Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom na skarpie - komentarze

Recommended Posts

ooo super o to mi chodzilo moj okolicznosciowy tez ikeowy tyle ze bialy i podwojny, na taras to tez sie nada. czasem jak wiecej gosci to nie wszyscy sie mieszcza na sofkach i taki fotelik jak znalazl. bo jak na normalnym krzesle ktos siedzi to zawsze goruje nad pozostalymi

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć :)

Powiedz mi proszę bo jestem na etapie zmiany taryfy z C na G11 jakie potrzebowałaś dokumenty? czy chcieli jakiś odbiór czy coś? bo mi powiedzieli że mogę taryfę zmienić dopiero jak będę miała dokumenty złożone do Powiatowego Inspektoratu Nadzoru Budowlanego... nie wiem o co chodzi a kierbud mówi że wcale nie trzeba zgłaszać tylko od razu mam iść i zmieniać sama już nie wiem:confused:

Hej Lusia, tutaj Ci odpowiem - w komentarzach:

By zmienic prad z taryfy C na G11 potrzebowalam mapki sytuacyjnej oraz zawiadomienia o zakonczeniu budowy podsteplowanego przez Gmine. Takze mialam ze soba Dziennik Budowy podsteplowany przez Gmine, ze budowa zakonczona. Na mapke i dziennik pan spojrzaj, bo mialam ze soba. Mapke wzial bo mialam z 4 kopie, to sobie jedna zatrzymal.

To wystarczylo. Nie mialam niczego innego.

Pozdrowienia,

Maja

• 5 months później...

Hej akukuuu,

brama sprawuje sie dobrze - najwazniejsze, ze nie zajmuje za duzo miejsca. Ogolnie nie narzekam. ;)

Wymiary - to szeroka na 415 cm i wysoka na 2 metry. Kazde skrzydlo bramy na okolo 1 metra. Niestety z wysokosc bramy nie jestem zadowolona, ale niestety taka mi zrobili i bylo za pozno by to odkrecic. Wyglada troche jak do Alcatraz - taka ze nie uciekniesz.... :)....a jeszcze jak sie patrzy z dolu gorki :D:D

Dokladnej ceny niestety nie znam, bo zamawialismy kompleksowo razem z plotem. Proszkowanie i montarz wyszedl 7800 PLN....ale to razem z furtka i przeslami i slupkami z plotu....to bylo w 2009

Pozdrowienia,

Maja

• 1 month później...