mayadaski 21.05.2009 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Inez, ale przynajmniej z gwozdziami nie musze latac jak co niektorzy Najbardziej meczy jak Kuzyn przysyla zdjecia raz na tydzien, a czlowiek czeka na nie jak na zbawienie....i chcialby zobaczyc pod innym katem, albo z innej perspektywy...albo jak ten widok na prawde wyglada, bo zdjecie nigdy tak na prawde tego nie odzwierciedli, tym bardziej, ze robione komorkowcem przez inzyniera budownictwa, ktory na fotografice sie zna jak ja na robieniu haftow kaszubskich....wiem ze sa ladne i maja duzo niebieskiego No nic moglo byc gorzej A Tobie szacunek za latanie do Castoramy co piec minut....ja bym juz chlopa miala na sumieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.05.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Maya, ale super Ty już jesteś na etapie poddasza?? Ale masz widoki, a z okna dachowego... to będzie dopiero widok piękne masz te okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.05.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Maja, Ty zacznij juz tu rozwazania o parkietach, meblach i zlewozmywakach, bo sie nudzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 25.05.2009 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Dziewczyny, wielkie dzieki za slowa otuchy! Tez wlasnie wspominalismy z Panem Mezem, ze zaczynalismy w marcu, a po 2 miesiacach jestesmy na etapie dachu....nasza ekipa idzie jak burza, tym bardziej, ze trzeba bylo wylewac 3 stropy, 2 balkony i grzebac sie w dziurze na skarpie...... i to prawie wszystko recznie, bo zaden ciezki sprzet nie dawal rady podjechac pod ta nasza gorke Malgosiu, ja to prawdopodobnie bede nudna z meblowaniem Na poczatek pojde na latwizne i w flat-pack'i z IKEA lub cos w ten desen W koncu to tylko bedzie dom wakacyjny....by bylo lokalnie kupie jakiegos Polara, Zelmera i inne Opoczno....niech dzieci wiedza, ze polskie tez istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.05.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Tylko z ta polskoscia nie przesadzaj za bardzo. To i tak wszystko w Chinach robione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 25.05.2009 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Tylko z ta polskoscia nie przesadzaj za bardzo. To i tak wszystko w Chinach robione. To wiem.....niestety... Kiedys znajoma Irlandka, ktora zbiera ozdoby swiateczne, poprosila mnie o polska ozdobe choinkowa....cala rodzine zaangazowalam.....wszystkie bombki made in china.... Na piaty dzien dwudziesta ciotka zwerbowania do szukania znalazla maly sklepik na zakrecie za miastem...malo juz "naszego" zostalo... Jakby bojkotowac chinszczyzne teraz - jak to protestowalo sie w liceum 20 lat temu - to wyszloby, ze czlowiek nago by chodzil... Przeciez polskie najlepsze...tylko malo tego zostalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 25.05.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 A propos polskich ozdób światecznych, dziewczyny Tegoroczne wakacje spędziliśmy na nartach w Wiśle, gdzie w galerii oraz w muzeum w Ustroniu kupiłam PIĘKNE bombki zrobione na szydełku z białego kordonka. Dla mnie CUDO Kupilam tam też rewelacyjne malowane jajka kurze i gęsie do powieszeniana drzewku wielkanocnym. Nie jest z tym tak źle, gdy się chce kupic coś niepowtarzalnego i spróbuje poszukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.05.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 W necie jest wiele takich stron z rekodzielem, niekoniecznie Cepelia. wylegarnia.pl. decobazaar.pl etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 25.05.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 W necie jest wiele takich stron z rekodzielem, niekoniecznie Cepelia. wylegarnia.pl. decobazaar.pl etc. I oczywiście galeria internetowa "kasiorka" Jakie cuda ona tworzy! Chętnie bym kupiła tam jajko wielkanocne, ale boję się ,ze mi poczta je załatwi podczas przesyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.05.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 W necie jest wiele takich stron z rekodzielem, niekoniecznie Cepelia. wylegarnia.pl. decobazaar.pl etc. I oczywiście galeria internetowa "kasiorka" Jakie cuda ona tworzy! Chętnie bym kupiła tam jajko wielkanocne, ale boję się ,ze mi poczta je załatwi podczas przesyłki A mozesz rzucic linkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 25.05.2009 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 No i istnieje Allegro Teraz juz wiem.....jak to mowia madry Polak po szkodzie Niestety nie zawsze chca wysylac zagranice, ale mamy juz opanowanego jednego pana kurierowego co jezdzi w ta i nazad Niestety zanim Polska weszla do EU to byla kaplica.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 25.05.2009 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 W necie jest wiele takich stron z rekodzielem, niekoniecznie Cepelia. wylegarnia.pl. decobazaar.pl etc. WOW Malgos, ta wylegarnia jest suuuuper....juz zawiesilam oko na pewnej lampie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.05.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 W necie jest wiele takich stron z rekodzielem, niekoniecznie Cepelia. wylegarnia.pl. decobazaar.pl etc. WOW Malgos, ta wylegarnia jest suuuuper....juz zawiesilam oko na pewnej lampie Trafiony zatopiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 25.05.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 A mozesz rzucic linkiem? A mogę Trzymaj- cie! Tu jest na czym oko zawiesic Maja http://www.wstyluretro.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.05.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 A mozesz rzucic linkiem? A mogę Trzymaj- cie! Tu jest na czym oko zawiesic Maja http://www.wstyluretro.pl/ I dlaczego to zrobilas, o wredna kobieto?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 25.05.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 A mozesz rzucic linkiem? A mogę Trzymaj- cie! Tu jest na czym oko zawiesic Maja http://www.wstyluretro.pl/ I dlaczego to zrobilas, o wredna kobieto?! A niech inni też powzdychają, że takie cuda pod nosem a trzeba na parkiety odkładac Właśnie pokazałam mężowi wazony - ja to bym kupiła wszystkie, a on, ze patera swietna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 25.05.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Kurcze...freaky...ale oczu nie moge oderwac..... http://www.wstyluretro.pl/component/virtuemart/?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=25&category_id=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.05.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Patera jest dobra... super na odwiedziny tesciowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 25.05.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Kurcze...freaky...ale oczu nie moge oderwac..... http://www.wstyluretro.pl/component/virtuemart/?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=25&category_id=1 Maja, ten wazon jest Z-A-R-Ą-B-I-S-T-Y Dziewczyna ma niebywały smak i wyczucie. Na forum urządza swój dom- kibicuję jej i podglądam. Szykuje sie brylancik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 25.05.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Ale zobaczcie jajka wielkanocne- niesamowite! Mistrzostwo świata,jak dla mnie. Maja , ta Twoja irlandzka znajoma to by Cię ozłociła za teki skarb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts