radek_swarzędz 02.01.2010 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Witam i wszystkiego dobrego w nowym roku życzę !!! Po za tym,czy mógłby ktoś z Was polecić firmę ciesielsko -dekarską do zrobienia dachu w północno-zachodniej wielkopolsce ? Pozdrawiam Witam Napisz na kiedy potrzebujesz, jaka dachówka, czy deskowanie, czy membrana ile okien przeslij rzut dachu to dam dobrym dekarzom i ciesli do wyceny, oczywiscie chetnie rowniez wycenimy pokrycie dachu jak jeszcze nie masz zakupionego. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 02.01.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Dla lubiących bezproblemowo i czysto - POLECAM budowanie z Bartkami (bisbud) - Jesteśmy super zadowoleni - Bartek zawsze pod telefonem, zawsze można się z nim dogadać, buduje naprawdę porządnie, na budowie czysto... My na razie po stanie surowym, ale jutro podpisujemy stan deweloperski. POLECAM!!!! Mają już swoją stronkę: budujemydomy.org Jasne ... jasne.... 5 postów i reklamka ... ehhh. Tak się składa, że znam Kubę osobiście i mogę Cię zapewnić, że Kuba nie reklamuje sam swojej firmy czy firmy brata... Fakt jest taki, że bisBud budował Kubie dom i Kuba może mieć na ich temat swoje zdanie. Innym faktem jest też to, że Kuba robił dla bisBudu stronę internetową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 02.01.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Dla lubiących bezproblemowo i czysto - POLECAM budowanie z Bartkami (bisbud) - Jesteśmy super zadowoleni - Bartek zawsze pod telefonem, zawsze można się z nim dogadać, buduje naprawdę porządnie, na budowie czysto... My na razie po stanie surowym, ale jutro podpisujemy stan deweloperski. POLECAM!!!! Mają już swoją stronkę: budujemydomy.org Jasne ... jasne.... 5 postów i reklamka ... ehhh. Tak się składa, że znam Kubę osobiście i mogę Cię zapewnić, że Kuba nie reklamuje sam swojej firmy czy firmy brata... Fakt jest taki, że bisBud budował Kubie dom i Kuba może mieć na ich temat swoje zdanie. Innym faktem jest też to, że Kuba robił dla bisBudu stronę internetową... Ja jeszcze tylko dodam, że Bartki (BISBUD) budowały domki wielu forumowiczom - i mi też z czego jestem bardzo zadowolona i polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kilervirago 02.01.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Radku ze Swarzędza ! wysłałem Ci 2 pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gośka73Wlkp 03.01.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Witam i wszystkiego dobrego w nowym roku życzę !!! Po za tym,czy mógłby ktoś z Was polecić firmę ciesielsko -dekarską do zrobienia dachu w północno-zachodniej wielkopolsce ? Pozdrawiam mogę polecić mojego cieśle dekarza , szybko sprawnie , jestem zadowolona , nawet podwórko posprzątali po sobie i oczywiście nie drogo jesli jesteś zainteresowany mogę wysłać fona . A i oczywiście dla wszystkich forowiczów wszystkiego dobrego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 03.01.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Ponawiam pytanieMacie namiary na jakiegoś mądrego kominiarza? I jeszcze jedno dawno tu nie zaglądałam i nie pamiętam gdzie była biała i czarna lista z Wielkopolski Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 03.01.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 I jeszcze jedno dawno tu nie zaglądałam i nie pamiętam gdzie była biała i czarna lista z Wielkopolski Pomożecie? Pomożemy: http://www.google.pl/search?q=bia%C5%82a+lista+wielkopolska http://www.google.pl/search?q=czarna+lista+wielkopolska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 03.01.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 O dzięki ogromne, przeczytałam chyba wszystkie posty z białej listy a o kominiarzach nic ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablo 1 03.01.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Witam. Jestem nowy. Mam do sprzedania Garaż, skrzynkę elektryczną (z licznikiem, itp.) oraz drewniane WC - Wszystko ma 1 rok (jak nowe), cena do uzgodnienia. Tel. kontaktowy 696 08 22 85. Pozdrawiam Pablo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gośka73Wlkp 04.01.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 O dzięki ogromne, przeczytałam chyba wszystkie posty z białej listy a o kominiarzach nic ;( kominiarz ma wszystkie uprawnienia , nie miał żadnych" ale "przy odbiorze ugodowy facet ,ale nie wiem jak u niego z wyjazdami poza teren , ale nic nie zaszkodzi zdzwonić i zapytać jesli nadal aktualne podaje tel. Zenon Kwaśniak 0 607 423 445 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 08.01.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 WitamPotrzebuję namiary na sprawdzoną firmę od okien drewnianych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dg1719505576 11.01.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 WitamCzy możecie mi polecić jakąś firmę z Poznania co zaprojektuje i zrobi rekuperację? Jeszcze się nie przebiłam przez 20 stron tematu więc nie wiem czy juz była mowa o tym:) Z góry wielkie dziękiPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkm 12.01.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Witam,moge polecic do okien drewnianych firme Adpol z ul. Czechosłowackiej w P-ń, jest to doświadczona firma, a obecnie maja ciekawe promocje. Wykonuja okna z drewna eukaliptusa (ponoć lepsze od dębu), no i proponuja pakiet trojszybowy w cenie dwuszybowego. http://www.adpol.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryz 14.01.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Witam Gdzie mogę w przystepnych cenach kupić styropina do ocieplenia budynku o grubości 15-16 cm interesuje mnie 200m2, a także hurtowni gdzie kupię tynk zew. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 14.01.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Witam Gdzie mogę w przystepnych cenach kupić styropina do ocieplenia budynku o grubości 15-16 cm interesuje mnie 200m2, a także hurtowni gdzie kupię tynk zew. Pozdrawiam Dobre ceny maja w firmach: Begier, Nadstaga, V-Bud, HDMB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radek_swarzędz 16.01.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Witam Gdzie mogę w przystepnych cenach kupić styropina do ocieplenia budynku o grubości 15-16 cm interesuje mnie 200m2, a także hurtowni gdzie kupię tynk zew. Pozdrawiam Dobre ceny maja w firmach: Begier, Nadstaga, V-Bud, HDMB słyszałem, że na styropian idzie większa podwyżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 16.01.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Witam i również przyłączam się do grupy 2009. Co prawda zaczęliśmy budowę już w zeszłym roku, ale zostały postawione tylko fundamenty, które teraz sobie ładnie zimują... Budujemy w Mosinie, jak starczy gotówki, chcemy w tym roku zakończyć stan surowy zamknięty... Pozdrawiam wszystkich budujących.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rodzinnebudowanie 16.01.2010 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 słyszałem, że na styropian idzie większa podwyżka Co roku jak wiosna się zbliża to ma styropian drożeć... Z tego co widzę ceny ropy są ustabilizowane więc ja nie widzę powodu do podwyżek... No chyba że ktoś zanowu chce zarobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 16.01.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Witam, moge polecic do okien drewnianych firme Adpol z ul. Czechosłowackiej w P-ń, jest to doświadczona firma, a obecnie maja ciekawe promocje. Wykonuja okna z drewna eukaliptusa (ponoć lepsze od dębu), no i proponuja pakiet trojszybowy w cenie dwuszybowego. http://www.adpol.pl Dziękuję! Mam jeszcze pytanie związane z okienkami z PCV - czy ktoś z Państwa zamawiał okna na Głogowskiej w 'Oknotech" - jak montaż? bądź okienka u Mielczarka.Chodzi mi konkretnie o profil schuco.A może ktoś mi poleci firmę specjalizującą się w tym profilu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 18.01.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Witam, mam prośbę do osób, które robiły u siebie tynki wew. gipsowe. Podajcie proszę cenę robocizny za m2. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts