TAR 14.05.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 ooo super o to mi chodzilo moj okolicznosciowy tez ikeowy tyle ze bialy i podwojny, na taras to tez sie nada. czasem jak wiecej gosci to nie wszyscy sie mieszcza na sofkach i taki fotelik jak znalazl. bo jak na normalnym krzesle ktos siedzi to zawsze goruje nad pozostalymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.05.2014 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 z tą elektryką i hydrauliką... niekończąca się opowieść bardzo współczuję za to foteliki bardzo sprytne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.05.2014 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Cześć Powiedz mi proszę bo jestem na etapie zmiany taryfy z C na G11 jakie potrzebowałaś dokumenty? czy chcieli jakiś odbiór czy coś? bo mi powiedzieli że mogę taryfę zmienić dopiero jak będę miała dokumenty złożone do Powiatowego Inspektoratu Nadzoru Budowlanego... nie wiem o co chodzi a kierbud mówi że wcale nie trzeba zgłaszać tylko od razu mam iść i zmieniać sama już nie wiem:confused: Hej Lusia, tutaj Ci odpowiem - w komentarzach: By zmienic prad z taryfy C na G11 potrzebowalam mapki sytuacyjnej oraz zawiadomienia o zakonczeniu budowy podsteplowanego przez Gmine. Takze mialam ze soba Dziennik Budowy podsteplowany przez Gmine, ze budowa zakonczona. Na mapke i dziennik pan spojrzaj, bo mialam ze soba. Mapke wzial bo mialam z 4 kopie, to sobie jedna zatrzymal. To wystarczylo. Nie mialam niczego innego. Pozdrowienia, Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.05.2014 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 z tą elektryką i hydrauliką... niekończąca się opowieść bardzo współczuję za to foteliki bardzo sprytne Hej Gosiu, polecam foteliki ....kurcze, jakis rabat mi sie nalezy od IKEA:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.05.2014 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Maja, co do Ciebie zajrzę to czytam kolejny odcinek z serii "Usterka":eek:. Współczuję ogromnie tylu problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 16.05.2014 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Ago, dzieki wielkie za laczenie sie w bolu.. Mam cicha nadzieje, ze to juz koncowka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akukuuu 28.10.2014 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Maju- znalazłam gdzieś w innym wątku rozwiązanie i zdjęcie Twojej bramy wjazdowej- harmonijkowej. Czy mogłabyś napisać coś więcej- jak się sprawuje, jakie masz wymiary i mniej więcej jakiego rzędu jest to koszt? Mam bardzo wąski wjazd na działkę i szukam rozwiązań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 03.11.2014 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Hej akukuuu, brama sprawuje sie dobrze - najwazniejsze, ze nie zajmuje za duzo miejsca. Ogolnie nie narzekam. Wymiary - to szeroka na 415 cm i wysoka na 2 metry. Kazde skrzydlo bramy na okolo 1 metra. Niestety z wysokosc bramy nie jestem zadowolona, ale niestety taka mi zrobili i bylo za pozno by to odkrecic. Wyglada troche jak do Alcatraz - taka ze nie uciekniesz.... ....a jeszcze jak sie patrzy z dolu gorki :D Dokladnej ceny niestety nie znam, bo zamawialismy kompleksowo razem z plotem. Proszkowanie i montarz wyszedl 7800 PLN....ale to razem z furtka i przeslami i slupkami z plotu....to bylo w 2009 Pozdrowienia, Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 04.11.2014 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Ooo, Maja Macham na powitanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 06.11.2014 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Ooo, Maja Macham na powitanie Hiya Dorka!! :bye: niestety nie mam czasu na forum ostatnio...zycie mnie absorbuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 07.11.2014 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Hiya Dorka!! :bye: niestety nie mam czasu na forum ostatnio...zycie mnie absorbuje Hm, to tak samo, jak i mnie.. ale dołączam się do pozdrowień. Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.11.2014 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Hm, to tak samo, jak i mnie.. ale dołączam się do pozdrowień. Agata :D Agato, Ty to juz wieeeki temu zniknelas....chyba w koncu czas na remont? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.12.2014 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia życzy Gwoździkhttp://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/dodatki/baBw-na-perk.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts