Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom na skarpie - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Łoooo malko bosa! Toż to sprint nie wyjęty na 48 godzinną dobę! :o :roll: :D

Powodzenia! :D

Jak mi sie uda, to o tytul SuperWoman bede sie ubiegac :lol: :lol: :lol:

SSW 8) SuperSprintWoman!!!

Ważne, że zobaczycie swój domek na "żywo"... ja bym se łyknęła wcześniej melisy, bo serducho by mi wyskoczyło z wrażenia... :D :D :D

...no w 3mieście chyba tez będziesz, nie tylko na Kaszebach? :D

O rzesz orzeszku! A ja też i na obwodnicy 3M stałam i nic o Sureowym zamieszkiwaniu nie wiedziałam! :oops: Bo z Władysławowa wracałam... 8)

o przebóg - no przeciez ja też wracałam, w niedzielę! :lol:

z obwodnicy do mnie pół kilometra (jak się wprowadzę, oczywiście, bo teraz trochę dalej)!

Ja juz od tygodnia lykam, bo usiedziec cicho nie moge i ciagle podskakuje :lol: :lol:

Pan Maz twierdzi, ze sprezyne w d..ie mam przez ten wyjazd :lol: :lol:

...ale On tez sie cieszy....juz sobie ogrod i tarasy probowal rozrysowac...a to sukces :wink:

:D :D

przy takim ambitnym harmonogramnie tez bym miała reisefieber. ;)

:lol: :lol: :lol:

Juz za chwileczke, juz za momencik...Piatek z Pankracym....nieeee....ja lece do Zaborskiego na moja skarpe :lol: :lol:

Ja juz od tygodnia lykam, bo usiedziec cicho nie moge i ciagle podskakuje :lol: :lol:

Pan Maz twierdzi, ze sprezyne w d..ie mam przez ten wyjazd :lol: :lol:

...ale On tez sie cieszy....juz sobie ogrod i tarasy probowal rozrysowac...a to sukces :wink:

:D :D

przy takim ambitnym harmonogramnie tez bym miała reisefieber. ;)

:lol: :lol: :lol:

Juz za chwileczke, juz za momencik...Piatek z Pankracym....nieeee....ja lece do Zaborskiego na moja skarpe :lol: :lol:

wysokich lotów, owocnego pobytu! :D

a potem dokładną fotorelację!

• 2 weeks później...

Hej Sure

Domek bardzo nam sie podobal :lol: nawet przeszedl nasze oczekiwania! Sypialnie sa wystarczajaco duze. Lazienki tez....a widoki z pokoju dziennego i z sypialni....ach!...az nie chcialo sie zchodzic z budowy :lol:

Do Ciebie niestety nie dojechalam... :cry: - tak na prawde to nigdzie sie nie ruszylam...tylko dom, dom, dom... :lol: