maren100 24.02.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 domek fantastyczny - bede sledzic poczynania bo juz chcialabym zobaczyc te widoki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 24.02.2009 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 domek fantastyczny - bede sledzic poczynania bo juz chcialabym zobaczyc te widoki pozdrawiam Zapraszam, zapraszam Niestety moje widoki nie sa az takie piekne jak Iwony, bo mamy duzo domkow dookola, ale zawsze z gory skarpy lepiej widac pogrzebalam w moich wakacyjnych zdjeciach i malo co sie nadaje, na wlepianie do dziennika budowy Pojedziemy za miesiac, to specjalnie pod tym kontem bedziemy pstrykac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.02.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Dziennik zobowiazuje. Macie juz bilety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 24.02.2009 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Mamy na razie tylko powrotny Gdansk, niestety, ciagle sie ceni Sprawdzam strone Ryanair co jakis czas, moze uda mi sie zapolowac na jakas tanizne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.02.2009 01:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Nikt tu nikogo nie wykancza, pic nie ma co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 27.02.2009 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Niestety Malgosiu, tutaj - przynajmniej na razie - probujemy podtrzymac dyplomacje i zadne palki, granaty, czy inne pistolety jeszcze nie zostaly wyciagniete na stol.... Butelki po szampanie puste...fakt, jakas posucha tutaj panuje Panowie sie jescze nie wproslili, a ja Jamesona po cichutku pod stolem trzymam http://www.sunband-designs.com/AVB/Drinks/Irish/Jameson%2012%20Irish%20Whiskey.jpg Moze kiedys odkorkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 27.02.2009 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Nikt tu nikogo nie wykancza, pic nie ma co... Wlasnie zauwazylam czas Twojego postu - Malgos!! Myslisz ze o tej godzinie to jeden glebszy Cie uspi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 02.03.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Witaj Maju Sądzę, że cena, którą Wam zaproponowano jest naprawdę dobra. Ja ciągle czekam na oferty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.03.2009 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Hej Iwono, Tez sie bardzo ciesze Wiem, ze jest to malutka miejscowosc na uboczu Kaszub - co ma swoj pozytywny wplyw na cene (znaczy sie nie jest warszawska albo inna wroclawska ) Dodatkowo moim sekretem jest to, ze jest to firma mojego kuzyna, wiec po rodzinnemu nie bede sie bardzo matrwic nad jakoscia wykonania itp. W razie czego, zawsze kuzyna gdzies tam dopadne i przy okazji jakiegos wesela ukatrupie w kacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 A bedziesz miec owce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.03.2009 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 na Kaszubach? Neeee....my mamy klezy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Tez fajnie. A bedziesz mi serek robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.03.2009 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Chcesz zyc? Czy Ci juz nie mile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 To co bedziesz z klezami robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.03.2009 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 To co bedziesz z klezami robic? Tuczyc I mleko z sasiadka na jajka wymieniac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 To co bedziesz z klezami robic? Tuczyc I mleko z sasiadka na jajka wymieniac Serek lepszy niz mleko. I drozej sprzedac mozna. A jakiegos swetera irlandzkiego przywieziesz sobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.03.2009 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Na lato tylko przywioze...zajmiesz sie nim na reszte roku? Tesciu sie zaoferowal, ze przypilnuje chalupe, ale o psie nic nie mowil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Na lato tylko przywioze...zajmiesz sie nim na reszte roku? Tesciu sie zaoferowal, ze przypilnuje chalupe, ale o psie nic nie mowil Baaaaaaardzo chetnie zajme sie wszystkimi sweterami jakie tylko bedziesz miala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 04.03.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 ja poproszę rzuty. A jeszcze powiedz jak na 10m można cokolwiek zbudować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.03.2009 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 ja poproszę rzuty. A jeszcze powiedz jak na 10m można cokolwiek zbudować? Niestety nie mam nic Te wizualki to tez dostalam od Kuzyna, bo sie nade mna zlitowal. Od architekta jeszcze nic nie doslatalm Za 4 tygodnie jedzemy, to mam nadzeje, ze jakies pliki i dokumentacje dostane. A te 10m to w najwezszej czesci, gdzie jest/bedzie balkon...reszta dzialki, gdzie bedzie reszta domu jest troche szersza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts