gniezniok 10.03.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Tim38 - w tej cenie masz w wiekszosci tartakow, cena wacha sie o ok 30-50zl - tartak ozorków, modliszewko, nekla Ja mam dojscie na troche tansza, wiec jak chcesz byc moze bedziesz mogl sie przylaczyc, cena ok 760 brutto. Pisz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.03.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 ja kupuję więźbę za 599 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radek_swarzędz 10.03.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Witam Wszystkich jak dobrze pójdzie to od kwietnia zaczynamy z budową (D08 przestronny z Muratora) w Gruszczynie Przyznaję się od razu, że prywatnie zajmuje się sprzedażą pokryć dachowych więc służę pomocą, swoją wiedzą i nie tylko pozdrawiam [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.03.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Witam Wszystkich jak dobrze pójdzie to od kwietnia zaczynamy z budową (D08 przestronny z Muratora) w Gruszczynie Przyznaję się od razu, że prywatnie zajmuje się sprzedażą pokryć dachowych więc służę pomocą, swoją wiedzą i nie tylko pozdrawiam [email protected] to rewelacja. Bo na razie najwięcej problemu mam właśnie z dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radek_swarzędz 10.03.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Witam Wszystkich jak dobrze pójdzie to od kwietnia zaczynamy z budową (D08 przestronny z Muratora) w Gruszczynie Przyznaję się od razu, że prywatnie zajmuje się sprzedażą pokryć dachowych więc służę pomocą, swoją wiedzą i nie tylko pozdrawiam [email protected] to rewelacja. Bo na razie najwięcej problemu mam właśnie z dachem jak masz jakieś pytania to śmiało pisz na maila pozdrawiam [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.03.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Witam Wszystkich jak dobrze pójdzie to od kwietnia zaczynamy z budową (D08 przestronny z Muratora) w Gruszczynie Przyznaję się od razu, że prywatnie zajmuje się sprzedażą pokryć dachowych więc służę pomocą, swoją wiedzą i nie tylko pozdrawiam [email protected] to rewelacja. Bo na razie najwięcej problemu mam właśnie z dachem jak masz jakieś pytania to śmiało pisz na maila pozdrawiam [email protected] dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kmk03 10.03.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 wracając do tematu bloczków - czy ktos już budował z bloczków z TBB Delta - przyznam że cena 2,40 jest atrakcyjna, pytanie tylko czy jakosciowo są bez zarzutów. Jesli ktoś już coś zdziałał tymi bloczkami to proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.03.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 wracając do tematu bloczków - czy ktos już budował z bloczków z TBB Delta - przyznam że cena 2,40 jest atrakcyjna, pytanie tylko czy jakosciowo są bez zarzutów. Jesli ktoś już coś zdziałał tymi bloczkami to proszę o info. Ja kupiłam... i 23 marca będą stawiane fundamenty...wtedy zdam relacje. Widziałam sporo bloczków betonowych... i te akurat bardzo mi sie podobały z wyglądu... bardzo równe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 10.03.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 ja kupuję więźbę za 599 zł mozna wiedziec gdzie w tej cenie jest drewno konstrukcyne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.03.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 ja kupuję więźbę za 599 zł mozna wiedziec gdzie w tej cenie jest drewno konstrukcyne? na razie nie powiem , dopóki nie sprawdzę jakości.... nie chcę mieć Was i Waszych dachów na sumieniu. W ten weekend jadę zobaczyć z cieślą, który sie zna na drzewie.... a jeżeli okaże sie że jest ok, to wtedy podam namiary na tym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 11.03.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Życzymy powodzenia, my właśnie zaczynamy wykończeniówkę,pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elisee 11.03.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Chyba trafiłam właściwie. Meldujemy się w wątku: działka kupiona w 2008r. - właśnie podpisaliśmy umowę z Legaletem. Przybliżony czas realizacji - druga połowa czerwca. Do tego czasu oczekujemy na projekt (Legalet i dom) no i na pozwolenie na budowę. Mam nadzieje, że zgramy terminy. Prąd mamy, w poniedziałek zakładają nam wodę. Do czasu płyty chciałabym ogrodzić działkę - i tu mam zgryz, bo co jakiś czas mam inny pomysł. Działka leśna 2200m2 - trochę do ogradzania jest zwłaszcza, że sama własna droga dojazdowa ma 5 m szer i 30 m długości.Czy jest sens wydawać kasę na np. leśną siatkę aby ją potem wymieniać? Mam dwie lewe do wklejania fotek - jak zmolestuję męża to wkleję płot o którym myslałam ale zaczynam się zastanawiać...Mam namysli cos bez podmurówki (musi być migracja wszelkich zwierząt leśno - niewielkich), może słupki z cegły (nie klinkier) i jakieś solidne drewno między. Dewiza: proste, leśne, żeby sie nie gryzło z prostym w formie domem no i najlepiej niedrogo. Wiem, że mam wymagania Po doczytaniu początku wątku : Michał i Magda - my będziemy budować się w Grabach - to między Czerniejewem a Neklą. Obecnie mieszkamy koło Pobiedzisk (dokładnie Pobiedziska - Letnisko) Mamy zamiar budować w prefabrykowanym szkielecie z firmą Polski Dom z Krakowa. Z powodu lokalizacji - także oczyszczalnia i pompa powietrzna. Tak patrzę na ten kibelek - przydałby się - czy mogę prosić o cene i "instrukcję obsługi" - chodzi mi oczywiście o gospodarkę "odpadami" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radek_swarzędz 11.03.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Witam jakie macie ceny za stan surowyu nas pow z garazem 177 m2 w parterze mam pierwszą wycenę fundamenty,ściany,strop, kominy bez ciesielki 35 tys pozdrawiam[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 11.03.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Witam jakie macie ceny za stan surowy u nas pow z garazem 177 m2 w parterze mam pierwszą wycenę fundamenty,ściany,strop, kominy bez ciesielki 35 tys pozdrawiam [email protected] to nie wiele...a firma sprawdzona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 11.03.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Chyba trafiłam właściwie. Meldujemy się w wątku: działka kupiona w 2008r. - właśnie podpisaliśmy umowę z Legaletem. Przybliżony czas realizacji - druga połowa czerwca. Do tego czasu oczekujemy na projekt (Legalet i dom) no i na pozwolenie na budowę. Mam nadzieje, że zgramy terminy. Prąd mamy, w poniedziałek zakładają nam wodę. Do czasu płyty chciałabym ogrodzić działkę - i tu mam zgryz, bo co jakiś czas mam inny pomysł. Działka leśna 2200m2 - trochę do ogradzania jest zwłaszcza, że sama własna droga dojazdowa ma 5 m szer i 30 m długości.Czy jest sens wydawać kasę na np. leśną siatkę aby ją potem wymieniać? Mam dwie lewe do wklejania fotek - jak zmolestuję męża to wkleję płot o którym myslałam ale zaczynam się zastanawiać...Mam namysli cos bez podmurówki (musi być migracja wszelkich zwierząt leśno - niewielkich), może słupki z cegły (nie klinkier) i jakieś solidne drewno między. Dewiza: proste, leśne, żeby sie nie gryzło z prostym w formie domem no i najlepiej niedrogo. Wiem, że mam wymagania Po doczytaniu początku wątku : Michał i Magda - my będziemy budować się w Grabach - to między Czerniejewem a Neklą. Obecnie mieszkamy koło Pobiedzisk (dokładnie Pobiedziska - Letnisko) Mamy zamiar budować w prefabrykowanym szkielecie z firmą Polski Dom z Krakowa. Z powodu lokalizacji - także oczyszczalnia i pompa powietrzna. Tak patrzę na ten kibelek - przydałby się - czy mogę prosić o cene i "instrukcję obsługi" - chodzi mi oczywiście o gospodarkę "odpadami" ? elisee - bardzo prosimy o założenie dziennika.... w którym to będziemy podziwiać Twoje poczynania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 11.03.2009 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Słuchajcie, poszukujemy siatki powlekanej, słupki powlekane, podmurówkę (krawężniki). Będę wdzięczna za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 11.03.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Słuchajcie, poszukujemy siatki powlekanej, słupki powlekane, podmurówkę (krawężniki). Będę wdzięczna za namiary. A patrzyłaś u producenta w Poznaniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radek_swarzędz 11.03.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Witam jakie macie ceny za stan surowy u nas pow z garazem 177 m2 w parterze mam pierwszą wycenę fundamenty,ściany,strop, kominy bez ciesielki 35 tys pozdrawiam [email protected] to nie wiele...a firma sprawdzona? raczej tak mam namiar od znajomego, czekam jeszcze na jedną wycenę ekipa też sprawdzona zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 11.03.2009 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Słuchajcie, poszukujemy siatki powlekanej, słupki powlekane, podmurówkę (krawężniki). Będę wdzięczna za namiary. A patrzyłaś u producenta w Poznaniu?? Yyyyy, nic nie wiem o producencie w Poznaniu? Glamurku, masz niezłych informatorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 11.03.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Yyyyy, nic nie wiem o producencie w Poznaniu spróbuj zobaczyc tutaj - polecane na forum http://www.siatki.com.pl/ Pozdr. P.S. czekam na wyschnięcie gliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts