mayadaski 22.07.2009 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Szary ma jeszcze Irma, też mi się bardzo podoba... Irme to podgladam od samego poczatku. Ma bardzo fajny dom. Grzebie dalej... Chyba z pracy mnie dzisiaj wywala, bo ja zamiast pracowac to elewacje przegladam.. nie moge poczekac do wieczora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Cze Maja... Tylko se nie rob zoltka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.07.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Chyba, że chcesz taki "zdecydowany" szary, dość ciemny, to piękny jest k10470 z Kabe, którego niestety ostatecznie nie wybrałam i czasem żałuję.. A ładny śmietankowy z grafitem ma mamamatinka... (i stolarka złoty dąb) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.07.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Rasia, najlepiej od razu wklej fotki swojej elewacji, piękna jest!... Rasi dom jest piekny. Codziennie podgladam w dzienniku. Tylko ze na zdjeciu wyglada na bialy... Matko i córko! Gdzie biały? Mi momentami wydaje się wręcz trochu za ciemny, ale chciałam "wyraziście". http://img193.imageshack.us/img193/9136/img7648.png Dodam, że jeden i drugi kolor to szary, tylko jeden jasny, a drugi ciemny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Rasia, najlepiej od razu wklej fotki swojej elewacji, piękna jest!... Rasi dom jest piekny. Codziennie podgladam w dzienniku. Tylko ze na zdjeciu wyglada na bialy... Mi momentami wydaje się wręcz trochu za ciemny, ale chciałam "wyraziście". I od razu wiadomo, skad Pani pochodzi Pani rasiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.07.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 O, jaki ładny, biały dom!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.07.2009 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Malgos - zoltko to ja na glowie mam - wystarczy Sure, Markotka ma kolor K 11610 - dla mnie bomba!! Zdecydowanie szarego koloru nie chce... nasze okna to dab rustykalny - ciemniejsze. Zloty dab jest duuuzo jasniejszy. Wlasnie rozmawialam z Pania od Okien...beda za 2 tygodnie montowac Ah, kurcze - zaspiewala mi za drzwi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.07.2009 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 O, jaki ładny, biały dom!! No kurcze balans - i wyszlo, zem slepa albo z pamiecia u mnie nie tego!! Zwracam honor, ale nie pieniadze... Szary...za szary...takiego ciemnego jak Rasi to nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.07.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 No, to mój typ by Ci się nie podobał (a to chyba było jednak 11470?). Hm, ciekawa jestem tych okien? Były gdzieś fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.07.2009 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 No, to mój typ by Ci się nie podobał (a to chyba było jednak 11470?). Hm, ciekawa jestem tych okien? Były gdzieś fotki? Nie Ja juz tak dokladnie to sama nie pamietam, jak ten kolor wyglada Jak dostane jakies zdjecia to wkleje, ale to moze troche potrwac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 22.07.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 A do południa byłam u Ciebie z wizytą i mialam pisać o elewacji , ale inni ubiegli moją sugestię elewacji w szarościach . A no nasza stodoła nabiera wyglądu i to szybko . Teraz czekamy na decyzję kredytową i jeszcze barzdiej przspieszymy o ile kasę dadzą.Mam nadzieję pić w tym tygodniu z tego powodu . Hmmmmmmmm , choć jakby się zastanowić , to jak nie dostaniemy , to będe pić z rozpaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 22.07.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Aaaaaaaa i jeszcze drzwi , tzn Wasze drzwi są pikneeeeeee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 23.07.2009 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Dziekuje Delfino, martfilam sie troche o cene tych drzwi, bo na forum jareko pisal, ze Adeco sa niebotycznie drogie, ale nie wyszlo tak zle Mam nadzieje, ze w sprawie kredytu Wam sie uda. I tak dzielni ludzie jestescie! Tyle sami uciagneliscie. Dom tez nie musi byc skonczony na tip-top od razu. Wazne by mozna bylo zamieszkac i powoli wykanczac co trzeba. Trzymam kciuki Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.07.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Delfino - już Cię lubię za podejście do życia Cześć Majeczka, u Was też taki upał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 23.07.2009 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Delfino - już Cię lubię za podejście do życia Cześć Majeczka, u Was też taki upał Nie Malko...my mamy standardowe irlandzkie lato 19'C i slonce przemieszane deszczem...pocisz sie? Tych dni upalnych w Polsce to w tym roku jest jak na lekarstwo...tak przynajmniej rodzina donosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.07.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Rodzina Cie kłamie....u nas dni chłodnycjh było może z 10 szt... zamienisz się ? daj mi te 19, ja Ci wyślę moje obecne 37 (termometr w półcieniu), plissssssssssssssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 23.07.2009 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Rodzina Cie kłamie....u nas dni chłodnycjh było może z 10 szt... zamienisz się ? daj mi te 19, ja Ci wyślę moje obecne 37 (termometr w półcieniu), plissssssssssssssssssss Jak bylismy w Grecji to bylo 42'C w srode w drugim tygodniu...na gorce, gdzie wynajmowalismy dom bylo ok, bo mielismy bryze od morza, ale w centym Maratonu nie dalo sie wytrzymac, gdy pojechalismy na zakupy Mleko sie kwasilo zanim dojechalismy do domu Te upaly na 2 dygodnie byly super...ale tak na cale 3 miesiace to chyba bym nie wytrzymala...wkakacje to fajnie jest, ale pracowac i zyc na co dzien...juz chyba nie umiem, przez te 11 lat przyzwyczailam sie do irlandzkiego lata ..... i zimy Troche Ci naszych chmur podesle... W poniedzialek ide na koncert U2...w weekend ide kalosze sobie kupic z tej okazji:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.07.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Irlandzkie lato jeszcze zniose, ale watroba moja po 2 miesiacach umierala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 23.07.2009 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Irlandzkie lato jeszcze zniose, ale watroba moja po 2 miesiacach umierala... Za duzo alkoholu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 23.07.2009 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Lo matko!!! Wlasnie ELITOM forumowom zostalam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts