Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom na skarpie - komentarze

Recommended Posts

Opcja nr 4:

bo

- widac z wanny panorame

- widac z kibelka panorame (zakladam ze nie widac z dolu nikogo na kibelku?)

troche mnie martwi ta samotna kabina prysznicowa :) wolałbym ja jak na nr4

kiedys juz tu byłem, musze w weekend ponadrabiac :)

Witaj MarekMarian!!

I opcja nr 4 jest wybrana!!

Ta lazienka jest na samej gorze....oprocz wron nic tam nie zaglada...mozna kibelkowac swobodnie :lol:

Maja

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Maja, serwusik! :D

Ale na urodziny w styczniu.... - :wink: - ha! :D witaj w klubie styczniowych solenizantów !!! :lol: - to marzy mi sie "gorący wypad" i .... oby sie udało :wink:

ps. Fajnych masz tych chłopaków - i są prawie w tym samym wieku co moi - 2x 11 i maluch- 6, ach no i ten co kuśtyka - właśnie zapomniał na boisku,że zaraz 40 na karku :lol: ).

Ha! To prawie ten sam szablon powielamy :lol: :lol: :lol:

Buduj, buduj...wakacje nie zajac...nie uciekna :lol: :lol: Tobie bardziej szczytny cel przyswieca, a i okolice masz piekna - dla mnie cel wakacji sam w sobie :lol: :lol:

...ja nie musze miec domu skonczonego na tip top...to tylko miejsce na wakacje jak na razie.. :wink: Ty budyjesz dom mieszkalny na caly rok.

Ja po obejrzeniu The World's Fastest Indian z Antony Hopkinsem też mam marzenie, żeby zwiedzić Nową Zelandię. Tylko nie wiem, kiedy, bo jeśli tylko mam urlop, po pierwsze jeżdżę na narty. A na razie nie mam mozliwości, żeby wyjeżdżać kilka razy do roku. Ma to swoje plusy, bo może złoty się trochę wzmocni, zanim się doczekam.. :D

Bardzo mi się podobają Wasz drzwi Maju. Co prawda w zupełnie innym stylu niż te, które ja sobie upatrzyłam, ale takie nowoczesne też bardzo lubię :D

Wyrazy mojego uznania za budowanie na odległość. Teraz, gdy już przeszłam tę całą papierologię, nie wyobrażam sobie budowania bez osobistego nadzoru. Na szczęście u Was jest nadzór rodziny, to i zaufanie większe :D

Hej Iwonko,

Z tym zaufaniem to roznie jest - czasami sie denerwuje, ze decyzja jest podejmowana za mnie i ja nie mam wyboru tylko place....

I w zwiazku z tym place tez wiecej, bo normalnie na pewno jak mozesz to sama szukasz, gdzie taniej czy nadzorujac sama koszty "opieki/konrdynacji" Ci odpadaja...no ale cos za cos...jak to mowia :wink:

zaraz, zaraz.......papierkologie juz skonczylas????

A gdzie szampan?

:lol: :lol:

Pozwolenie juz masz?