Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom na skarpie - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

domek fantastyczny - bede sledzic poczynania bo juz chcialabym zobaczyc te widoki :lol: :lol:

pozdrawiam

Zapraszam, zapraszam :lol:

Niestety moje widoki nie sa az takie piekne jak Iwony, bo mamy duzo domkow dookola, ale zawsze z gory skarpy lepiej widac :lol:

pogrzebalam w moich wakacyjnych zdjeciach i malo co sie nadaje, na wlepianie do dziennika budowy :roll:

Pojedziemy za miesiac, to specjalnie pod tym kontem bedziemy pstrykac :wink:

Niestety Malgosiu, tutaj - przynajmniej na razie - probujemy podtrzymac dyplomacje :roll: :roll: i zadne palki, granaty, czy inne pistolety jeszcze nie zostaly wyciagniete na stol....

:lol: :lol:

Butelki po szampanie puste...fakt, jakas posucha tutaj panuje :lol: :lol:

Panowie sie jescze nie wproslili, a ja Jamesona po cichutku pod stolem trzymam :lol: :lol:

http://www.sunband-designs.com/AVB/Drinks/Irish/Jameson%2012%20Irish%20Whiskey.jpg

Moze kiedys odkorkuje :lol: :lol:

Hej Iwono,

Tez sie bardzo ciesze :lol:

Wiem, ze jest to malutka miejscowosc na uboczu Kaszub - co ma swoj pozytywny wplyw na cene :lol: (znaczy sie nie jest warszawska albo inna wroclawska :lol: :lol: )

Dodatkowo moim sekretem jest to, ze jest to firma mojego kuzyna, wiec po rodzinnemu nie bede sie bardzo matrwic nad jakoscia wykonania itp. W razie czego, zawsze kuzyna gdzies tam dopadne :lol: :lol: :lol: i przy okazji jakiegos wesela ukatrupie w kacie :lol: :lol: :lol:

ja poproszę rzuty. A jeszcze powiedz jak na 10m można cokolwiek zbudować?

Niestety nie mam nic :cry:

Te wizualki to tez dostalam od Kuzyna, bo sie nade mna zlitowal. Od architekta jeszcze nic nie doslatalm :cry: :cry:

Za 4 tygodnie jedzemy, to mam nadzeje, ze jakies pliki i dokumentacje dostane. :wink:

A te 10m to w najwezszej czesci, gdzie jest/bedzie balkon...reszta dzialki, gdzie bedzie reszta domu jest troche szersza.