Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom na skarpie - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale zobaczcie jajka wielkanocne- niesamowite! :D Mistrzostwo świata,jak dla mnie.

Maja , ta Twoja irlandzka znajoma to by Cię ozłociła za teki skarb :wink: :lol:

Tutaj wielkanocnych jajek nie znaja...na Wielkanoc sie nie przyozdabia domow tak jak w Polsce.. :roll: :roll:

Ale ...kurcze...ten wazon...jestem zahipnotezowana....kurcze...€50...troszku duzo za wazon...ale strasznie kusi...

:roll:

Ale zobaczcie jajka wielkanocne- niesamowite! :D Mistrzostwo świata,jak dla mnie.

Maja , ta Twoja irlandzka znajoma to by Cię ozłociła za teki skarb :wink: :lol:

Tutaj wielkanocnych jajek nie znaja...na Wielkanoc sie nie przyozdabia domow tak jak w Polsce.. :roll: :roll:

Ale ...kurcze...ten wazon...jestem zahipnotezowana....kurcze...€50...troszku duzo za wazon...ale strasznie kusi...

:roll:

Wazon jedyny w swoim rodzaju, ale tak niezwykły, ze nie wiem co na to twój mąż :lol: Mój skomentował jednoznacznie- brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..... :lol: :D Prostak :wink: :lol: :lol: :lol:

Wazon jedyny w swoim rodzaju, ale tak niezwykły, ze nie wiem co na to twój mąż :lol: Mój skomentował jednoznacznie- brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..... :lol: :D Prostak :wink: :lol: :lol: :lol:

Sobie bym kupila, a nie Jemu :lol: :lol:

Kurcze...jest freaky...ale czym dluzej patrze tym bardziej mi sie podoba...detale niesamowite...pieknie sie nakladaja...

cholercia!!

Pewnie!!! Wizja lokalna bedzie zawsze mile widziana :wink: ...i jakie tam pasc na mozg

Donice za €176 bedziesz miala do odebrania :lol: :lol:

A chlopaki ida szybko teraz, bo w lipcu bedziemy stali z budowa. Jak widac ze zdjec sasiadow mamy baaaardzo blisko i nie chce byc az taka wielka swinia i im w wakacje halasowac :wink: . Wystarczy, ze bedzie balagan, by sie na to wsciekali :lol:

Kuzyn mowi, ze budowie tez sie mala przerwa przyda. Cegly czasami jeszcze gorace byly przywozone, wiec sie przyda, ze odpoczna latem i sie przewietrza...a pod koniec sierpnia ruszymy z kopyta dalej.

Pewnie!!! Wizja lokalna bedzie zawsze mile widziana :wink: ...i jakie tam pasc na mozg

Donice za €176 bedziesz miala do odebrania :lol: :lol:

Donicę moze już nie za 176 Eurosów :wink: W końcu jakieś salesy sie szykują :wink:

Jak mnie gdzies tam zarzuci w wakacje- w lipcu na pewno jadę na rajd w twoje okolice :wink: - to nie omieszkam poszukac twej budowy (zakładam,ze jest baaaaaaaaaaaaardzo charakterystyczna :D ).

• 2 weeks później...

Witaj Maju :)

Właśnie nadrobiłam zaległości urlopowe w Twoim dzienniku.... A tam dzieje się, oj dzieje.....

Powiem szczerze, że ten Wasz domek jest cholernie oryginalny i moim skromnym zdaniem, wygląda fantastycznie na tej skarpie. Świetnie się wkomponował :)

Robota aż wrze - trochę zazdraszczam...ale tylko trochę :oops:

Pozdrawiam serdecznie.