mayadaski 14.07.2009 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Zazdroszczę wypoczynku... ja na razie nie mogę wyjechac na urlop, pocieszam się tylko, że w tej temperaturze i tak bym nie wypoczęła!... Nie zazdraszczaj...nie zazdraszczaj...tak gdzie budujesz dom jest pieknie, tylko pogoda troche nie tego jak do tej pory... Dla nas to chyba juz ostatni taki wypad. Jak dom na Kaszubach bedzie skonczony to problem, gdzie jezdzic na wakacje, bede miala z glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.07.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Cze Maja, super wakacje. Zaloz jakis album i zdjatka pokaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.07.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 no własnie, pokaż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.07.2009 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Musze sie zorganizowac Tak na poczatek...na polechtanie podniebien : Teatr w Epidauros: http://farm4.static.flickr.com/3632/3720826134_cd2bc4d8e7.jpg Chlopaki na plazy w Schinias, na ktora mielismy rzut beretem: http://farm3.static.flickr.com/2665/3720826472_86203e56f8.jpg Mlodszy syn: Tanczacy z Szufelka http://farm3.static.flickr.com/2629/3720826882_848e8bab16.jpg Swiatynia Posejdona: http://farm3.static.flickr.com/2435/3720014949_f37e75b3f8.jpg Zwiedzanie Swiatyni Nemesis: ....oj bylo goraco Moi panowie sie rozebrali, a ze to byl nasz 2-gi dzien w Attyce to straszyli bialoscia nagich cial http://farm3.static.flickr.com/2468/3720014567_d543e53ce1.jpg Na reszte zdjec musze cos wymyslec...no i musze sie dobrac do tych zdjec z mezowskiego aparatu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.07.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 pięknie.. masz sympatyczną rodzinkę, w jakim wieku są chłopcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.07.2009 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 pięknie.. masz sympatyczną rodzinkę, w jakim wieku są chłopcy? Dziekuje, dziekuje...starszy ma 12 lat a mlodszy 8. Pan Maz...jezeli pytasz sie o wszystkich chlopakow bliso 40stki. Ja zreszta tez http://farm4.static.flickr.com/3484/3720730799_a3dd66b577.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.07.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Maja jak już wrócisz z urlopu, warto sprawdzić MS Okna. Ja będę miała jeszcze większe połacie okienne chyba niż u Ciebie i pewnie też za wiele firm nie znajdę. MS nie boją sie różnych nietypowych rozwiązań i są jak na razie nr 1 w moim rankingu na firmę od okien. Ceny też podobno mają ludzkie. Okna juz zamowione - nie ma odwrotu.. MS w naszym przypadku wyszedl drozej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.07.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 pięknie.. masz sympatyczną rodzinkę, w jakim wieku są chłopcy? Dziekuje, dziekuje...starszy ma 12 lat a mlodszy 8. Pan Maz...jezeli pytasz sie o wszystkich chlopakow bliso 40stki. Ja zreszta tez i ja zreszta też... (to znaczy, byłam blisko, a teraz się oddalam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.07.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 no to po wakacjach - wypoczęta pewnie, co ? a Kuzynowi, to trza w czteroliterowe miejsce nakopać, co by fotki posłał, bo mu chyba motywacji brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 15.07.2009 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 pięknie.. masz sympatyczną rodzinkę, w jakim wieku są chłopcy? Dziekuje, dziekuje...starszy ma 12 lat a mlodszy 8. Pan Maz...jezeli pytasz sie o wszystkich chlopakow bliso 40stki. Ja zreszta tez i ja zreszta też... (to znaczy, byłam blisko, a teraz się oddalam ) U mnie sie robi blisko Na tak piekne okragle urodziny zazyczylam soebie wypad we dwoje do Nowej Zelandii. Piersciatka z diamentem nie chce Rok temu Pan Maz zalozyl fundusz i mial odkladac po €50 miesiecznie....w tym roku spanikowal, ze to juz tak blisko i ledwo moze na bilety lotnicze starczy i bedzie musial: A) odkladac miesiecznie wiecej lub B) wziasc kredyt Daty niestety nie da sie przeniesc w czasie na termin pozniejszy jak na razie nie porobuje jeszcze pracowac nad moja wola, bym zmienila zyczenie na prezent urodzinowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 15.07.2009 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 no to po wakacjach - wypoczęta pewnie, co ? a Kuzynowi, to trza w czteroliterowe miejsce nakopać, co by fotki posłał, bo mu chyba motywacji brakuje Co tu mowic...krotko...pieknie byc na wakacjach Kuzyna wirtualnie kopie ile sie da!! Az sie spocilam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Tez bym kciala do Nowej Zelandii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.07.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 mam nadzieję,ze On ma siniaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 15.07.2009 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Tez bym kciala do Nowej Zelandii... ja tez.. Juz sobie tez wydedukowalam, ze jak mam urodziny w styczniu, to tam jest pelnia lata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Tez bym kciala do Nowej Zelandii... ja tez.. Juz sobie tez wydedukowalam, ze jak mam urodziny w styczniu, to tam jest pelnia lata... No tak, to jest jakis argument... Jeszcze Islandie bym chciala zobaczyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 15.07.2009 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 No tak, to jest jakis argument... Jeszcze Islandie bym chciala zobaczyc... Ja tez...ale musi poczekac....2 lata temu spedzilam lipiec w Norwegii....troche to odcierpialam, bo w sloncu i ciepelku nie bylam przez to ponad 2 lata... Znajomi byli niedawno...hot dog kosztowal €12....musze poczekac, az moje zarloki odrosna troche, bo zbankrutuje na tej wycieczce, chociaz jestem przyzwyczajona do placenia €5 za 10 deko truskawek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 No tak, to jest jakis argument... Jeszcze Islandie bym chciala zobaczyc... Ja tez...ale musi poczekac....2 lata temu spedzilam lipiec w Norwegii....troche to odcierpialam, bo w sloncu i ciepelku nie bylam przez to ponad 2 lata... Znajomi byli niedawno...hot dog kosztowal €12....musze poczekac, az moje zarloki odrosna troche, bo zbankrutuje na tej wycieczce, chociaz jestem przyzwyczajona do placenia €5 za 10 deko truskawek... No tak, o tym nie pomyslalam... Trzeba paprykarz szczescinski ze soba zabrac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 15.07.2009 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Trzeba paprykarz szczescinski ze soba zabrac. mmmmmm...smak z dziecinstwa mi przypomnialas.....zatesknilam.....wlasnie sie slinie na sama mysl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 15.07.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Opcja nr 4: bo - widac z wanny panorame - widac z kibelka panorame (zakladam ze nie widac z dolu nikogo na kibelku?) troche mnie martwi ta samotna kabina prysznicowa wolałbym ja jak na nr4 kiedys juz tu byłem, musze w weekend ponadrabiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 15.07.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Maja, serwusik! Wybyczyłas sie jak widzę kurcze, zazdraszczam odrobinkę My w te wakacje odpuściliśmy wyjazd (choc znajomy ma dom w Alikante i proponuje nam go na tydzien lub dwa, no ale.... wiadomo, robota wre, kasa ucieka ) A do tego mój Ślubny dwa tygodnie temu naderwał 3 z czterech wiązadeł krzyżowych w kolanie,podczas meczu piłki nożnej z kolegami i teraz kuśtyka o kulach, wiec wszelkie eskapady niewskazane:-? Ale na urodziny w styczniu.... - - ha! witaj w klubie styczniowych solenizantów !!! - to marzy mi sie "gorący wypad" i .... oby sie udało Ale i tak twoje plany Nowej Zelandii to rewelacja- trzymam kciuki by sie udało i liczę na zdjątka z wyprawy - chocby dwa - z krokodylem i autochtonami ps. Fajnych masz tych chłopaków - i są prawie w tym samym wieku co moi - 2x 11 i maluch- 6, ach no i ten co kuśtyka - właśnie zapomniał na boisku,że zaraz 40 na karku ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts