Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom na skarpie - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rasia, najlepiej od razu wklej fotki swojej elewacji, piękna jest!... :D

Rasi dom jest piekny. Codziennie podgladam w dzienniku. Tylko ze na zdjeciu wyglada na bialy... :lol: :lol:

Matko i córko! Gdzie biały? :o :roll:

Mi momentami wydaje się wręcz trochu za ciemny, ale chciałam "wyraziście". :oops:

http://img193.imageshack.us/img193/9136/img7648.png

Dodam, że jeden i drugi kolor to szary, tylko jeden jasny, a drugi ciemny... :wink:

Rasia, najlepiej od razu wklej fotki swojej elewacji, piękna jest!... :D

Rasi dom jest piekny. Codziennie podgladam w dzienniku. Tylko ze na zdjeciu wyglada na bialy... :lol: :lol:

Mi momentami wydaje się wręcz trochu za ciemny, ale chciałam "wyraziście". :oops:

I od razu wiadomo, skad Pani pochodzi Pani rasiu. :lol: :lol: :lol:

Malgos - zoltko to ja na glowie mam - wystarczy :wink:

Sure, Markotka ma kolor K 11610 - dla mnie bomba!! Zdecydowanie szarego koloru nie chce... nasze okna to dab rustykalny - ciemniejsze. Zloty dab jest duuuzo jasniejszy. Wlasnie rozmawialam z Pania od Okien...beda za 2 tygodnie montowac :lol: :lol:

Ah, kurcze - zaspiewala mi za drzwi.... :roll: :roll: :roll:

A do południa byłam u Ciebie z wizytą i mialam pisać o elewacji :D , ale inni ubiegli moją sugestię elewacji w szarościach :) . A no nasza stodoła nabiera wyglądu i to szybko . Teraz czekamy na decyzję kredytową i jeszcze barzdiej przspieszymy :lol: o ile kasę dadzą:D.Mam nadzieję pić w tym tygodniu z tego powodu :wink: . Hmmmmmmmm , choć jakby się zastanowić , to jak nie dostaniemy , to będe pić z rozpaczy :lol:

Dziekuje Delfino, martfilam sie troche o cene tych drzwi, bo na forum jareko pisal, ze Adeco sa niebotycznie drogie, ale nie wyszlo tak zle :lol:

Mam nadzieje, ze w sprawie kredytu Wam sie uda. I tak dzielni ludzie jestescie! Tyle sami uciagneliscie. Dom tez nie musi byc skonczony na tip-top od razu. Wazne by mozna bylo zamieszkac i powoli wykanczac co trzeba. Trzymam kciuki :wink:

Maja

Rodzina Cie kłamie....u nas dni chłodnycjh było może z 10 szt...

zamienisz się ? daj mi te 19, ja Ci wyślę moje obecne 37 (termometr w półcieniu), plissssssssssssssssssss

:lol: :lol: :lol:

Jak bylismy w Grecji to bylo 42'C w srode w drugim tygodniu...na gorce, gdzie wynajmowalismy dom bylo ok, bo mielismy bryze od morza, ale w centym Maratonu nie dalo sie wytrzymac, gdy pojechalismy na zakupy :lol: :lol: Mleko sie kwasilo zanim dojechalismy do domu :lol:

Te upaly na 2 dygodnie byly super...ale tak na cale 3 miesiace to chyba bym nie wytrzymala...wkakacje to fajnie jest, ale pracowac i zyc na co dzien...juz chyba nie umiem, przez te 11 lat przyzwyczailam sie do irlandzkiego lata :lol: :lol: ..... i zimy :lol: :lol:

Troche Ci naszych chmur podesle... :lol: W poniedzialek ide na koncert U2...w weekend ide kalosze sobie kupic z tej okazji:lol: :lol: :lol: