kilervirago 02.11.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Dzięki za rady.Napewno się przydadzą,szczególnie ta o firmach koparkowych .Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gniezniok 09.11.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Witam Moglibyście podrzucić namiary na ciekawe studia kuchenne w wlkp lub po prostu miejsca gdzie produkują lub sprzedają kuchnie nowoczesne. Szukamy po necie sporo ale ceny przyprawiaja o zawrot.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 16.11.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Poszukuje taniego transportu (coś wielkość Lublina) na trasę Poznań - Inowroclaw- Poznań- Luboń- Mosina by przewieźć parę rzeczy (może być paka plandekowana), może ktoś zna jakiegoś wujka, dziadka itp itd mającego busa i chcącego dorobić ???Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bolix 16.11.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Witam wszystkich umęczonych budową Czy ktoś z Was przerabiał temat karpiówki ? Będę wdzięczny za radę gdzie korzystnie kupię dobrą dachówkę.Mogę odwdzięczyć się namiarem na dobrą i solidną ekipę murarską z północno zachodniej wlkp.Potrzebuję też namiar na kilka wywrotek dobrej ziemi lub torfu pod przyszły ogród. Dom buduję w okolicach Sierakowa. Pozdrawiam Was ! Rozmawiałem niedawno z moim wykonawcą o dachówce, wspominał, że najlepsze ceny mają w budmarze w Baranowie. Ale on stale u nich bierze więc może dla niego najlepsze, a poza tym to różnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monia25 19.11.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Witam, poszukuje niedrogiego Wykonawcę certyfikatu energetycznego ?Czy ktoś już to przerabiał ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaz 22.11.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Witam, poszukuje niedrogiego Wykonawcę certyfikatu energetycznego ? Czy ktoś już to przerabiał ten temat? Wojciech Kaczmarek tel.606 828 420.Pamiętaj tylko, że zawarte w nim dane sa wiążące w przypadku (czego nikomu nie życzę) sprzedaży domu.Rozbieżności mogą doprowadzic do unieważnienia umowy.(chyba,że w tej kwestji prawnej coś się zmieniło) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaz 22.11.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Witam, poszukuje niedrogiego Wykonawcę certyfikatu energetycznego ? Czy ktoś już to przerabiał ten temat? Wojciech Kaczmarek tel.606 828 420.Pamiętaj tylko, że zawarte w nim dane sa wiążące w przypadku (czego nikomu nie życzę) sprzedaży domu.Rozbieżności mogą doprowadzic do unieważnienia umowy.(chyba,że w tej kwestji prawnej coś się zmieniło) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaz 22.11.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Ups , sorry poszło dwa razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryz 23.11.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witam Poszukuję dobrych i nie drogiich ekip na roboty związane z wykonanie wszystkich instalaci oprócz instalacji elektrycznej. Termin realizacji wykonania pracy kwiecień 2010.Proszę o informacjęPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michu2233 27.11.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Witam, jestem nowy na tym Forum, ale przyłączam się do prośby o namiary na dobrych instalatorów - termin prac czerwiec 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzPN 27.11.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Witam,przygotowujemy się do budowy domu pasywnego (oby). Muszę doprecyzować projekt, żeby wybrać teraz materiały.Potrzebuję dobrego specjalisty do obliczenia parametrów płyty fundamentowej. Dzięki. Ps. Taki pomysł. Czy razem (w ramach grupy) nie łatwiej negocjawać cen z hurtowniami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michu2233 27.11.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Witam, jestem nowy na tym Forum, ale przyłączam się do prośby o namiary na dobrych instalatorów - termin prac czerwiec 2010 hmm w sumie wystarczyło zajrzeć na białą listę wykonawców http://forum.muratordom.pl/biala-lista-solidnych-wielkopolska,t27801-300.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablo 1 29.11.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Witam. Jestem nowy. Mam do sprzedania jak w temacie. Wszystko ma 1 rok (jak nowe), cena do uzgodnienia. Tel. kontaktowy 696 08 22 85. Pozdrawiam Pablo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kilervirago 30.11.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Witam Was ponownie ! Czy ktoś z Was ma u siebie kominy z gotowych elementów ? szukam wskazówek,gdzie i jakie kupić,by nie przepłacić i być zadowolonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kilervirago 30.11.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Witam Moglibyście podrzucić namiary na ciekawe studia kuchenne w wlkp lub po prostu miejsca gdzie produkują lub sprzedają kuchnie nowoczesne. Szukamy po necie sporo ale ceny przyprawiaja o zawrot.... Nie wiem jak z cenami,ale bardzo dobre meble kuchenne robią w Nowym Tomyślu. Ich przedstawiciel jest w Poznaniu na ulicy Umultowskiej 9 . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rocky0973 30.11.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Witam Was ponownie ! Czy ktoś z Was ma u siebie kominy z gotowych elementów ? szukam wskazówek,gdzie i jakie kupić,by nie przepłacić i być zadowolonym Witam, ja mam Plewe. Jest tanszy od Schiedla i Leiera. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 30.11.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Witam Was ponownie ! Czy ktoś z Was ma u siebie kominy z gotowych elementów ? szukam wskazówek,gdzie i jakie kupić,by nie przepłacić i być zadowolonym ja tez mam firmy Plewa moim zdaniem dobry komin i latwy w montazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michu2233 01.12.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Witam Moglibyście podrzucić namiary na ciekawe studia kuchenne w wlkp lub po prostu miejsca gdzie produkują lub sprzedają kuchnie nowoczesne. Szukamy po necie sporo ale ceny przyprawiaja o zawrot.... Nie wiem jak z cenami,ale bardzo dobre meble kuchenne robią w Nowym Tomyślu. Ich przedstawiciel jest w Poznaniu na ulicy Umultowskiej 9 . Pozdrawiam. Widziałem już wiele kuchni, niestety często cena idzie w parze z jakością. Osobiście kupiłbym meble z WFM... A jeżeli nie, to zwróciłbym uwagę na następujące szczegóły: 1. System wysuwania szuflad nie na plastikowych rolkach, ale na szynach (pełen wysuw z samodomykaniem) 2. Boczne ścianki mebli łączone z resztą na kołki, a nie na wkręty, aby z boku nie było widać śladu montażu (zaślepki) 3. Jakość forniru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kilervirago 01.12.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Witam Was ponownie ! Czy ktoś z Was ma u siebie kominy z gotowych elementów ? szukam wskazówek,gdzie i jakie kupić,by nie przepłacić i być zadowolonym Witam, ja mam Plewe. Jest tanszy od Schiedla i Leiera. pozdrawiam To jeszcze proszę tylko o wskazówkę,gdzie kupowaliście te kominy i będę szczęśliwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kilervirago 01.12.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Do michu 2233 ! Włąsnie przypomniało mi się,że fabryka kuchni z N.Tomyśla nazywa się " Atlas " .Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts