mavlo 11.02.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 zostałem oszukany przez domar bydgoszcz ,podobna sprawa wyszła również na światło dzienne w mediamarkt czy takie praktyki stosowane juz sa wszedzie??????? ilu jeszcze musi byc oszukanych żeby ukrócic taki proceder!!zapraszan do lekturyhttp://www.wyhacz.pl/Wyhacz/1,88542,6255553,Sklep_sprzedal_dwukrotnie_naprawianego_laptopa_jako.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Erol 1 11.02.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Ja od nich 3 lata temu telewizor kupiłem i nie miałem z nim problemów jak dotąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 11.02.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 A jaki to ma związek z forum budowlanym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.02.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 A jaki to ma związek z forum budowlanym? Taki sam jak , gotowanie, depresje niebudowlane, kupki noworodka i takie tam A to się nazywa "Hyde Cegła Park" - I JAK KTOS MA OCHOTE GADAĆ O DUPIE MARYNI MA DO TEGO PRAWO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 11.02.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 A jaki to ma związek z forum budowlanym? Taki sam jak , gotowanie, depresje niebudowlane, kupki noworodka i takie tam A to się nazywa "Hyde Cegła Park" - I JAK KTOS MA OCHOTE GADAĆ O DUPIE MARYNI MA DO TEGO PRAWO. Po pierwsze on nie ma ochoty gadać. Napisał i idę o zakład że więcej się nie odezwie. A po drugie post nie był w "Hyde Cegła Park" tylko w wymianie p... doświadczeń. Ale na szczęście mamy moderatora oraz dupę Maryni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts