Nefer 08.10.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.10.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 [*] Mojej cioci, której nie było dane odpocząć. Całe swoje życie ciężko pracowała. Planowała od przyszłego roku zacząć cieszyć się życiem. Nie zdążyła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 16.10.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 to przykro,że ludzie,których kochamy odchodzą Miąał już rok od tego okropnego dnia a ja wciąż płaczę za moją Kamilką i Justynką.Miały po szesnaście lat,głowy pełne marzeń,a w jednej chwili brutalnie ten człowiek zabrał im życie.Pic mu się chciało.Alkohol się skończył,no to pojechał kupić.SAMOCHODEM. Miał 2,4 promila we krwi. Zabił Je OBIE na miejscu.Nie umiem sobie z tym poradzić.Tak bardzo za nimi tęsknię Łączę się w bólu z wszystkimi,którzy opłakują swoich bliskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 16.10.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 to przykro,że ludzie,których kochamy odchodzą Miąał już rok od tego okropnego dnia a ja wciąż płaczę za moją Kamilką i Justynką.Miały po szesnaście lat,głowy pełne marzeń,a w jednej chwili brutalnie ten człowiek zabrał im życie.Pic mu się chciało.Alkohol się skończył,no to pojechał kupić.SAMOCHODEM. Miał 2,4 promila we krwi. Zabił Je OBIE na miejscu.Nie umiem sobie z tym poradzić.Tak bardzo za nimi tęsknię Łączę się w bólu z wszystkimi,którzy opłakują swoich bliskich atija, trzymaj się kochanie ... żadne słowa nie wypowiedzą tego, co chciałabym ci przekazać [***] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 16.10.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 AsiaDobrze jest usłyszeć słowa pocieszenia.Przy mojej siostrze,mamie Kamili,to ja jestem tą silną.Ona tego potrzebuje,ale czasem coś we mnie pęka.Kiedy jestem sama i wtedy dziękuję za to forum i za WAS,obcych a jednocześnie tak bliskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.10.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Atija, czas nie leczy ran. Czas nie zapełnia pustki. On ją tylko oswaja.To my, pozostali na ziemi żywi musimy się zmierzać z tym potwornym bólem, aż fizycznym, wewnętrznym skurczem. Mam go za każdym razem, gdy jadąc na budowę mijam jeden z cmentarzy. Nie umiem się pozbyć - po 3 latach.Może kiedyś się pogodzę.Dlatego wiem co czujesz nie mogąc odłożyć sprawę na półkę duszy.Poczekam z Tobą - może pewnego dnia łzy nie pojawią się na sama myśl. A może i nie ? moze to znak, że jeszcze pozostałyśmy ludźmi ?Napisz, jak u Ciebie ... Poczekam z Tobą na to lekarstwo czasu, w ktore nie wierzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 16.10.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Asia Dobrze jest usłyszeć słowa pocieszenia.Przy mojej siostrze,mamie Kamili,to ja jestem tą silną.Ona tego potrzebuje,ale czasem coś we mnie pęka.Kiedy jestem sama i wtedy dziękuję za to forum i za WAS,obcych a jednocześnie tak bliskich Atija, ja też nie raz znalazłam tu pocieszenie, mimo że w większości nie znamy się - na żywo poznałam zaledwie kilka osób tu piszących. Niełatwo jest być tą silną, to prawda, ale twoja siła pomaga siostrze przejść najgorsze ... z tego co piszesz to dopiero rok minął od tego strasznego dnia Życzę ci dużo siły ... ale jeżeli zdarzy się, że sama będziesz potrzebować wsparcia - nie bój się o nie poprosić i mów o tym głośno - będzie ci łatwiej ... jesteśmy obok ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 17.10.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Tak bardzo Wam dziekuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.10.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Atija, nie umiem nawet wyrazić swoich uczuć, czytając to co napisałaś. Niełatwo być tą silniejszą... na pewno nie łatwo. Życzę Ci wytrwałości i siły i jak najszybszego oswojenia tej pustki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.10.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Jerzy Popiełuszko ur. 14 września 1947http://kulturaonline.pl/resources/pictures/2007/08/11/3348/large/popieluszko.jpg zginął 19 października 1984 http://1kdh.fm.interia.pl/znicz.jpg " ... Prawda ma w sobie znamię trwania i wychodzenia na światło dzienne, nawet gdyby starano się ją skrupulatnie i planowo ukrywać. Kłamstwo zawsze kona szybką śmiercią. Prawda zawsze jest zwięzła, a kłamstwo owija się w wielomówstwo. Korzeniem wszelkich kryzysów jest brak prawdy ..." ks. Jerzy Popiełuszko dn. 26 września 1982 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.10.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Wczoraj dowiedziałam się, że mój internetowy znajomy odszedł.To był taki sam znajomy jakich dużo mam tutaj. Nigdy nie spotkaliśmy się , ale łączyła nas wspólnota myśli.... Wiecie o czym piszę.Żałuję, że się spotkałam tego cudownego człowieka. Dziwnie dowiedzieć się o tym przez internet... Zapalam świeczkę. Pomyślcie ciepło o Krzyśku. [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.10.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 20.10.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 20.10.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Ja również zapalam świeczkę .Dla wszystkich,którzy odeszli.Wczoraj był pogrzeb Pani Jadzi.Prowadziła nasz wiejski sklep.Miała 58 lat.Przegrała z rakiem... Tyle przedwczesnej śmierci wokół....{*} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.10.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Świeczka dla Tadzia - mojego znajomego - zmarł wczoraj ... http://www.niepelnosprawni.pl/files/www.niepelnosprawni.pl/public/zdjecia/aktualnosci/swieczka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 28.10.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 28.10.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 29.10.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 za maleńką Calineczkę - Julkę Jabłonowską, ktora odeszła w sobotę po dwóch latach walki o życie ... była najmniejszym dzieckiem urodzonym w Polsce ... ważyła tylko 390 gramow przy urodzeniu ... Śliczna mała dziewczynka, która miała tyle sily walki w sobie, śpij dobrze kochany aniołeczku [***] http://wroclaw.naszemiasto.pl/wydarzenia/lokalne/50133,mala-wielka-julka-w-sobote-zmarla-w-szpitalu-nasza,id,t.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 29.10.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.10.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Mojej Mamie, która odeszła za wcześnie i wszystkim znanym i mniej znanym, którzy są już po drugiej stronie ... śpijcie spokojnie.http://www.ospstarekurowo.republika.pl/znicz.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts