Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

Ja również poszukuję okien i informacji o sprawdzonych ekipach, które je montują. Czekam na wycenę od Jezierskiego z głogowskiej, ale nie znalazłam nic na temat ich ekipy (wiem tylko, że mają wspólną ekipę z jakimś innym dystrybutorem). Czy ktoś może zna jej jakość?

Rzadko zaglądam do tego wątku, więc może ta informacja się Tobie już nie przyda, ale wszystkim szukaczom okien mogę polecić przed ich zakupem odwiedziny stronki http://www.oknotest.pl. To prawdziwa kopalnia okiennej wiedzy, czytasz wiesz, nie wiesz dzwonisz i wiesz. Mnie przynajmniej pomogli to i owo pojąć, a najważniejsze, że nie muszą ściemniać bo oknami nie handlują.

szukam niedrogiej i solidnej ekipy do wykonania posadzki maszynowej na poddaszu 100m. Mozecie kogos polecic ? Znajdę kogoś w cenie poniżej 30 zł za robocizna +materiał ?

skąd pomysł że ekipa może być dobra i tania? Moim zdaniem to nie idzie w parze przecież jak ktoś pracuje w innej branży to też w miarę zdobywania doświadczenia bardziej się ceni a nie obniża loty

skąd pomysł że ekipa może być dobra i tania? Moim zdaniem to nie idzie w parze przecież jak ktoś pracuje w innej branży to też w miarę zdobywania doświadczenia bardziej się ceni a nie obniża loty

Proszę czytać ze zrozumieniem, nie tania tylko niedroga, a to jest różnica.

jerzyki dziękuję za link.

Czekam na wyceny od kilku firm,jak tylko coś będę miała,to dam znac.

pozdrawiam

Obiecywałam,że napisze jak tylko coś wybiorę.Zdecydowaliśmy się na okna z Oknoplastu Kraków.Mają jeszcze promocję zimową i promocję na automatykę do bram.I co równie ważne mam ich pod nosem :wink:

pozdrawiam.

pozdrawiam

Obiecywałam,że napisze jak tylko coś wybiorę.Zdecydowaliśmy się na okna z Oknoplastu Kraków.Mają jeszcze promocję zimową i promocję na automatykę do bram.I co równie ważne mam ich pod nosem :wink:

pozdrawiam.

dzieki za pamięć.

Ja z nich zrezygnowałem po paru historiach ze źle wyglądającym procesem reklamacji - oczywiście tego Ci nie życzę. Wybrałem inną firmę (ale chyba źle zrobiłem, że nie wybrałem Jareko - trochę teraz za późno).

ps. Ponawiam pytanko z namiarami na firmy od szamb betonowych.

pozdrawiam

pozdrawiam.

dzieki za pamięć.

Ja z nich zrezygnowałem po paru historiach ze źle wyglądającym procesem reklamacji - oczywiście tego Ci nie życzę. Wybrałem inną firmę (ale chyba źle zrobiłem, że nie wybrałem Jareko - trochę teraz za późno).

ps. Ponawiam pytanko z namiarami na firmy od szamb betonowych.

Witam,

Jakich sprzedawcow z rejonu Poznania polecacie do zakupu bramy garazowej segmentowej ?

Pozdrawiam,

TMK52