mayadaski 25.05.2009 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Inez, zdradz wlascicielke Tez lubie podgladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.05.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Jajka faktycznie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 25.05.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Ale zobaczcie jajka wielkanocne- niesamowite! Mistrzostwo świata,jak dla mnie. Maja , ta Twoja irlandzka znajoma to by Cię ozłociła za teki skarb Tutaj wielkanocnych jajek nie znaja...na Wielkanoc sie nie przyozdabia domow tak jak w Polsce.. Ale ...kurcze...ten wazon...jestem zahipnotezowana....kurcze...€50...troszku duzo za wazon...ale strasznie kusi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 25.05.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Inez, zdradz wlascicielke Tez lubie podgladac No to walę http://forum.muratordom.pl/w-stylu-retro,t153220.htm i tyle Miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.05.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Juz tam noge w drzwi wstawilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 25.05.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Ale zobaczcie jajka wielkanocne- niesamowite! Mistrzostwo świata,jak dla mnie. Maja , ta Twoja irlandzka znajoma to by Cię ozłociła za teki skarb Tutaj wielkanocnych jajek nie znaja...na Wielkanoc sie nie przyozdabia domow tak jak w Polsce.. Ale ...kurcze...ten wazon...jestem zahipnotezowana....kurcze...€50...troszku duzo za wazon...ale strasznie kusi... Wazon jedyny w swoim rodzaju, ale tak niezwykły, ze nie wiem co na to twój mąż Mój skomentował jednoznacznie- brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..... Prostak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 25.05.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Juz tam noge w drzwi wstawilam. I słusznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 25.05.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Wazon jedyny w swoim rodzaju, ale tak niezwykły, ze nie wiem co na to twój mąż Mój skomentował jednoznacznie- brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..... Prostak Sobie bym kupila, a nie Jemu Kurcze...jest freaky...ale czym dluzej patrze tym bardziej mi sie podoba...detale niesamowite...pieknie sie nakladaja... cholercia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 27.05.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Witam się i przyznaję do śledzenia Was Bardzo ciekawy ten Wasz domek , no i postępy szybciutkie . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 27.05.2009 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Witam się i przyznaję do śledzenia Was Bardzo ciekawy ten Wasz domek , no i postępy szybciutkie . Pozdrawiam. Hej Delfino! Sledczy Wyborowy Ten nasz dom bylby moze ciekawszy gdyby dzialka byla mniej wymagajaca A tak...jest jak jest Wysoki i chudy... Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 28.05.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Rany, Maja, jak u was to szybko idzie! Normalnie wpadłam juz w kompleksy po uszy Widoki masz po prostu CUDNE! I będę sie tak długo powtarzac, aż mnie kiedyś zaprosisz do siebie na wizję lokalną Ale wtedy to może mi z zachwytu jeszcze bardziej paśc na mózg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 28.05.2009 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Pewnie!!! Wizja lokalna bedzie zawsze mile widziana ...i jakie tam pasc na mozg Donice za €176 bedziesz miala do odebrania A chlopaki ida szybko teraz, bo w lipcu bedziemy stali z budowa. Jak widac ze zdjec sasiadow mamy baaaardzo blisko i nie chce byc az taka wielka swinia i im w wakacje halasowac . Wystarczy, ze bedzie balagan, by sie na to wsciekali Kuzyn mowi, ze budowie tez sie mala przerwa przyda. Cegly czasami jeszcze gorace byly przywozone, wiec sie przyda, ze odpoczna latem i sie przewietrza...a pod koniec sierpnia ruszymy z kopyta dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 28.05.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Pewnie!!! Wizja lokalna bedzie zawsze mile widziana ...i jakie tam pasc na mozg Donice za €176 bedziesz miala do odebrania Donicę moze już nie za 176 Eurosów W końcu jakieś salesy sie szykują Jak mnie gdzies tam zarzuci w wakacje- w lipcu na pewno jadę na rajd w twoje okolice - to nie omieszkam poszukac twej budowy (zakładam,ze jest baaaaaaaaaaaaardzo charakterystyczna ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 08.06.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Witam . U nas tez wiecha odbyła się w sobote. Co prawda wieniec ładnieszy wasz , ale tradycji stalo si eza dość. Alkoholik się polał troszkę do kiełbasek , bigopsu , kurczaków i mojego wypieku chlebka.Juz ekipa wprosiła się na zakończenie budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 08.06.2009 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Hej Delfino, wlasnie podziwialam Twoja tace do kieliszkow No wlasnie - wiecha taka, ze nie wiem kto byl takim artysta i cos takiego stworzyl... Niestety nasi panowie pili w samotnosci....ja Ci zazdroszcze, ze bylas w centrum akcji opijania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Cze Maja, w Rockefeller center bylas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 08.06.2009 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Cze Maja, w Rockefeller center bylas? Ciagle nie................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 08.06.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Witaj Maju Właśnie nadrobiłam zaległości urlopowe w Twoim dzienniku.... A tam dzieje się, oj dzieje..... Powiem szczerze, że ten Wasz domek jest cholernie oryginalny i moim skromnym zdaniem, wygląda fantastycznie na tej skarpie. Świetnie się wkomponował Robota aż wrze - trochę zazdraszczam...ale tylko trochę Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Cze Maja, w Rockefeller center bylas? Ciagle nie................... Eeeee, nic ciekawego, sami turysci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 08.06.2009 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Cze Maja, w Rockefeller center bylas? Ciagle nie................... Eeeee, nic ciekawego, sami turysci. Wiec sie wmieszam w tlum.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts