malgos2 24.08.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Ale pienkne widoczki wkleilas, zazdraszczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 25.08.2009 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Ach, ja w Newbridge. Przez ponad 3 lata mieszkaliśmy w dublinie na Firhouse (koło Tallaght) a przez 9 miesiecy na samym poczatku pracowałam w Rathfanham! W Roma Take - Away. Może znasz? Twoje okolice? Teraz mieszkamy w Newbridge i bardzo mi się tu podoba - mała mieścina ale wszystko jest na jednej ulicy!!! 3 sklepy polskie pod nosem Zakochałam się Newbridge - piekne miejsce Kotecku - to prawie po sasiedzku jestesmy ..na zakupy do Liffey Valley albo Blanchardstown sie nie wybierasz? Na kawe mozeny sie umowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 25.08.2009 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 cześć maya .. widzę, że domek na skarpie przykryty dachem .... ... nieźle Zazdroszczę Ci, że byłaś na U2 ... ja niestety nie dojechałem na polski koncert ... ale jeszcze wrócą, mam nadzieję. Miejsce wakacji faktycznie lepsze niż pobyt na 10 piętrze w hotelu ... słuszna kalkulacja z Waszej strony ... Pozdrawiam ... i do następnego razu Witam Gwozdziku!! Do nastepnego razu!! A chlopaki z U2 na emeryture jeszcze nie ida....na pewno bedzie okazja...w razie czego wiem gdzie jest Bono locals i na piwie Go mozna spotkac, gdy jest w domu...dam namiary albo zaprowadze... chociaz Ciebie to pewnie Larry by bardziej interesowal Pozdrowienia, Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 25.08.2009 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Ale pienkne widoczki wkleilas, zazdraszczam. Malgos - nowy atavarek!! Pieknie wykonane Wczoraj w wiadomosciach widzialam, ze tam gdzie bylismy w Grecji na wakacjach teraz wszystko plonie...troche sie nie dziwie ...wszedzie tyle smieci, pustych butelek szklanych, plastikow ...w koncu sie zapalio... Taki piekny kraj, a takie brudasy....smieci wszedzie leza...kompletnie nie dbaja.. Bylam juz w paru krajch, ale takich stert walajacych sie wszedzie smieci to nigdzie nie widzialam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 25.08.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Newbridge - piekne miejsce Kotecku - to prawie po sasiedzku jestesmy ..na zakupy do Liffey Valley albo Blanchardstown sie nie wybierasz? Na kawe mozeny sie umowic Na zakupy to może nie, ale na kawę bardzo chętnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.08.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Ale pienkne widoczki wkleilas, zazdraszczam. Malgos - nowy atavarek!! Pieknie wykonane Wczoraj w wiadomosciach widzialam, ze tam gdzie bylismy w Grecji na wakacjach teraz wszystko plonie...troche sie nie dziwie ...wszedzie tyle smieci, pustych butelek szklanych, plastikow ...w koncu sie zapalio... Taki piekny kraj, a takie brudasy....smieci wszedzie leza...kompletnie nie dbaja.. Bylam juz w paru krajch, ale takich stert walajacych sie wszedzie smieci to nigdzie nie widzialam... To wykonanie podprawione lekko, ale zdjecie ma swoja historie. Z tymi pozarami to slyszalam, ze pali sie w nieturystycznych okolicach, ale masz racje... Smieci sie pala super... Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 26.08.2009 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Z tymi pozarami to slyszalam, ze pali sie w nieturystycznych okolicach, ale masz racje... Smieci sie pala super... Szkoda. W Grecji to turysci wszedzie sa, chociaz prawda, ze w Maratonie malo jest hoteli turystycznych, a glownie sa domy wakacyjne wynajmowane. Dlatego tam pojechalismy Ja jeszcze tego nie moge przebolec: taka cywilizacja! taka kultura! a takie niechluje!! Dlatego jak pisalam wczesniej, raczej juz nie pojade i na pewno nie do Attic'i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.08.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Wpadłam sie przywitać Bo z tegorocznych wakacji, to ja jedynie fotki z budowy mogę zapodać....a śmieci tam pod dostatkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 26.08.2009 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Wpadłam sie przywitać Bo z tegorocznych wakacji, to ja jedynie fotki z budowy mogę zapodać....a śmieci tam pod dostatkiem To sie artystyczny balagan nazywa, Malka Ja sie nie moge doczekac kiedy moje zdjacia z wakacji na Kaszubach bede mogla zapodac... to beda najpiekniejsze na swiecie!!! Jezuuuu, jak ja juz chce na Kaszuby jedzic na wakacje.... na jezioro! na maliny na Kopernice!! po borze sosnowym polazic, na wydmy wlezc, do Malborka pojechac...o Kartuzy zawadzic....Szymbark, Wdzydze, Rytel, kajakiem po Brdzie...jak mi teskno!! ...eeee ide sie wziac za jakas robote w tej pracy, bo oczy mi sie szkla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.08.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Majeczko - juz nie długo, już za chwilkę...dasz radę....a potem już....tylko te Twoje Kaszuby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.09.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 puk, puk może już na tych Kaszubach siedzisz? czy raczej w pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 05.09.2009 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 puk, puk może już na tych Kaszubach siedzisz? czy raczej w pracy? allo, allo!!...niestety pracuje zawziecie.... Na Kaszubach bede dokladnie za 4 tygodnie Sama mnie meczy, ze nie mam czasu na forumowanie... ciezkie czasy nastaly w pracy...deadline sie zbliza i pracuje zawziecie Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.09.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 no to przynajmniej znaczy, ze masz jakoś realnie poustawiane priorytety! a ja pracuję, buduję, forumuję - i czasem mi brakuje czasu na to wszystko, no po prostu nie wyrabiam się... teraz jeszcze się zaplątalam w temacie z cyklu "co lepsze, indukcyjna, czy ceramiczna" i skończy się tym, że żadnej nie kupię, nie mogę się zdecydować! powodzenia, szybkiego urlopu życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 06.09.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Witaj Maju Dawno nie byłam tutaj, ale to też ze względu na brak czasu... Taki jakiś zabiegany okres nadszedł... Ale widzę, że chyba lada chwila będzie parapetówa? Gratuluję postępu prac i życzę jak najszybszego urlopu na Kaszubach Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 06.09.2009 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Hej Dziewczyny! Widze, ze to nie tylko moja choroba U nas na budowie i tak bylo cicho przez caly sierpien, ze wzgledu na wakacje i wczasowiczow...nie chcielismy chalasowac sasiadom w czasie wypoczynku. Podobno za tydzien budowa rusza. Nasze dzwi mialy byc w tamtym tygodniu, ale ciagle czekamy. Tutaj mam tez troche zamieszania, bo dzieci do szkoly i trzeba byla latac za szkolnymi butami, uniformami, ksiazkami itp. W pracy tez goraco, chociaz na to nie moge narzekac - wazne ze jest na oplacenie zycia codziennego i budowy na Kaszubach, bo w wielu miejscach jest cicho, krysysowo i duzo ludzi jest bez pracy. Grzebie tez na internecie w kafelkach i lazienkowym sprzecie - chcialabym to wszystko kupic w pazdzierniku, by przez zime Kuzyn z ekipa mogli mi lazienki powykanczac. Sure, na temat plyty indukcyjnej i ceramicznej wypowiem sie u Ciebie w komentach. Mialam ta pierwsza. Teraz mam ta druga. Pozdrowienia dla pracusi Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 06.09.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Sure, na temat plyty indukcyjnej i ceramicznej wypowiem sie u Ciebie w komentach. Mialam ta pierwsza. Teraz mam ta druga. Pozdrowienia dla pracusi Maja Dzięki, Maju - niezawodna, jak zwykle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 06.09.2009 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Dzięki, Maju - niezawodna, jak zwykle! Wyslalam Ci zdjecia z mojej kuchni na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.09.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Hejka, cos Cie dawno nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 07.09.2009 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Hejka, cos Cie dawno nie bylo. Hej Malgos, no widzisz, jak tak sie pojawiam i znikam... takie zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 11.09.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Mło znów widzieć Ciebię. I pewnie nie możesz doczekać się wyjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts