st_ella 16.06.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 hmmm...w Muratorze kobieta myje glowe ta bidetta..... http://www.muratordom.pl/lazienki/lazienkowe-wariacje/lazienkowe-wariacje,7954_4860.htm eeeeeeeeeeee....musze przemyslec....... Jak znam moje dzieci to moga znalezc jeszcze inne zastosowanie dla tego wezyka i woda bedzie sie lala przez wszystkie 3 kondygnacje domu... ....nie wiem tez jaka moze byc celnosc z trafianiem do kibelka podczas zastosowania.... oplułam ekran! no super! ale tak chodzi mi o bidettę! dzięki ja wykorzystam tą wiedzę! Te decyzje mam juz za soba. a jeśli można wiedzieć jaka podjęłaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Te decyzje mam juz za soba. a jeśli można wiedzieć jaka podjęłaś?? Ze wzgledow finansowych oraz braku miejsca zostawiam sobie mozliwosc zrobienia takiego wlasnie - kiblo-bidetu. Na razie obede sie bez, ale wiem, ze mozna miec 2 w 1 w razie cus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 16.06.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Proszę się nie śmiać. Ale pierwszy pomysł nasuwa mi się taki: http://img194.imageshack.us/img194/6374/362085135254e2c625b9ba.jpg W zanadrzu mam jeszcze jeden. Rasiu, piekne....o lustrze nie pomyslalam... Co jeszcze masz w zanadrzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 17.06.2009 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Pokazalam Panu mezowi..... ....podobalo Mu sie...nawet dostalam ochrzantus, ze inna niewiasta czuje Jego potrzeby lepiej i wanna jest bezposrednio pod oknem, a nie jak ja probowalam tylko katem wanny o okno polaciowe i widok zachaczyc... Jedynie myslenie praktycznie Mu sie takze wlaczylo...mam przesunac prysznic tam, gdzie Rasia wyrysowala lustro, tak by zrobila sie z 80 centymetrowa przestrzen pomiedzy prysznicem a sciana komina...musimy gdzies upchac podgrzewacz wody i piec elektryczny do ogrzewania domu....a lustro sie umiesci na drzwach od schowka na te ustrojstwa...pomysl z lustrem tez Mu sie spodobal....jak zwykle ja ta niedomyslna jestem... Bidet tez ma zostac...w cieplych krajach ludzie maja bidety Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Maja bidety, maja, ale czy z nich korzystaja to juz inna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 17.06.2009 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Maja bidety, maja, ale czy z nich korzystaja to juz inna sprawa. Najwyzej bede w nim glowe myc, jak pani w Muratorze.. Musze przyznac, ze jak jestesmy w cieplych krajach i bidet jest to Pan Maz korzysta namietnie...tylko nie wiem czy dlatego, ze to nowalijka wakacyjna na 2 tygodnie, wiec nie ma okazji Mu sie jeszcze znudzic.... No i z naszej perspektywy Polska to cieply kraj, wiec bidet musi byc, bo inaczej nie ma wakacji ..........aaaa dzieci Ci jeszcze powiedza, ze Polska to piekny kraj, bo nie ma szkoly....w wakacje letnie na pewno nie.... no ale tego jeszcze nie skojarzyli.. chociaz powoli starszemu udaje sie cos tam zrozumiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.06.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Pokazalam Panu mezowi..... ....podobalo Mu sie...nawet dostalam ochrzantus, ze inna niewiasta czuje Jego potrzeby lepiej i wanna jest bezposrednio pod oknem, a nie jak ja probowalam tylko katem wanny o okno polaciowe i widok zachaczyc... Jedynie myslenie praktycznie Mu sie takze wlaczylo...mam przesunac prysznic tam, gdzie Rasia wyrysowala lustro, tak by zrobila sie z 80 centymetrowa przestrzen pomiedzy prysznicem a sciana komina...musimy gdzies upchac podgrzewacz wody i piec elektryczny do ogrzewania domu....a lustro sie umiesci na drzwach od schowka na te ustrojstwa...pomysl z lustrem tez Mu sie spodobal....jak zwykle ja ta niedomyslna jestem... Bidet tez ma zostac...w cieplych krajach ludzie maja bidety Maja Maya, a może te ustrojstwa piecowe dać tam, gdzie niżej. Nie wiem jak toto wygląda, ale chyba za często się to tego toto nie zagląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 18.06.2009 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Maya, a może te ustrojstwa piecowe dać tam, gdzie niżej. Nie wiem jak toto wygląda, ale chyba za często się to tego toto nie zagląda. Rasiu, niestety to bedzie najlepsze miejsce na to ustrojstwo...nie mamy zadnej kotlowni, a wywietrznik od pieca musi isc do komina. Chyba zebym to na korytarz wywlokla i powiesila z drugiej strony.....ale nie wiem, czy to sie zgodzi z konstrukcja komina...musze sie zapytac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 22.06.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Witajcie! Niezwykły ten Wasz domek Czytałam o oknach, strasznie dużo kasy U mnie jest 31szt. w tym 8 podwójnych balkonowych, wszędzie szprosy (w sumie ok. 200pól) i 30tys. Może warto poszukać w innej firmie? a swoją drogą nie pisaliście jakie to okna??? Drewniane czy pcv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.06.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Ja może się nie znam, ale jeśli dobry i ciepły profil... plus te uchwyty, zachwyty, silniczki, to cena jest rewelacyjna. Seri, serio. Przecież masz 7 wieeelkich okien plus boczne, to wychodzi ok 4 tys. za jedno wieeelkie, podwójne okno! Ja płaciłam 18. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.06.2009 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Ja może się nie znam, ale jeśli dobry i ciepły profil... plus te uchwyty, zachwyty, silniczki, to cena jest rewelacyjna. Seri, serio. Przecież masz 7 wieeelkich okien plus boczne, to wychodzi ok 4 tys. za jedno wieeelkie, podwójne okno! Ja płaciłam 18. 18???? Lo rany!! a ktory bank - tak normalnie - wtedy napadasz? Tez mi sie wydaje, ze cena nie jest taka zla tym bardziej, ze wszystkie okna mamy suwane. Kazde ma te stopniowe uchyly...cieple tez sa....chociaz przy tej powierzchni to jak na nie nachucham ..moskiterie, rolety...kolory, blokady, systemy latwego przsuwania...i inne pierdolki... Winkhaus'a sa ukucia, a okna Kommerling.... Te znam - nie bede eksperymentowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 22.06.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 To rzeczywiście warto, zwłaszcza jak już sprawdzone bo to najważniejsze, w końcu na lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.06.2009 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Witajcie! Niezwykły ten Wasz domek Czytałam o oknach, strasznie dużo kasy U mnie jest 31szt. w tym 8 podwójnych balkonowych, wszędzie szprosy (w sumie ok. 200pól) i 30tys. Może warto poszukać w innej firmie? a swoją drogą nie pisaliście jakie to okna??? Drewniane czy pcv? Hej Dardurdka! Niestety ze wzgledu na wielkosc okna balkonowego tylko 3 firmy chcialy z nami rozmawiac. Inne nie chcialy dac gwarancji na okno: 4 metry szerokie i 2,1 wysokie A okna takie mamy dwa Inne firmy chcialy tylko wykonac je w drewnie, a my jestesmy zdecydowani na plastiki lub aluminum...drewna nie chcemy ze wzgledu na duze dzialanie slonca latem i deszczu z wiatrem zima na nasza balkonowa strone domu. Aaaa..nie jest zle - moglo byc gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.06.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Miłego leniuchowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 25.06.2009 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Miłego leniuchowania! Dziekuje bardzo!! 2 tygodnie w temperaturze 33'C....nie moge sie doczekac Chociaz musze pochwalic podgde irlandzka: od paru dni mamy 22/23'C i jest super slonecznie.... ....komus podprowadzilismy ta pagode...jeszcze nie wiem komu... ..bo jak na Dublin to upalny czerwiec mamy ...ale nie marudze: niech to sloneczko tutaj u nas troche zostanie mamy dobre przygotowanie do pogody w Attice Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 28.06.2009 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Maja jak już wrócisz z urlopu, warto sprawdzić MS Okna. Ja będę miała jeszcze większe połacie okienne chyba niż u Ciebie i pewnie też za wiele firm nie znajdę. MS nie boją sie różnych nietypowych rozwiązań i są jak na razie nr 1 w moim rankingu na firmę od okien. Ceny też podobno mają ludzkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.07.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Hej Maja! Czasem brak wiadomosci, to dobre wiadomosci... To wspaniale, ze mialas spokojny, wyluzowany urlop... Teraz mozesz z zapalem wrocic do rysowania poszczegolnych pomieszczen... Pozdrowienia z NYC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 13.07.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Noooo w końcu jesteś Maju Nie za dobrze Pani tam było na tym urlopie??? Już miałam umyślnego posyłać z wiadomością, że się Wam dom rozjechał Żartuję oczywiście... Ciesz się, że odpoczęłaś - i fizycznie, i psychicznie. Tego będzie Ci teraz brakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.07.2009 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Hej Dziewczyny!! Wypoczac nam sie udalo pieknie, chociaz bylo troszke za goraco W drugim tygodniu naszego pobytu temperatura oscylowala pomiedzy 37 i 42 w ciagu dnia ....a ja wariatka przeciagnelam rodzine przez Delphi...4 godziny w sloncu....w taka temperature Ale tam...fajnie bylo - byczylismy sie w jeden dzien, a w drugi zwiedzalismy Maraton, Ateny, Korynt, Delfi, Soniu i Swiatynia Posejdona, Mykeny, Epidauros...plywanie w morzu i plaza dopiero po 19:00 bo wczesniej nie dalo rady wysiedziec na tym piachu W domu, ktory wynajmowalismy byl prysznic w ogrodzie...mial powodzenie takie, ze hej! mormalnie wojny trojanskie odchodzily.. Karty pamieci w aparacie mam obie pelne...Pan Maz tez troche napsrtykal, ale Jego maszyny nie udalo sie tak latwo zapelnic Ah! Pieknie byc spowrotem w domu...w pracy ogrom....na Kaszubach cisza... Trzeba wracac do rutyny.... Rasia, a widze, ze Ciebie troche wynioslo...ja narzekalam na Grekow - maniakow za kierownica ale szalency w Atenach nie umywaja sie do kierowcow w NYC Baw sie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.07.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Zazdroszczę wypoczynku... ja na razie nie mogę wyjechac na urlop, pocieszam się tylko, że w tej temperaturze i tak bym nie wypoczęła!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts