Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom na skarpie - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ach, ja w Newbridge. :lol:

Przez ponad 3 lata mieszkaliśmy w dublinie na Firhouse (koło Tallaght) a przez 9 miesiecy na samym poczatku pracowałam w Rathfanham! W Roma Take - Away. Może znasz? Twoje okolice? :wink:

Teraz mieszkamy w Newbridge i bardzo mi się tu podoba - mała mieścina ale wszystko jest na jednej ulicy!!! 3 sklepy polskie pod nosem :) Zakochałam się :)

Newbridge - piekne miejsce :lol: Kotecku - to prawie po sasiedzku jestesmy :wink: :wink: ..na zakupy do Liffey Valley albo Blanchardstown sie nie wybierasz? Na kawe mozeny sie umowic :wink:

cześć maya .. widzę, że domek na skarpie przykryty dachem .... :o ... nieźle :roll:

Zazdroszczę Ci, że byłaś na U2 ... ja niestety nie dojechałem na polski koncert :(

... ale jeszcze wrócą, mam nadzieję.

Miejsce wakacji faktycznie lepsze niż pobyt na 10 piętrze w hotelu ... słuszna kalkulacja z Waszej strony ...

Pozdrawiam ... i do następnego razu :wink: :D

Witam Gwozdziku!! Do nastepnego razu!!

A chlopaki z U2 na emeryture jeszcze nie ida....na pewno bedzie okazja...w razie czego wiem gdzie jest Bono locals i na piwie Go mozna spotkac, gdy jest w domu...dam namiary albo zaprowadze... chociaz Ciebie to pewnie Larry by bardziej interesowal :wink:

Pozdrowienia,

Maja

Ale pienkne widoczki wkleilas, zazdraszczam. :roll:

Malgos - nowy atavarek!! Pieknie wykonane :lol:

Wczoraj w wiadomosciach widzialam, ze tam gdzie bylismy w Grecji na wakacjach teraz wszystko plonie...troche sie nie dziwie :roll: ...wszedzie tyle smieci, pustych butelek szklanych, plastikow ...w koncu sie zapalio... :roll: :roll:

Taki piekny kraj, a takie brudasy....smieci wszedzie leza...kompletnie nie dbaja.. :roll: :roll: Bylam juz w paru krajch, ale takich stert walajacych sie wszedzie smieci to nigdzie nie widzialam... :evil:

Ale pienkne widoczki wkleilas, zazdraszczam. :roll:

Malgos - nowy atavarek!! Pieknie wykonane :lol:

Wczoraj w wiadomosciach widzialam, ze tam gdzie bylismy w Grecji na wakacjach teraz wszystko plonie...troche sie nie dziwie :roll: ...wszedzie tyle smieci, pustych butelek szklanych, plastikow ...w koncu sie zapalio... :roll: :roll:

Taki piekny kraj, a takie brudasy....smieci wszedzie leza...kompletnie nie dbaja.. :roll: :roll: Bylam juz w paru krajch, ale takich stert walajacych sie wszedzie smieci to nigdzie nie widzialam... :evil:

To wykonanie podprawione lekko, ale zdjecie ma swoja historie. :wink:

Z tymi pozarami to slyszalam, ze pali sie w nieturystycznych okolicach, ale masz racje... Smieci sie pala super... Szkoda. :(

Z tymi pozarami to slyszalam, ze pali sie w nieturystycznych okolicach, ale masz racje... Smieci sie pala super... Szkoda. :(

W Grecji to turysci wszedzie sa, chociaz prawda, ze w Maratonie malo jest hoteli turystycznych, a glownie sa domy wakacyjne wynajmowane. Dlatego tam pojechalismy :wink:

Ja jeszcze tego nie moge przebolec: taka cywilizacja! taka kultura! a takie niechluje!! Dlatego jak pisalam wczesniej, raczej juz nie pojade i na pewno nie do Attic'i :roll:

Wpadłam sie przywitać :D

Bo z tegorocznych wakacji, to ja jedynie fotki z budowy mogę zapodać....a śmieci tam pod dostatkiem :oops:

To sie artystyczny balagan nazywa, Malka :lol: :lol:

Ja sie nie moge doczekac kiedy moje zdjacia z wakacji na Kaszubach bede mogla zapodac... :lol: :lol: to beda najpiekniejsze na swiecie!!! Jezuuuu, jak ja juz chce na Kaszuby jedzic na wakacje.... na jezioro! na maliny na Kopernice!! po borze sosnowym polazic, na wydmy wlezc, do Malborka pojechac...o Kartuzy zawadzic....Szymbark, Wdzydze, Rytel, kajakiem po Brdzie...jak mi teskno!!

...eeee ide sie wziac za jakas robote w tej pracy, bo oczy mi sie szkla... :cry: :cry: :cry:

• 2 weeks później...
puk, puk

może już na tych Kaszubach siedzisz? czy raczej w pracy?

allo, allo!!...niestety pracuje zawziecie....

Na Kaszubach bede dokladnie za 4 tygodnie :lol:

Sama mnie meczy, ze nie mam czasu na forumowanie... :wink: ciezkie czasy nastaly w pracy...deadline sie zbliza i pracuje zawziecie :lol: :lol:

Maja

no to przynajmniej znaczy, ze masz jakoś realnie poustawiane priorytety! ;)

a ja pracuję, buduję, forumuję - i czasem mi brakuje czasu na to wszystko, no po prostu nie wyrabiam się...

teraz jeszcze się zaplątalam w temacie z cyklu "co lepsze, indukcyjna, czy ceramiczna" i skończy się tym, że żadnej nie kupię, nie mogę się zdecydować! :lol: :lol:

powodzenia, szybkiego urlopu życzę!

Hej Dziewczyny!

Widze, ze to nie tylko moja choroba :lol: :lol: :lol:

U nas na budowie i tak bylo cicho przez caly sierpien, ze wzgledu na wakacje i wczasowiczow...nie chcielismy chalasowac sasiadom w czasie wypoczynku. Podobno za tydzien budowa rusza. Nasze dzwi mialy byc w tamtym tygodniu, ale ciagle czekamy.

Tutaj mam tez troche zamieszania, bo dzieci do szkoly i trzeba byla latac za szkolnymi butami, uniformami, ksiazkami itp.

W pracy tez goraco, chociaz na to nie moge narzekac - wazne ze jest :wink: na oplacenie zycia codziennego i budowy na Kaszubach, bo w wielu miejscach jest cicho, krysysowo i duzo ludzi jest bez pracy.

Grzebie tez na internecie w kafelkach i lazienkowym sprzecie - chcialabym to wszystko kupic w pazdzierniku, by przez zime Kuzyn z ekipa mogli mi lazienki powykanczac.

Sure, na temat plyty indukcyjnej i ceramicznej wypowiem sie u Ciebie w komentach. Mialam ta pierwsza. Teraz mam ta druga.

Pozdrowienia dla pracusi :wink:

Maja