ptak01 24.02.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 może ktoś polecić dobrego instalatora alarmu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaz 26.02.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Witam.Szukam bruku klinkierowego grobości 3-3,5cm.Nie orientujecie się gdzie coś takiego mogę dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 05.03.2010 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 może ktoś polecić dobrego instalatora alarmu? My mieliśmy fajnego gościa od alarmu. Oto namiary na niego Pan Buda telefon: 603 952 313 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prong 05.03.2010 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Witam, Ja również poszukuję okien i informacji o sprawdzonych ekipach, które je montują. Czekam na wycenę od Jezierskiego z głogowskiej, ale nie znalazłam nic na temat ich ekipy (wiem tylko, że mają wspólną ekipę z jakimś innym dystrybutorem). Czy ktoś może zna jej jakość? Rzadko zaglądam do tego wątku, więc może ta informacja się Tobie już nie przyda, ale wszystkim szukaczom okien mogę polecić przed ich zakupem odwiedziny stronki http://www.oknotest.pl. To prawdziwa kopalnia okiennej wiedzy, czytasz wiesz, nie wiesz dzwonisz i wiesz. Mnie przynajmniej pomogli to i owo pojąć, a najważniejsze, że nie muszą ściemniać bo oknami nie handlują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maad5 09.03.2010 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 szukam niedrogiej i solidnej ekipy do wykonania posadzki maszynowej na poddaszu 100m. Mozecie kogos polecic ? Znajdę kogoś w cenie poniżej 30 zł za robocizna +materiał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 10.03.2010 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 szukam niedrogiej i solidnej ekipy do wykonania posadzki maszynowej na poddaszu 100m. Mozecie kogos polecic ? Znajdę kogoś w cenie poniżej 30 zł za robocizna +materiał ? skąd pomysł że ekipa może być dobra i tania? Moim zdaniem to nie idzie w parze przecież jak ktoś pracuje w innej branży to też w miarę zdobywania doświadczenia bardziej się ceni a nie obniża loty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maad5 10.03.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 skąd pomysł że ekipa może być dobra i tania? Moim zdaniem to nie idzie w parze przecież jak ktoś pracuje w innej branży to też w miarę zdobywania doświadczenia bardziej się ceni a nie obniża loty Proszę czytać ze zrozumieniem, nie tania tylko niedroga, a to jest różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laschlo 10.03.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Witam.Od dłuższego czasu śledzę wasz wątek ale dopiero teraz się podpinam. Ponieważ kilkakrotnie korzystałem (ku mojemu zadowoleniu)z polecanych przez was firm,z tąd prośba o namiary na jakiegoś(nie powalającego ceną)architekta wnętrz.Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryz 12.03.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 WitamGdzie można najtaniej kupić styropian.Interesuje mnie 300m2 styropianu o grubości 10cm do fundamentów (biały w czarne kropki).W Gnieźnie mają w cenie 17 zł za m2 (bez upust 12%).Prosze o informacje.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 13.03.2010 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 możecie mi napisać ile płacicie wraz z podaniem ilości za śmieci i za szambo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 13.03.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Ja płacę za śmieci wywożone raz w tygodniu, pojemnik 120 litrów -55 zł/miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 13.03.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 jerzyki dziękuję za link. Czekam na wyceny od kilku firm,jak tylko coś będę miała,to dam znac. pozdrawiam Obiecywałam,że napisze jak tylko coś wybiorę.Zdecydowaliśmy się na okna z Oknoplastu Kraków.Mają jeszcze promocję zimową i promocję na automatykę do bram.I co równie ważne mam ich pod nosem pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emakkk 14.03.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Witam.Polecicie jakąś firmę od tynków wewnętrznych? Jakie robiliście - ręczne czy maszynowe? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzyki 15.03.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 jerzyki dziękuję za link. Czekam na wyceny od kilku firm,jak tylko coś będę miała,to dam znac. pozdrawiam Obiecywałam,że napisze jak tylko coś wybiorę.Zdecydowaliśmy się na okna z Oknoplastu Kraków.Mają jeszcze promocję zimową i promocję na automatykę do bram.I co równie ważne mam ich pod nosem pozdrawiam. dzieki za pamięć. Ja z nich zrezygnowałem po paru historiach ze źle wyglądającym procesem reklamacji - oczywiście tego Ci nie życzę. Wybrałem inną firmę (ale chyba źle zrobiłem, że nie wybrałem Jareko - trochę teraz za późno). ps. Ponawiam pytanko z namiarami na firmy od szamb betonowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmk52 17.03.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 jerzyki dziękuję za link. Czekam na wyceny od kilku firm,jak tylko coś będę miała,to dam znac. pozdrawiam Obiecywałam,że napisze jak tylko coś wybiorę.Zdecydowaliśmy się na okna z Oknoplastu Kraków.Mają jeszcze promocję zimową i promocję na automatykę do bram.I co równie ważne mam ich pod nosem pozdrawiam. dzieki za pamięć. Ja z nich zrezygnowałem po paru historiach ze źle wyglądającym procesem reklamacji - oczywiście tego Ci nie życzę. Wybrałem inną firmę (ale chyba źle zrobiłem, że nie wybrałem Jareko - trochę teraz za późno). ps. Ponawiam pytanko z namiarami na firmy od szamb betonowych. Witam, Jakich sprzedawcow z rejonu Poznania polecacie do zakupu bramy garazowej segmentowej ? Pozdrawiam, TMK52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
screamu 19.03.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 WitamCzy możecie polecić hurtownię elektryczną, gdzie można (tanio) się zaopatrzyć w cały sprzęt.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomclav 19.03.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 macie kogoś kogo nie boicie się polecić od płyty fundamentowej z orurowaniem? w sumie już ciepło i czas za chwilę stratować a na drugi etap doświadczonych i myślących od szkieletu drewnianego. Jak macie to poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1Pablo 20.03.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 WitamMam pytanie odnośnie ogrodzenia z klinkieru. Możecie polecić jakieś sprawdzone ekipy od ogrodzeń i od kostki brukowej?DziękiPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 21.03.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 ja za wywóz szamba płacę 125 złotych (9m3) za wywóz śmieci- 2 razyw miesiacu- 36 złotych a teraz pytanie: a ja mam pytanie- braliście moze gdzieś tłuczeń ostatnio? potrzebuję na moją ścieżynę prowadzącą do domu. coś w dobrej cenie, ale jednocześnie w miarę drobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yulia19791 22.03.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Proszę o namiary na ekipę, która solidnie i niezbyt drogo wykona ogrodzenie z siatki i podmurówkę w Miękowie k. Czerwonaka. Jest do zrobienia ok. 70m płotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts