Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom na skarpie - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
Maja gratulacje z okazji oficjalnego zakończenia budowy ;).

No storczyk pięęękny. Niosą nadzieję takie pozytywne "drobiazgi".

Hej Alu, dziekuje bardzo. Nawet nie wiesz jak bardzo sie ucieszylam. Jedna kartka papieru, a tyle radosci:D:D

Brawo!!! Gratulacje!!!:wiggle: To tegoroczne wakacje już nie na budowie, ale w SWOIM DOMU!!!!:wave:

Samych dalszych sukcesów w nowym roku Mayu:hug:.

Rasiu, koniecznie w swoim domu :D:D

mam cicha nadzieje, ze finanse dopisza w tym roku i juz wszysto wsrodu wykoncze....w koncu Irlandia oficjalnie nie jest juz w kryzysie, wiec ja tez powinnam stac finansowo jak przed kryzysem......znaczy sie;) ......przed zaczeciem budowy.......:rotfl:

• 2 months później...

W te piękne Święta, gdy Pan Zmartwychwstanie.

Życzę smacznych jajek na śniadanie, żółtego kurczaczka, białego zająca i oby te święta trwały bez końca Tęczowych pisanek, na stole pyszności,

mokrego Dyngusa i wspaniałych gości, niech to będzie czas uroczy Życzę miłej Wielkiej Nocy!!!

Wielkanocne+jaja+z+arabesk%25C4%2585.JPG

Gwozdziu, Gosiu i Asiu!!

Dziekuje pieknie za pamiec i zyczenia!!:bye:

Ja pomiem szczeze mam oststnio tyle na glowie w realu, ze forum zaniedbalam okrutnie.....ale w przyszla sobote usiade sobie juz z herbata na balkonie na momej skarpie....przez tydzien bede na Kaszubach to moze troche wyhamuje.....chyba ze sprawy zwiazane z domem mi nie pomoga:p

• 3 weeks później...
Maya, widoki masz piękne:yes: Twój dom jak w górskiej miejscowości z widokiem na wodę;)

Meblami się pochwal, bo do wakacji daleko;)

Hej Agalind, na skarpie jest fajnie z widokiem - gorzej gdy pomysle, ze mam kominy sasiadow na wysokosci kolan....ale to nic :p

zdjecia ukradlam z netu, by Ci zobrazowac moje zakupy:bye:

Hej Agalind, na skarpie jest fajnie z widokiem - gorzej gdy pomysle, ze mam kominy sasiadow na wysokosci kolan....ale to nic :p

zdjecia ukradlam z netu, by Ci zobrazowac moje zakupy:bye:

No proszę, wpis z dedykacja:D Zakupy mi się podobywowują :yes: Krzesła wygodne? :)

Co do spraw prądowych to nic nie piszę, bo tylko niecenzuralne słowa się na palce cisną :sick: A może by tak kuzyna .... popieścic;)

:bye:

No proszę, wpis z dedykacja:D Zakupy mi się podobywowują :yes: Krzesła wygodne? :)

Co do spraw prądowych to nic nie piszę, bo tylko niecenzuralne słowa się na palce cisną :sick: A może by tak kuzyna .... popieścic;)

:bye:

:lol2::lol2::lol2:

ten pomysl z popieszczeniem bardzo mi sie podoba!!

Krzesla sa wygodne - bardzo fajnie sie na nich siedzi - przynajmniej w sklepie ;)

Dla mnie mialy dodatkowy walor, ze jest to tkanina, ktora bedzie mozna szybko przemyc i sa bardzo lekkie. Moj pokoj dzienny nie jest duzy (okolo 20 m2) i potrzebuje sprzet, ktory latwo sie przestawia.

Pan Maz jesienia kupil ten ciemny stolik, ktory widac na zdjeciu. Wydaje mi sie on troche za duzy jak na ten pokoj, ale siedze cicho, by sie Pan Maz nie obrazil.;)

tez wlazlam na trone ikei, bo mi te krzeselka sie spodobaly, takie foteliczki do szybkiego przestawienia. i juz przemysliwuje nad zakupem. a czy one sa normalnej wysokosci czy takie nizsze a wygodniejsze jak fotele w kinach kameralnych (nie multikinach) leżaczkowe?

TARku, krzesla sa bardziej na wysokosci fotelowej....do slolu jadalnego nie dostawisz, bo zebami politure porysujesz:p

cos pomiedzy krzeslem a lezakiem....w IKEA fajnie sie na nich siedzialo....chyba nawet odpoczywajaco;)

tutaj ukradzione z netu kogos zdjecie domowe:

http://cdn.blocket.com/static/0/images_full/38/3880773647.jpg