Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom na skarpie - komentarze

Recommended Posts

Zazdroszczę wypoczynku... ja na razie nie mogę wyjechac na urlop, pocieszam się tylko, że w tej temperaturze i tak bym nie wypoczęła!... ;)

Nie zazdraszczaj...nie zazdraszczaj...tak gdzie budujesz dom jest pieknie, tylko pogoda troche nie tego jak do tej pory... :lol: :lol:

Dla nas to chyba juz ostatni taki wypad. Jak dom na Kaszubach bedzie skonczony to problem, gdzie jezdzic na wakacje, bede miala z glowy :lol: :lol:

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Musze sie zorganizowac :lol: :lol:

Tak na poczatek...na polechtanie podniebien :wink: :

Teatr w Epidauros:

http://farm4.static.flickr.com/3632/3720826134_cd2bc4d8e7.jpg

Chlopaki na plazy w Schinias, na ktora mielismy rzut beretem:

http://farm3.static.flickr.com/2665/3720826472_86203e56f8.jpg

Mlodszy syn: Tanczacy z Szufelka

http://farm3.static.flickr.com/2629/3720826882_848e8bab16.jpg

Swiatynia Posejdona:

http://farm3.static.flickr.com/2435/3720014949_f37e75b3f8.jpg

Zwiedzanie Swiatyni Nemesis:

....oj bylo goraco :lol: :lol: Moi panowie sie rozebrali, a ze to byl nasz 2-gi dzien w Attyce to straszyli bialoscia nagich cial :lol: :lol: :lol:

http://farm3.static.flickr.com/2468/3720014567_d543e53ce1.jpg

Na reszte zdjec musze cos wymyslec...no i musze sie dobrac do tych zdjec z mezowskiego aparatu... :lol: :lol:

Maja jak już wrócisz z urlopu, warto sprawdzić MS Okna.

Ja będę miała jeszcze większe połacie okienne chyba niż u Ciebie i pewnie też za wiele firm nie znajdę.

MS nie boją sie różnych nietypowych rozwiązań i są jak na razie nr 1 w moim rankingu na firmę od okien. Ceny też podobno mają ludzkie.

Okna juz zamowione - nie ma odwrotu.. :lol: MS w naszym przypadku wyszedl drozej :roll: :roll:

pięknie.. :D

masz sympatyczną rodzinkę, w jakim wieku są chłopcy?

Dziekuje, dziekuje...starszy ma 12 lat a mlodszy 8.

Pan Maz...jezeli pytasz sie o wszystkich chlopakow :lol: :lol: :lol: bliso 40stki.

Ja zreszta tez :wink:

i ja zreszta też... ;)

(to znaczy, byłam blisko, a teraz się oddalam :D )

pięknie.. :D

masz sympatyczną rodzinkę, w jakim wieku są chłopcy?

Dziekuje, dziekuje...starszy ma 12 lat a mlodszy 8.

Pan Maz...jezeli pytasz sie o wszystkich chlopakow :lol: :lol: :lol: bliso 40stki.

Ja zreszta tez :wink:

i ja zreszta też... ;)

(to znaczy, byłam blisko, a teraz się oddalam :D )

U mnie sie robi blisko :wink: Na tak piekne okragle urodziny zazyczylam soebie wypad we dwoje do Nowej Zelandii. Piersciatka z diamentem nie chce :wink: Rok temu Pan Maz zalozyl fundusz i mial odkladac po €50 miesiecznie....w tym roku spanikowal, ze to juz tak blisko i ledwo moze na bilety lotnicze starczy i bedzie musial:

A) odkladac miesiecznie wiecej

lub

B) wziasc kredyt

Daty niestety nie da sie przeniesc w czasie na termin pozniejszy :wink:

jak na razie nie porobuje jeszcze pracowac nad moja wola, bym zmienila zyczenie na prezent urodzinowy....

:lol: :lol: :lol:

No tak, to jest jakis argument... :lol: :lol: :lol:

Jeszcze Islandie bym chciala zobaczyc... :roll:

Ja tez...ale musi poczekac....2 lata temu spedzilam lipiec w Norwegii....troche to odcierpialam, bo w sloncu i ciepelku nie bylam przez to ponad 2 lata...

Znajomi byli niedawno...hot dog kosztowal €12....musze poczekac, az moje zarloki odrosna troche, bo zbankrutuje na tej wycieczce, chociaz jestem przyzwyczajona do placenia €5 za 10 deko truskawek...

:lol: :lol:

No tak, to jest jakis argument... :lol: :lol: :lol:

Jeszcze Islandie bym chciala zobaczyc... :roll:

Ja tez...ale musi poczekac....2 lata temu spedzilam lipiec w Norwegii....troche to odcierpialam, bo w sloncu i ciepelku nie bylam przez to ponad 2 lata...

Znajomi byli niedawno...hot dog kosztowal €12....musze poczekac, az moje zarloki odrosna troche, bo zbankrutuje na tej wycieczce, chociaz jestem przyzwyczajona do placenia €5 za 10 deko truskawek...

:lol: :lol:

No tak, o tym nie pomyslalam... :-? Trzeba paprykarz szczescinski ze soba zabrac. :lol: :lol: :lol:

Maja, serwusik! :D

Wybyczyłas sie jak widzę :wink: kurcze, zazdraszczam odrobinkę :wink:

My w te wakacje odpuściliśmy wyjazd (choc znajomy ma dom w Alikante i proponuje nam go na tydzien lub dwa, no ale.... :roll: wiadomo, robota wre, kasa ucieka :wink: ) A do tego mój Ślubny dwa tygodnie temu naderwał 3 z czterech wiązadeł krzyżowych w kolanie,podczas meczu piłki nożnej z kolegami :wink: i teraz kuśtyka o kulach, wiec wszelkie eskapady niewskazane:-? Ale na urodziny w styczniu.... - :wink: - ha! :D witaj w klubie styczniowych solenizantów !!! :lol: - to marzy mi sie "gorący wypad" i .... oby sie udało :wink:

Ale i tak twoje plany Nowej Zelandii to rewelacja- trzymam kciuki by sie udało i liczę na zdjątka z wyprawy - chocby dwa - z krokodylem i autochtonami :wink:

ps. Fajnych masz tych chłopaków - i są prawie w tym samym wieku co moi - 2x 11 i maluch- 6, ach no i ten co kuśtyka - właśnie zapomniał na boisku,że zaraz 40 na karku :lol: ).