mayadaski 01.10.2009 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Łoooo malko bosa! Toż to sprint nie wyjęty na 48 godzinną dobę! Powodzenia! Jak mi sie uda, to o tytul SuperWoman bede sie ubiegac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.10.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Łoooo malko bosa! Toż to sprint nie wyjęty na 48 godzinną dobę! Powodzenia! Jak mi sie uda, to o tytul SuperWoman bede sie ubiegac SSW SuperSprintWoman!!! Ważne, że zobaczycie swój domek na "żywo"... ja bym se łyknęła wcześniej melisy, bo serducho by mi wyskoczyło z wrażenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.10.2009 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Ja juz od tygodnia lykam, bo usiedziec cicho nie moge i ciagle podskakuje Pan Maz twierdzi, ze sprezyne w d..ie mam przez ten wyjazd ...ale On tez sie cieszy....juz sobie ogrod i tarasy probowal rozrysowac...a to sukces Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.10.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Mayu, ściskam kciuki i czekam na Wasz powrót, relacje i zdjęcia! Teraz znikam, do wieczora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.10.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 ...no w 3mieście chyba tez będziesz, nie tylko na Kaszebach? O rzesz orzeszku! A ja też i na obwodnicy 3M stałam i nic o Sureowym zamieszkiwaniu nie wiedziałam! Bo z Władysławowa wracałam... o przebóg - no przeciez ja też wracałam, w niedzielę! z obwodnicy do mnie pół kilometra (jak się wprowadzę, oczywiście, bo teraz trochę dalej)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.10.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Ja juz od tygodnia lykam, bo usiedziec cicho nie moge i ciagle podskakuje Pan Maz twierdzi, ze sprezyne w d..ie mam przez ten wyjazd ...ale On tez sie cieszy....juz sobie ogrod i tarasy probowal rozrysowac...a to sukces przy takim ambitnym harmonogramnie tez bym miała reisefieber. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.10.2009 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Ja juz od tygodnia lykam, bo usiedziec cicho nie moge i ciagle podskakuje Pan Maz twierdzi, ze sprezyne w d..ie mam przez ten wyjazd ...ale On tez sie cieszy....juz sobie ogrod i tarasy probowal rozrysowac...a to sukces przy takim ambitnym harmonogramnie tez bym miała reisefieber. Juz za chwileczke, juz za momencik...Piatek z Pankracym....nieeee....ja lece do Zaborskiego na moja skarpe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.10.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Ja juz od tygodnia lykam, bo usiedziec cicho nie moge i ciagle podskakuje Pan Maz twierdzi, ze sprezyne w d..ie mam przez ten wyjazd ...ale On tez sie cieszy....juz sobie ogrod i tarasy probowal rozrysowac...a to sukces przy takim ambitnym harmonogramnie tez bym miała reisefieber. Juz za chwileczke, juz za momencik...Piatek z Pankracym....nieeee....ja lece do Zaborskiego na moja skarpe wysokich lotów, owocnego pobytu! a potem dokładną fotorelację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 12.10.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Eh , to co dobre szybko się kończy i wyjazd szybko Wam minał . Liczę na jakieś fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.10.2009 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Eh , to co dobre szybko się kończy i wyjazd szybko Wam minał . Liczę na jakieś fotki Hej Delfino...niestety szybko minelo Fotek mam pelno - musze sie tylko zorganizowac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.10.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 no to wrzucaj, wrzucaj, ciekawa jestem! a jak Tobie się domek podobał? Taki, jak oczekiwałaś? ...i miłego popołudnia życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.10.2009 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Hej Sure Domek bardzo nam sie podobal nawet przeszedl nasze oczekiwania! Sypialnie sa wystarczajaco duze. Lazienki tez....a widoki z pokoju dziennego i z sypialni....ach!...az nie chcialo sie zchodzic z budowy Do Ciebie niestety nie dojechalam... - tak na prawde to nigdzie sie nie ruszylam...tylko dom, dom, dom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.10.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Do Ciebie niestety nie dojechalam... - tak na prawde to nigdzie sie nie ruszylam...tylko dom, dom, dom... ale ja się wcale temu nie dziwię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 12.10.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witaj Maju Wizyta w swoim domku to było dla Ciebie z pewnością ogromne przeżycie Piękne widoki macie - ale to już mówiłam (i nadal zazdroszczę tej wody ). A koszty.....co tam - w końcu to będzie Wasz dom! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 12.10.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witam widoki to macie och i ach cudo. my nic z męzem nie zakładamy idziemy na zywioł a nam włąsnie z takich założen miało braknąc na dach a mamy i na dach i chyba na okna pozdrawiam. paula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 13.10.2009 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Hej Dziewczyny! Wiem...koszty, koszty...tez troche idziemy na zywiol, ale wiadomo kiedys i na ten zywiol nie starczy... Pozdrowienia!! ide Was podgladac Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.10.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Witanko! Ale masz czad chałupę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.10.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 no i jakie widoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.10.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 O widokach już przez grzeczność nie wspomnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.10.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 cześć Majeczka ja pitolę, co to za kałuża za oknem i prośbe mam, zwolnijcie trochę bo w kompleksy wpadam, Wy zaocznie wcześniej skończycie, niż ja dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts