pawalara 08.03.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Glamourmum - gdzie kupowaliście te bloczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania i grześ 08.03.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 witamy, to i my także dopisujemy sie do tej grupy,choć fundamenty zaczeliśmy na jesien 2008,ale od 24 lutego prace postepuja w szybkim tempie,zamierzamy w tym roku zrobic stan surowy zamkniety,pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.03.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 witamy, to i my także dopisujemy sie do tej grupy,choć fundamenty zaczeliśmy na jesien 2008,ale od 24 lutego prace postepuja w szybkim tempie,zamierzamy w tym roku zrobic stan surowy zamkniety,pozdrawiamy jaka szkoda,że nie ma dziennika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 08.03.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Ja kupowałam bloczki w ubiegłym tygodniu za 2,40 brutto Życzę powodzenia i cierpliwości w papierkowych przebojach Gamourmum, gdzie kupiliście bloczki w tej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel-p30 08.03.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Witam wszystkich ja również w tym roku rozpoczynam budowe domu w Promnicach pod Poznaniem. Bloczki kupiłem za 2.40 brałem 27 palet łącznie 1512szt Bloczki brałem z dziadoszańskiej w poznaniu firma TBB DELTAtel.509486665 transport i rozładunek w tej cenie czyli 2.40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel-p30 08.03.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Ma ktos namiary na tanie pustaki grubość muru 25cm np. porotherm, leier itp. cegła pełna , cement głównie wole brać z jednej firmy lub gdzie można otrzymać dobre rabaty. Oczywiście muszą dowozić i rozładowac na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.03.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Witam wszystkich ja również w tym roku rozpoczynam budowe domu w Promnicach pod Poznaniem. Bloczki kupiłem za 2.40 brałem 27 palet łącznie 1512szt Bloczki brałem z dziadoszańskiej w poznaniu firma TBB DELTA tel.509486665 transport i rozładunek w tej cenie czyli 2.40 z tego samego miejsca kupiłam ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.03.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Ma ktos namiary na tanie pustaki grubość muru 25cm np. porotherm, leier itp. cegła pełna , cement głównie wole brać z jednej firmy lub gdzie można otrzymać dobre rabaty. Oczywiście muszą dowozić i rozładowac na budowie. sprawdź w hurtowni rolmex z Cielczy pod Jarocinem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 08.03.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Ma ktos namiary na tanie pustaki grubość muru 25cm np. porotherm, leier itp. cegła pełna , cement głównie wole brać z jednej firmy lub gdzie można otrzymać dobre rabaty. Oczywiście muszą dowozić i rozładowac na budowie. My kupiliśmy w hurtowni Nadstaga z Obornik. Jak kupowaliśmy jakiś miesiąc temu to u nich było najtaniej (5,70 brutto, Porotherm Wienerbergera). Transport i rozładunek gratis (budujemy się w Dębogórze, gm. Czerwonak, więc kawałek jest), dodatkowo materiał leży u nich w magazynie i przywiozą go kiedy będziemy zaczynali murować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 08.03.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Pochwalcie się, gdzie zamawialiście beton. Po pierwszym rekonesansie najlepiej wypada betoniarnia na Lutyckiej (211 zł za kubik), ale mamy pewne obawy bo różnica w cenie w stosunku do innych jest duża. P.S. Prognoza pogody nie nastraja optymistycznie, kiedy planujecie wylewać fundamenty??? My póki co w przyszłą środę ściągamy humus, w piątek geodeta. Kopanie fundamentów planowaliśmy w weekend, a zalewanie w poniedziałek lub wtorek. Mamy nadzieję, że deszcz nie pokrzyżuje nam planów. Pozdrawiamy, Magda i Michał P.S. Przy okazji, najlepsze życzonka dla wszystkich budujących kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Staś z Poznania 09.03.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Bardzo Ci dziękuję Gdybyś potrzebowała namiary na projektanta przyłączy wody-mam sprawdzony.Jest z Gniezna. Nie ma za co..... mam nadzieję, że się dogadacie - od wody już mam , teraz szukam elektryka i cieślę Witam na forum. Właśnie skończyli mi elektrykę i jestem bardzo zadowolony. Mogę śmiało polecić tę ekipę, a widzę, że już niektórzy szukają elektryków. tel. 667733550 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gniezniok 09.03.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Mam do Was pytanie - a dlaczego budujecie z Porothermu?! Jest przeciez swietny polski Krotherm tej samej wielkosci (11/m2) i cena wychodzi ok 4.2-4.5zl Pytalem znajomych i nie ma zadnych zastrzezen co do jakosci.Z kolei ja wypytam o aktualne ceny stali, betonu, więźby, dachówki - wiecie gdzie mozna cos ciekawego znalezc?KOlo Gniezna (gdzie sie budujemy) wiezba w granicach 800 z impregnacja cisnieniowa, dachowka Rupp czarny brylant 38zl/m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 09.03.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Pochwalcie się, gdzie zamawialiście beton. Po pierwszym rekonesansie najlepiej wypada betoniarnia na Lutyckiej (211 zł za kubik), ale mamy pewne obawy bo różnica w cenie w stosunku do innych jest duża. P.S. Prognoza pogody nie nastraja optymistycznie, kiedy planujecie wylewać fundamenty??? My póki co w przyszłą środę ściągamy humus, w piątek geodeta. Kopanie fundamentów planowaliśmy w weekend, a zalewanie w poniedziałek lub wtorek. Mamy nadzieję, że deszcz nie pokrzyżuje nam planów. Pozdrawiamy, Magda i Michał P.S. Przy okazji, najlepsze życzonka dla wszystkich budujących kobiet Ja kupuję beton z firmy bosta beton. Cena za kubik 235...ale sa najlepsi jakościowo. Wolę zapłacić i mieć dobrą jakość.. tel: 603345546. Świetna obsługa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TIM38 09.03.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Mam do Was pytanie - a dlaczego budujecie z Porothermu?! Jest przeciez swietny polski Krotherm tej samej wielkosci (11/m2) i cena wychodzi ok 4.2-4.5zl Pytalem znajomych i nie ma zadnych zastrzezen co do jakosci. Z kolei ja wypytam o aktualne ceny stali, betonu, więźby, dachówki - wiecie gdzie mozna cos ciekawego znalezc? KOlo Gniezna (gdzie sie budujemy) wiezba w granicach 800 z impregnacja cisnieniowa, dachowka Rupp czarny brylant 38zl/m mogę prosić o namiar na więźbe? cena netto czy brutto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IGEPA 09.03.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Hejka. Beton brałem z firmy Dora Buk (061) 8140547 220 zł netto za kubik, bloczki po 2,50 zl netto + transport 100 zł netto (ceny czerwiec 2008 rok) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania i grześ 09.03.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 to macie farta na beton, bo ja zamawiałem 10 lutego w LAFARGE jeszcze po 280 B-20 ,a bloczki braliśmy po 2.50 jak i cały materiał w hurtowni LUBKAM w pozn.na ul.świątniczki , mają atrakcyjne ceny iczie się potargować , transport gratis, a przyjeżdzaja na każde życzenie nawet z kilkoma workami cementu, szczerzy i sumienni mają także koparkę, a moje matewriały zamawiam przez telefon , przywożą na plac budowy bez mojej obecności , wystarczyło raz im pokazać placbudowy a ja zaoszczędzam czas na każdorazowy przyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomclav 09.03.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Witam wszystkich ja jeszcze projektu nie mam ale w tym roku zamierzam ruszyć. Dom raczej nietypowy, pasywny, więc projekt indywidualny. Budowa w Gowarzewie. aaa i budowany z drewna i ekologicznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 09.03.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Witam wszystkich ja jeszcze projektu nie mam ale w tym roku zamierzam ruszyć. Dom raczej nietypowy, pasywny, więc projekt indywidualny. Budowa w Gowarzewie. aaa i budowany z drewna i ekologicznie:) To będziemy bliskimi sąsiadami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SEBA WLKP 10.03.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 HEJ DRODZY WIELKOPOLANIE SZUKAM DOBREGO ARCHITEKTA DO ADAPTACJI MOJEGO PROJEKTU I KILKU DROBNYCH ZMIAN. MOŻE MACIE KOGOŚ DOBREGO KTO JEDNOCZEŚNIE ZAADOPTUJE PROJEKT I BĘDZIE KIEROWNIKIEM NA BUDOWIE?????????????????????????? ZACZYNAMY BUDOWE W LUBONIU PROSZE O NAMIARY TELEFONICZNE Z GÓRY WIELKIE DZIĘKI SEBA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.03.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 HEJ DRODZY WIELKOPOLANIE SZUKAM DOBREGO ARCHITEKTA DO ADAPTACJI MOJEGO PROJEKTU I KILKU DROBNYCH ZMIAN. MOŻE MACIE KOGOŚ DOBREGO KTO JEDNOCZEŚNIE ZAADOPTUJE PROJEKT I BĘDZIE KIEROWNIKIEM NA BUDOWIE?????????????????????????? ZACZYNAMY BUDOWE W LUBONIU PROSZE O NAMIARY TELEFONICZNE Z GÓRY WIELKIE DZIĘKI SEBA Szczerze polecam: Polecam firmę.... PROBUD Biuro Projektów i Usług Inwestycyjnych ul. Wolsztyńska 24a Poznań tel. 61 8614026 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts