rocky0973 01.12.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Praktycznie wszędzie Np w hurtowni Begier na Obornickiej ... a własiciwie juz w Jelonku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 01.12.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Witam Was ponownie ! Czy ktoś z Was ma u siebie kominy z gotowych elementów ? szukam wskazówek,gdzie i jakie kupić,by nie przepłacić i być zadowolonym Witam, ja mam Plewe. Jest tanszy od Schiedla i Leiera. pozdrawiam To jeszcze proszę tylko o wskazówkę,gdzie kupowaliście te kominy i będę szczęśliwy... ja kupowalem w przedstawicielstwie w Poznaniu teraz sa na ulicy Pokrzywno (chyba) zobacz na stronie www Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarot 01.12.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Ja kupowałem w hurtowni Hausner w Mrowinie. I właśnie mam zamiar go wybudować. Może podrzucicie mi kilka wskazówek? Na co zwrócić uwagę? ps. Pod jakim kątem macie kształtkę wprowadzającą rurę od spalin? Chcę do niego podłączyć kominek z płaszczem wodnym. Czy ma to jakieś znaczenie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
screamu 02.12.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 może wiecie kto ma lub gdzie mogę wypożyczyć giętarkę do blachy?już obdzwoniłem chyba wszystkie wypożyczalnie i nic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 02.12.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Pozdrawiam wszystkich budujących w Wielkopolsce. Prosiłbym o pomoc. Brat mieszkający na wschodzie stracił pracę ale znalazł nową w Poznaniu. Ma dom który chce sprzedać i kupić inny w pobliżu Poznania. Niestety dom nie jest zbyt dużo warty więc i to co może kupić musi być niezbyt drogie. Czy możecie mi doradzić w jakiej miejscowości pod Poznaniem szukać by ta cena nie była zbyt wysoka? Warunkiem jest by był możliwy dojazd do Poznania do pracy. Tak maksymalnie pół godziny od granic miasta. Może być oczywiście bliżej ale cena nieruchomości tam musi być zachęcająca. Jakieś mało popularne miejsca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michu2233 02.12.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Mając ograniczony budżet szukałbym czegoś w okolicy Stęszewa, Wronczyn itp. Ceny myślę mogą być tam jeszcze przystępne, a w perspektywie 3 lat dwupasmówka do Poznania. Ewentualnie coś w okolicy Środy Wlkp, również dobry dojazd od Kórnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 02.12.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 wiecie gdzie w Poznaniu mozna kupic przewody dymowe do podlaczenia kozy do komina chodzi mi glownie o rury i kolana tzw "czarne" no i oczywiscie redukcja tez by sie przydala najlepiej jakis sklep/hurtownia dobrze zaopatrzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkrzysiek 03.12.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 wiecie gdzie w Poznaniu mozna kupic przewody dymowe do podlaczenia kozy do komina chodzi mi glownie o rury i kolana tzw "czarne" no i oczywiscie redukcja tez by sie przydala najlepiej jakis sklep/hurtownia dobrze zaopatrzona Castorama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 03.12.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Mając ograniczony budżet szukałbym czegoś w okolicy Stęszewa, Wronczyn itp. Ceny myślę mogą być tam jeszcze przystępne, a w perspektywie 3 lat dwupasmówka do Poznania. Ewentualnie coś w okolicy Środy Wlkp, również dobry dojazd od Kórnika Dzięki, faktycznie można coś w okolicy niedrogo znaleść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 03.12.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 wiecie gdzie w Poznaniu mozna kupic przewody dymowe do podlaczenia kozy do komina chodzi mi glownie o rury i kolana tzw "czarne" no i oczywiscie redukcja tez by sie przydala najlepiej jakis sklep/hurtownia dobrze zaopatrzona Castorama. niestety nie ma tego co bym potrzebowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michu2233 03.12.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Ja bym spróbował dostać coś takiego w salonie z kominkami, powinni mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sakiw 07.12.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 wiecie gdzie w Poznaniu mozna kupic przewody dymowe do podlaczenia kozy do komina chodzi mi glownie o rury i kolana tzw "czarne" no i oczywiscie redukcja tez by sie przydala najlepiej jakis sklep/hurtownia dobrze zaopatrzona polecam najzwyklejszy sklep żelazny, w Kórniku na 3 sklepy można czarne rury dostać we wszystkich, więc podejrzewam że w Poznaniu też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 07.12.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 wiecie gdzie w Poznaniu mozna kupic przewody dymowe do podlaczenia kozy do komina chodzi mi glownie o rury i kolana tzw "czarne" no i oczywiscie redukcja tez by sie przydala najlepiej jakis sklep/hurtownia dobrze zaopatrzona polecam najzwyklejszy sklep żelazny, w Kórniku na 3 sklepy można czarne rury dostać we wszystkich, więc podejrzewam że w Poznaniu też a te sklepy w Korniku mozna wiedziec gdzie sa? Bo w sumei do Kornika to blisko mam i czesto w tamtym kierunku jezdze wiec moze bedzie latwiej zalatwoc ta sprawe w Korniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sakiw 08.12.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 wiecie gdzie w Poznaniu mozna kupic przewody dymowe do podlaczenia kozy do komina chodzi mi glownie o rury i kolana tzw "czarne" no i oczywiscie redukcja tez by sie przydala najlepiej jakis sklep/hurtownia dobrze zaopatrzona polecam najzwyklejszy sklep żelazny, w Kórniku na 3 sklepy można czarne rury dostać we wszystkich, więc podejrzewam że w Poznaniu też a te sklepy w Korniku mozna wiedziec gdzie sa? Bo w sumei do Kornika to blisko mam i czesto w tamtym kierunku jezdze wiec moze bedzie latwiej zalatwoc ta sprawe w Korniku? 1.skład GS na ul. Średzkiej- z lewej strony przed wjazdem na katowicką 2.w Bninie przy głównej drodze, jadąc od Kórnika jakieś 300m przed stacją paliw 3. ul. Młyńska- na ul. średzkiej w prawo za cmentarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 08.12.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 1.skład GS na ul. Średzkiej- z lewej strony przed wjazdem na katowicką 2.w Bninie przy głównej drodze, jadąc od Kórnika jakieś 300m przed stacją paliw 3. ul. Młyńska- na ul. średzkiej w prawo za cmentarzem dzieki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba1976 19.12.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Dla lubiących bezproblemowo i czysto - POLECAM budowanie z Bartkami (bisbud) - Jesteśmy super zadowoleni - Bartek zawsze pod telefonem, zawsze można się z nim dogadać, buduje naprawdę porządnie, na budowie czysto... My na razie po stanie surowym, ale jutro podpisujemy stan deweloperski. POLECAM!!!! Mają już swoją stronkę: budujemydomy.org Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rocky0973 20.12.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Jasne ... jasne.... 5 postów i reklamka ... ehhh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 30.12.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Macie namiary na jakiegoś mądrego kominiarza? I jeszcze jedni dawni tu nie zaglądałam i nie pamiętam gdzie była biała i czarna lista z Wielkopolski Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kilervirago 02.01.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Witam i wszystkiego dobrego w nowym roku życzę !!! Po za tym,czy mógłby ktoś z Was polecić firmę ciesielsko -dekarską do zrobienia dachu w północno-zachodniej wielkopolsce ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radek_swarzędz 02.01.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 może wiecie kto ma lub gdzie mogę wypożyczyć giętarkę do blachy? już obdzwoniłem chyba wszystkie wypożyczalnie i nic.. nie wiem czy jeszcze aktualne, ale jak tak do daj znać pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts