Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom na skarpie - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wracałam wczoraj z nad morza przez Toruń... zgadnij o czyim domku myślałam... 8)

:oops: :oops:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Milo mi! :wink:

Maja, masz dom w Toruniu?? :o :wink:

Rozumiem, ze niedługo będziesz podziwiać odobiście postępy na swojej budowie?

szkoda, ze pogoda się popsuła, bo do dzisiaj było pięknie! Ale przynajmniej będzie można zobaczyć czy okna i dach szczelne? :wink:

:lol: :lol:

Z Torunia jest niedaleko do Bydgoszczy :wink: a to juz moje terytorium i pozniej tylko 120 km i moja skarpa w Zaborskim Parku Narodowym :wink: jak dla mnie to okolice i rasiowy skrot myslowy jak dla mnie dziala :lol: :lol:

Pogoda nie wazna :lol: Wazne ze lece :lol: :lol: Bede przez tydzien to moze slonko sie pokaza na chwile by zdjecia brudnym szybom natrzaskac :wink:

Natrzaskaj, natrzaskaj - żeby starczyło na dłużej! ;)

...a ten skrót myślowy mi przypomniał, że kiedyś wszyscy znajomi tu nad morzem uważali, że jestem z gór... no bo Jasło i okollice to już prawie góry z tej perspektywy. To nic, że kraina się nazywa chyba Doły Jasielsko - Sanockie, ale prawie góry i już! Więc i ja pewnie muszę być góralką!? :lol: :D

...a ten skrót myślowy mi przypomniał, że kiedyś wszyscy znajomi tu nad morzem uważali, że jestem z gór... no bo Jasło i okollice to już prawie góry z tej perspektywy. To nic, że kraina się nazywa chyba Doły Jasielsko - Sanockie, ale prawie góry i już! Więc i ja pewnie muszę być góralką!? :lol: :D

Pewnie, ze goralka i to jeszcze z okolic Szwacjari Kaszubskiej :lol:

Pewnie, ze goralka i to jeszcze z okolic Szwacjari Kaszubskiej :lol:

no - teraz to rzeczywiście będę mieszkac na górce! Kiedys to nawet zauważyłam, jak był lód na drodze!! :lol:

...no w 3mieście chyba tez będziesz, nie tylko na Kaszebach? :D

Ja tylko na razie planuje na Polnie Kaszebe pojechac do moich Zaborakow, chociaz 3gard mi po glowie chodzi, ze wzgledu na IKEA...musze poczekac na plan akcji od Kuzyna, co trza kupowac a co jeszcze nie.

Gaz ma byc dopiero na wiosne, wiec przypuszczam, ze IKEA mi z glowy wybija zanim ogrzewania nie bedzie... :roll: :roll: Chcialabym meble kuchenne kupic...

aaaaa...

:lol: :lol:

Na dlugo przyjedziesz? :roll:

1 tydzien co sie rowna 7 dni :wink:

Plan taki:

Sobota - latanie po Bydgoszczy: kuzynostwo, Dziadkowie na cmentarzu, kolezanki z liceum

Niedziela - Kaszuby: Dziadkowie i Mama na cmentarzu, DOM, Meza brat i Rodzice

Poniedzialek: Kuzyn i rachunki oraz plan, na co dalej? DOM, Zaczynamy realizowac plan na co dalej.

Wtorek: Szukanie pieca/kozy, DOM, architekt, Kuzyn jak zagospodarowac skarpy, by sie nie osunely.

Sroda: wszystko na plot, DOM, kuzynka z rodzina

Czwartek: cos do lazienek, DOM, nastepne kuzynostwo z rodzinami

Piatek: Energetyka, DOM, DOM, DOM, Dziadkowie i Mama na cmentarzu

Sobota: 7 rano sprintem do Bydgoszczy, bo 10:10 odlot :wink:

Ciekawe, czy czegos nie zawalimy :lol:

Oj, u mnie to by wygladalo tak:

sobota - bania, bania...

niedziela - kac, kac

poniedzialek - eeeeee, nic mi sie nie chce... jeszcze jest caly tydzien...

wtorek - no dobra, trzeba zobaczyc ten dom..., bania...

sroda - to co robimy? (maly kac)

czwartek - dobra, zrobmy cos chociaz dzisiaj...

piatek - strzemiennego!

sobota - wylot na ciezkim kacu.

I to by bylo na tyle. :lol: :lol: :lol:

Oj Malgos, :roll:

ja powiedzialam co mam zaplanowane zrobic, ale nie w jakim stanie bede to robic :lol: :lol: wiec jak kiedys w dzienniku zobaczyc jakies psychodeliczne kafle na podlogi lub do lazienki, to bedziesz wiedziala ze stan moj byl nie tego jak robilam zakupy :lol: :lol: :lol:

Sadzac po ilosci ludzi, ktorych mam odwiedzic, to bol glowy i bania zapewnione :lol: :lol:

Na dlugo przyjedziesz? :roll:

1 tydzien co sie rowna 7 dni :wink:

Plan taki:

Sobota - latanie po Bydgoszczy: kuzynostwo, Dziadkowie na cmentarzu, kolezanki z liceum

Niedziela - Kaszuby: Dziadkowie i Mama na cmentarzu, DOM, Meza brat i Rodzice

Poniedzialek: Kuzyn i rachunki oraz plan, na co dalej? DOM, Zaczynamy realizowac plan na co dalej.

Wtorek: Szukanie pieca/kozy, DOM, architekt, Kuzyn jak zagospodarowac skarpy, by sie nie osunely.

Sroda: wszystko na plot, DOM, kuzynka z rodzina

Czwartek: cos do lazienek, DOM, nastepne kuzynostwo z rodzinami

Piatek: Energetyka, DOM, DOM, DOM, Dziadkowie i Mama na cmentarzu

Sobota: 7 rano sprintem do Bydgoszczy, bo 10:10 odlot :wink:

Ciekawe, czy czegos nie zawalimy :lol:

Łoooo malko bosa! Toż to sprint nie wyjęty na 48 godzinną dobę! :o :roll: :D

Powodzenia! :D