wisia30 11.02.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Właśnie szukam oświetlenia do łazienki i wymyśliłam sobie coś z motywami muszli, może jako forma, a może tylko wzór na kloszu. Potrzebuję kinkietu i lampy wiszącej ale takiej z kilkoma kloszami na rurce, lince coś w tym rodzaju. Jakby ktoś coś takiego widział gdzieś to będę wdzięczna za wszelkie namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gogdi 11.02.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Znalazłam kiedyś przy okazji szukania nawilżacza. Straszne badziewie, ale sama zobacz .... no nie muszla?http://adipol.pl/pictures.php?id=251 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wisia30 13.02.2009 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 No muszla .... muszla. Raczej myślałam że znajdę coś z naklejonymi muszelkami (takimi jak nad Bałtykiem). Wydawało mi się że takie rzeczy powinny być nad morzem. Może ktoś był w tym roku na wczasach i coś takiego widział, lub mieszka nad morzem i widział to w galeriach?Gustuję w naturalnych materiałach, drewno, płótno, ratan, wiklina, sznurek taki konopny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts