dorkaS 06.01.2014 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Mayu, w Nowym Roku jak najwięcej odwiedzin w polskim domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.01.2014 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Mayu, w Nowym Roku jak najwięcej odwiedzin w polskim domku Oooo, właśnie tego samego chciałam Ci Maju życzyć. Zebys częściej swoje piękne bory odwiedzała:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 19.01.2014 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Piekne zyczenia! Dziekuje Dziewczyny!juz robie plany na ten rok:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 20.01.2014 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Maja gratulacje z okazji oficjalnego zakończenia budowy . No storczyk pięęękny. Niosą nadzieję takie pozytywne "drobiazgi". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.01.2014 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Brawo!!! Gratulacje!!! To tegoroczne wakacje już nie na budowie, ale w SWOIM DOMU!!!! Samych dalszych sukcesów w nowym roku Mayu:hug:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 21.01.2014 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Maja gratulacje z okazji oficjalnego zakończenia budowy . No storczyk pięęękny. Niosą nadzieję takie pozytywne "drobiazgi". Hej Alu, dziekuje bardzo. Nawet nie wiesz jak bardzo sie ucieszylam. Jedna kartka papieru, a tyle radosci:D:D Brawo!!! Gratulacje!!! To tegoroczne wakacje już nie na budowie, ale w SWOIM DOMU!!!! Samych dalszych sukcesów w nowym roku Mayu:hug:. Rasiu, koniecznie w swoim domu :D mam cicha nadzieje, ze finanse dopisza w tym roku i juz wszysto wsrodu wykoncze....w koncu Irlandia oficjalnie nie jest juz w kryzysie, wiec ja tez powinnam stac finansowo jak przed kryzysem......znaczy sie;) ......przed zaczeciem budowy....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.04.2014 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Wszystkiego dobrego.... ...Niech Ci w czasie tych Świąt Wielkanocnych ...."zajęczy" Gwoździk http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/dodatki/877bf619.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 19.04.2014 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 W te piękne Święta, gdy Pan Zmartwychwstanie. Życzę smacznych jajek na śniadanie, żółtego kurczaczka, białego zająca i oby te święta trwały bez końca Tęczowych pisanek, na stole pyszności, mokrego Dyngusa i wspaniałych gości, niech to będzie czas uroczy Życzę miłej Wielkiej Nocy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.04.2014 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 27.04.2014 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Gwozdziu, Gosiu i Asiu!! Dziekuje pieknie za pamiec i zyczenia!! Ja pomiem szczeze mam oststnio tyle na glowie w realu, ze forum zaniedbalam okrutnie.....ale w przyszla sobote usiade sobie juz z herbata na balkonie na momej skarpie....przez tydzien bede na Kaszubach to moze troche wyhamuje.....chyba ze sprawy zwiazane z domem mi nie pomoga:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.05.2014 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 AAleż Ty masz widoki Mayka! No i co ten elektryk wymodził??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 13.05.2014 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Widok jest boski , mniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 13.05.2014 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Hej dziewczyny....Rasiu powoli dopisuje....Dziewczyny, tez mi sie spodobal ten widok...mam nadzieje, ze niczego wysokiego tam nie pobuduja:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.05.2014 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Maya, widoki masz piękne:yes: Twój dom jak w górskiej miejscowości z widokiem na wodę Meblami się pochwal, bo do wakacji daleko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 13.05.2014 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Maya, widoki masz piękne:yes: Twój dom jak w górskiej miejscowości z widokiem na wodę Meblami się pochwal, bo do wakacji daleko;) Hej Agalind, na skarpie jest fajnie z widokiem - gorzej gdy pomysle, ze mam kominy sasiadow na wysokosci kolan....ale to nic zdjecia ukradlam z netu, by Ci zobrazowac moje zakupy:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.05.2014 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Hej Agalind, na skarpie jest fajnie z widokiem - gorzej gdy pomysle, ze mam kominy sasiadow na wysokosci kolan....ale to nic zdjecia ukradlam z netu, by Ci zobrazowac moje zakupy:bye: No proszę, wpis z dedykacja:D Zakupy mi się podobywowują Krzesła wygodne? Co do spraw prądowych to nic nie piszę, bo tylko niecenzuralne słowa się na palce cisną A może by tak kuzyna .... popieścic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.05.2014 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 No proszę, wpis z dedykacja:D Zakupy mi się podobywowują Krzesła wygodne? Co do spraw prądowych to nic nie piszę, bo tylko niecenzuralne słowa się na palce cisną A może by tak kuzyna .... popieścic :lol2: ten pomysl z popieszczeniem bardzo mi sie podoba!! Krzesla sa wygodne - bardzo fajnie sie na nich siedzi - przynajmniej w sklepie Dla mnie mialy dodatkowy walor, ze jest to tkanina, ktora bedzie mozna szybko przemyc i sa bardzo lekkie. Moj pokoj dzienny nie jest duzy (okolo 20 m2) i potrzebuje sprzet, ktory latwo sie przestawia. Pan Maz jesienia kupil ten ciemny stolik, ktory widac na zdjeciu. Wydaje mi sie on troche za duzy jak na ten pokoj, ale siedze cicho, by sie Pan Maz nie obrazil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.05.2014 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 :lol2: ten pomysl z popieszczeniem bardzo mi sie podoba!! No tak sobie pomyslalam, że odpowiednie dla kuzyna;) Krzesła muszę obejrzeć jak bedę następnym razem bo wydają sie wygodne, a wcześniej ich nie widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.05.2014 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 tez wlazlam na trone ikei, bo mi te krzeselka sie spodobaly, takie foteliczki do szybkiego przestawienia. i juz przemysliwuje nad zakupem. a czy one sa normalnej wysokosci czy takie nizsze a wygodniejsze jak fotele w kinach kameralnych (nie multikinach) leżaczkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.05.2014 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 TARku, krzesla sa bardziej na wysokosci fotelowej....do slolu jadalnego nie dostawisz, bo zebami politure porysujesz:pcos pomiedzy krzeslem a lezakiem....w IKEA fajnie sie na nich siedzialo....chyba nawet odpoczywajaco;)tutaj ukradzione z netu kogos zdjecie domowe: http://cdn.blocket.com/static/0/images_full/38/3880773647.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts