mayadaski 15.07.2009 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Opcja nr 4: bo - widac z wanny panorame - widac z kibelka panorame (zakladam ze nie widac z dolu nikogo na kibelku?) troche mnie martwi ta samotna kabina prysznicowa wolałbym ja jak na nr4 kiedys juz tu byłem, musze w weekend ponadrabiac Witaj MarekMarian!! I opcja nr 4 jest wybrana!! Ta lazienka jest na samej gorze....oprocz wron nic tam nie zaglada...mozna kibelkowac swobodnie Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 15.07.2009 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Maja, serwusik! Ale na urodziny w styczniu.... - - ha! witaj w klubie styczniowych solenizantów !!! - to marzy mi sie "gorący wypad" i .... oby sie udało ps. Fajnych masz tych chłopaków - i są prawie w tym samym wieku co moi - 2x 11 i maluch- 6, ach no i ten co kuśtyka - właśnie zapomniał na boisku,że zaraz 40 na karku ). Ha! To prawie ten sam szablon powielamy Buduj, buduj...wakacje nie zajac...nie uciekna Tobie bardziej szczytny cel przyswieca, a i okolice masz piekna - dla mnie cel wakacji sam w sobie ...ja nie musze miec domu skonczonego na tip top...to tylko miejsce na wakacje jak na razie.. Ty budyjesz dom mieszkalny na caly rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.07.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Ja po obejrzeniu The World's Fastest Indian z Antony Hopkinsem też mam marzenie, żeby zwiedzić Nową Zelandię. Tylko nie wiem, kiedy, bo jeśli tylko mam urlop, po pierwsze jeżdżę na narty. A na razie nie mam mozliwości, żeby wyjeżdżać kilka razy do roku. Ma to swoje plusy, bo może złoty się trochę wzmocni, zanim się doczekam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.07.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Nowa Zelandia to i moj kierunek za rok lub dwa... Zrobimy czarter forumowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 15.07.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Nowa Zelandia to i moj kierunek za rok lub dwa... Zrobimy czarter forumowy... za dwa, za dwa, bo wtedy jest moja czterdziecha Sure, lodowce tez sa w Nowej Zelandii...mozesz na nartach pojezdzic I wyjdzie przyjemne z pozytecznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 15.07.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 byle nie teraz bo dzisiaj tam trzęsło mocno... jak zdjęcia brata (czy kuzyna) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 16.07.2009 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 byle nie teraz bo dzisiaj tam trzęsło mocno... jak zdjęcia brata (czy kuzyna) ? Ciagle nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 16.07.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Kuzyn dobrze radzi - poczekać z tym podłączeniem gazu, a pieniążki na coś innego przeznaczyć. Powiem szczerze, że ja też teraz myślę takimi kategoriami. A jaka się oszczędna zrobiłam ......... Ale to pewnie przypadłość każdego budującego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 21.07.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Bardzo mi się podobają Wasz drzwi Maju. Co prawda w zupełnie innym stylu niż te, które ja sobie upatrzyłam, ale takie nowoczesne też bardzo lubię Wyrazy mojego uznania za budowanie na odległość. Teraz, gdy już przeszłam tę całą papierologię, nie wyobrażam sobie budowania bez osobistego nadzoru. Na szczęście u Was jest nadzór rodziny, to i zaufanie większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 21.07.2009 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Hej Iwonko, Z tym zaufaniem to roznie jest - czasami sie denerwuje, ze decyzja jest podejmowana za mnie i ja nie mam wyboru tylko place.... I w zwiazku z tym place tez wiecej, bo normalnie na pewno jak mozesz to sama szukasz, gdzie taniej czy nadzorujac sama koszty "opieki/konrdynacji" Ci odpadaja...no ale cos za cos...jak to mowia zaraz, zaraz.......papierkologie juz skonczylas???? A gdzie szampan? Pozwolenie juz masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 21.07.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Doskonale rozumiem Maju Twoją sytuację. Stąd też postanowiliśmy, że większość spraw będziemy załatwiać sami Co do papierów - czekamy na pozwolenie Szampana jeszcze nie ma, ale cieszę się, że już nie muszę nigdzie wydzwaniać i nikogo poganiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.07.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Maya, mogę Ci wysłać próbnik kolorów, ale mam tylko Caparola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.07.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 No i złamałabym szarością... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.07.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Rasia, najlepiej od razu wklej fotki swojej elewacji, piękna jest!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.07.2009 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Dzieki wielkie!! Znajac nazwe bede grzebac w necie Dostalam Kabe of Markotki. Takze podala mi jaki ma kolor polozony na elewacji. W rzeczywistosci kolor wyglada duuuuuzo jasniej niz w probniku. Wiedzialam, ze tak bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.07.2009 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Rasia, najlepiej od razu wklej fotki swojej elewacji, piękna jest!... Rasi dom jest piekny. Codziennie podgladam w dzienniku. Tylko ze na zdjeciu wyglada na bialy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.07.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Bo to tak jest z tymi jasnymi kolorami, mój też inaczej wygląda na zdjęciach, a to wcale nie jest najjaśniejszy kolor z Kabe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.07.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 A tu masz jeszcze z biało - grafitowych zestawień: http://forum.muratordom.pl/dom-roberta-i-hani,t117688.htm i elewacja Paulki ...a tak btw, to masz bardzo fajne wizualki domku. Nie określono, z czego ta elewacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.07.2009 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Te moje wizualizacje to jest jedyne co mam z projektu... Nie chce czekac do pazdziernika, by dowiedziec sie jaki kolor Pan Architekt wybral... Paulki dom troche w sloneczny bialy wpada...jest cieply....Markotki i Zochny (ktory wlkeilas u siebie) kolory bardziej mi sie podobaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.07.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Szary ma jeszcze Irma, też mi się bardzo podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts