Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom na skarpie - komentarze

Recommended Posts

Witam. Zazdroszczę etapu budowy. Nie wiem czy wykończone są już schody na dół z których ci się nosił kurz . Prostym tymczasowym rozwiązaniem jest odkurzenie ich i kilkukrotne pomalowanie jakimś unigruntem lub podobnym środkiem gruntującym. Zaszkli ładnie wszystko i przestanie się kruszyć i kurzyć.Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Dziewczyny! (zakladam, ze Iza napisla posta a nie Krzysiek:D)

Witam. Zazdroszczę etapu budowy. Nie wiem czy wykończone są już schody na dół z których ci się nosił kurz . Prostym tymczasowym rozwiązaniem jest odkurzenie ich i kilkukrotne pomalowanie jakimś unigruntem lub podobnym środkiem gruntującym. Zaszkli ładnie wszystko i przestanie się kruszyć i kurzyć.Pozdrawiam.

Witam i bardzo dziekuje za porade. Myslelismy z mezem tez cos w podobnym kierunku - biala farba wpadla nam do glowy, ale chyba srodek gruntujacy bedzie faktycznie lepszy!

Maya jak juz sie dodzwonisz ustal konkretny termin, do ktorego ma zebrac papiery do odbioru a jesli sie nie wywiaze to zmiencie osobe odpowiedzialna za te papiery

masz Marto racje - jak zawsze :D - juz mu chyba nawet zaporoponuje, ze sama zbiore te brakujace papiery. Maze w marcu przyjade i sama pozalatwiam? Tyle ludzi radzi sobie bez tych roznych "profesjonalistow", to dlaczego ja mam byc gorsza? Najwyzej skutek bedzie taki sam, gdy on nic nie zrobi albo ja zrobie zle:D:D

poszukaj rozpiski co jest potrzebne do odbioru budynku bo to sie chyba cos pozmienialo teraz ( u Nefer wiem ze byl spis w dzienniku bo odhaczala go :) ), certyfikat energetyczny mozna za male pieniadze na allegro kupic, wystarczy wyslac dane projektu, najwiecej sie czeka na mapke geodezyjna ale to wystarczy sie skontaktowac z geodeta i on to zalatwi

heloł, przyleciałam przywitać sie u Nowych Sąsiadów:):welcome:

jak fajnie, że niedaleko jestescie:)

lece teraz popatrzec i poczytać, co u Was, ściskam:hug:

pozdrawiam:bye:

Zadowolona Panno! dziekuje bardzo ze takie radosne powitanie! A wesolych sasiadow to zawsze warto miec ;)

Odwzajemniam usciski :hug:i pozdrowienia:bye:

:D:D

• 2 weeks później...

Hej Dziewczyny!

Postepy teraz male, bo Gwiadka to trzeba tutaj troche porobic i odswierzyc....:)

W pietek dostalismy list z gminy o zmianie podatku od nieruchomosci. Znaczy architekt chyba jednak zaczal dzialac;) w sprawie oficjalnego zakonczenia budowy. Moj Tata wyslal ten wnsek do Niego...ciekawe ile nam nalicza.:)

Pozdrowienia i buziaki do odwiedzajacych i podazajacych,,,:bye:

• 2 weeks później...

Z okazji nadchodzącego Nowego Roku 2014

życzę dużo zdrowia szczęścia, miłości, jak najmniej zmartwień

i

spełnienia choć jednego maleńkiego marzenia

,http://us.123rf.com/450wm/mitay20/mitay201310/mitay20131000201/23892910-rok-konia-szczesliwego-nowego-roku-2014.jpg