiegomiejsce Poznańz góry dzięki[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel-p30 13.09.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Witam . Mam pytanie gdzie w Poznaniu lub okolicach można kupić szalunki kartonowe kwadratowe, bo mam 1 słup do wylania a wszędzie tylko są okrągłe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gumisiowaty 13.09.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 ile płaciliście na wylanie posadzki? zaproponowano mi 25pln/m2 oczywiście z materiałem Wszystko zalezy od grubosci styro i od ulepszaczy czyli np wlokno do betonu... u mnie srednio wyszlo 24pln/m2 z tym ze cene mocno zawyzyla piwnica (15cm styro) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IGEPA 14.09.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 ile płaciliście na wylanie posadzki? zaproponowano mi 25pln/m2 oczywiście z materiałem Wszystko zalezy od grubosci styro i od ulepszaczy czyli np wlokno do betonu... u mnie srednio wyszlo 24pln/m2 z tym ze cene mocno zawyzyla piwnica (15cm styro) Ja płaciłem 11 zł/m2 bez materiału, materiał kupiłem sam i wyszło mnie to taniej niż brać z materiałem. 25 zł z materiałem gdzie dzwoniłem obejmowało to generalnie piach, cement, tasma dylatacyjna - folia i styropian i tak trzeba było kupic samemu, wiec wychodziło drogo, Włokno do betonu dają gratis, więc za to się nie płaci. 6 cm posadzki na dole i 5 cm na pietrze razem 134 m2 posadzki to wyszło niecałe 16 ton piachu - 640 zł, 2 tony cementu 760 zl, styropian 800 zł, folia i tasma dylatacyjna około 400 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gumisiowaty 14.09.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Ja w podanej przeze mnie cenie mialem komplet ... lacznie ze wszystkim jedyne co musialem zrobic to przyjechac i odebrac prac (no i oczywiscie zaplacic). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sakiw 14.09.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 ile płaciliście na wylanie posadzki? zaproponowano mi 25pln/m2 oczywiście z materiałem Wszystko zalezy od grubosci styro i od ulepszaczy czyli np wlokno do betonu... u mnie srednio wyszlo 24pln/m2 z tym ze cene mocno zawyzyla piwnica (15cm styro) czyli jak dobrze rozumiem to 24pln włącznie ze styropianem, folią i ich ułożeniem, mi podali 25 tylka za wylewkę, jednym słowem drogo:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gumisiowaty 14.09.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 dokladnie tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkrzysiek 15.09.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Witam . Mam pytanie gdzie w Poznaniu lub okolicach można kupić szalunki kartonowe kwadratowe, bo mam 1 słup do wylania a wszędzie tylko są okrągłe. Pozdrawiam Szalunki kartonowe kwadratowe chyba bedziesz musiał sobie poradzic dechami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sakiw 15.09.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Witam . Mam pytanie gdzie w Poznaniu lub okolicach można kupić szalunki kartonowe kwadratowe, bo mam 1 słup do wylania a wszędzie tylko są okrągłe. Pozdrawiam nawet jak znajdziesz kartonowe to pod wpływem ciśnienia betonu zrobi się z nich kolo:) tak jak wyżej - tylko dechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hejjpozn 19.09.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 A ja chciałabym wrócić do tematu elewacji i zapytać ile kosztuje sama robocizna za ocieplenie domu, czyli położenie siatki i styropianu, bo w poprzednich wypowiedziach podawaliście ceny wraz z materiałem. Mam sprawdzonego fachowca-jeden ludek, który mi ociepli dom, ale nie wiemy jaka kwota za samą robociznę będzie przystępna, bo materiał jest po naszej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gumisiowaty 20.09.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Dokladnie odpowiedzi nie udziele ale polozenie styropianu + siatka/klej + tynk (barwiony w masie czyli bez malowania) od 40 do 80 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emakkk 22.09.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 U mojego sąsiada zrobili ocieplenie za 25 zł/m2, a już u drugiego obok zawołali 30 zł, bo ma złożoną bryłę budynku - jakieś łuki itp. Tyle wiem, ale to wiadomości z drugiej ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gumisiowaty 22.09.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Ktos moze polecic jakas firme od kominkow i obudow... Mamy wybrany wklad Lechmy ale jakos nie moge znalezc wykonawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sakiw 23.09.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 w temacie ocieplenia, jak wiadomo w narożnikach okien muszą być dodatkowe skośne fragmenty siatki, jak rozwiązać ten detal jeżeli do narożnika dochodzi boniowanie i z założenia siatka jest przerwana?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna-Marcelina 23.09.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 witamdość niepewnie, ale z czasem się tu pewnie zadomowięobecnie poszukuję działki na terenie pow. poznańskiego (okolice Swarzędza) no a potem mam zamiar powalczyć o własny dommiło poczytać o Waszych postępach na placu budowy i pozazdrościć przede mną dłuuuga droga ale to nie wyścig na szczęście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomclav 24.09.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 może miałbym dla Ciebie propozycję w okolicach Swarzędza ale napisz ile chcesz wydać lub jaką dużą działkę kupić lub co na niej postawić pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 25.09.2009 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Witamkupowal ktos moze rynny tytan-cynk? Jezeli to tak to gdzie i w jakich cenach?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkm 27.09.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Rynny tytan-cynk to naprawde solidny materiał, dużą zaleta jest to że są lutowane, a nie łączone na złączki,które czesto potrafią przeciekać(pomimo zapewnień producentów o absolutnie szczelnych zamkach.Dobre ceny na te rynny i to renomowanych producentów maja w DACH-BUD na ul. Samotnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 27.09.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Rynny tytan-cynk to naprawde solidny materiał, dużą zaleta jest to że są lutowane, a nie łączone na złączki,które czesto potrafią przeciekać(pomimo zapewnień producentów o absolutnie szczelnych zamkach. Dobre ceny na te rynny i to renomowanych producentów maja w DACH-BUD na ul. Samotnej. dzieki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekkulik 28.09.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Polecam Pana Karola Walczaka z hutowni Bolann z Gniezna - ten czlowiek z cena czyni cuda )) tel. 4261414 w. 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts