mayadaski 13.10.2009 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Pieknie dziekuje za zachwyty ! Widoki i kaluza piekna... Kaszuby to piekne miejsce, dlatego tak sie uparlam na ta budowe na skarpie wbrew wszelkim prawom grawitacji ale za to widoki ze skarpy mam super Malka nie panikuj tak raczej sie nie stanie Ja musze teraz wszystko uzgodnic, by Kuzyn na wiosne mial z czym popracowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.10.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Zaintrygowana tym, ze moi panowie duzi i mali wiecznie zagladali w komin (co widac na zdjeciach w poscie wyzej) wsadzilam glowe tam i ja http://farm3.static.flickr.com/2444/4010558747_af1daf922a.jpg aaa.. ..to jednak nie winda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 15.10.2009 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Zaintrygowana tym, ze moi panowie duzi i mali wiecznie zagladali w komin (co widac na zdjeciach w poscie wyzej) wsadzilam glowe tam i ja http://farm3.static.flickr.com/2444/4010558747_af1daf922a.jpg aaa.. ..to jednak nie winda?? HA! A nie mowilam? Robi wrazenie, jak sie do niego zaglada przez 3 kondygnacje plus przestrzen dachu Nie...to jednak komin ale mysle, ze w przyszlosci bedzie mozna go przebudowac, by zamocowac jednoosobowa winde... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.10.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Jejciu! Komin masz taaaak pięęęękny, że bym go tak zostawiła i wstawiła tyko stalowe kratki... http://farm3.static.flickr.com/2482/4016080065_21c197eb1b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 18.10.2009 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Rasiu, nie wiem o jakich stalowych kratkach mowisz? To jest tyl komina i te dziury beda zamaskowane. A z przodu, od strony pokoju ma miej-wiecej wygladac tak: http://farm3.static.flickr.com/2536/4021776509_f099f3dde7.jpg Bez tych wieszaczkow i innych pierdolek... Podpatrzone od Sparthem'a Bedzie otynkowany, czy Ty mowisz by go tak zostawic tylko w cegle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.10.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 absolutnie pięknie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.10.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Rasiu, nie wiem o jakich stalowych kratkach mowisz? To jest tyl komina i te dziury beda zamaskowane. A z przodu, od strony pokoju ma miej-wiecej wygladac tak: http://farm3.static.flickr.com/2536/4021776509_f099f3dde7.jpg Bez tych wieszaczkow i innych pierdolek... Podpatrzone od Sparthem'a Bedzie otynkowany, czy Ty mowisz by go tak zostawic tylko w cegle? Gdybyś szukała takiej tapety, tynków strukturalnych i innych wynalazków nie znalazłabyś tak pięknego materiału jak ten... ja bym tak zostawiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 18.10.2009 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Znaczy sie gola cegle? Ja chce w calym domu miec normalny, tradycyjny tynk...wsio na bialo...zadne tam sraty..perdaty..strukturalne czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.10.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Znaczy sie gola cegle? Ja chce w calym domu miec normalny, tradycyjny tynk...wsio na bialo...zadne tam sraty..perdaty..strukturalne czy nie to sobie machnij ten komin na biało bez tynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.10.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 To ja już nic nie powiem... ... dalej uważam, że komin jest boooski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 18.10.2009 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Znaczy sie gola cegle? Ja chce w calym domu miec normalny, tradycyjny tynk...wsio na bialo...zadne tam sraty..perdaty..strukturalne czy nie to sobie machnij ten komin na biało bez tynku? eeeeeeeeeeee....chyba juz za pozno... w piatek, w nasz ostatni dzien panowie tynkowali poddasze...pozniej miala byc reszta...tydzien juz mina, wiec przypuszczam, ze reszta tez juz zatynkowana... Jutro zapytam sie Kuzyna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 18.10.2009 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 To ja już nic nie powiem... ... dalej uważam, że komin jest boooski! Boze Drogi....gadaj, gadaj i to jak najwiecej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.10.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 na tej inspiracji komin też jest cool! ale widzę, że Rasię rajcują szarości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.10.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 na tej inspiracji komin też jest cool! ale widzę, że Rasię rajcują szarości... No dobra... rozszyfrowałyście mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.10.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Witaj! domek ślicznie rosnie u Ciebie!! zauważyłam ,że pod schodami będziesz miała małą łazienke?? masz juz jakis pomysł na nią??? bo ja mam z tym kłopot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Super tam masz, zazdraszczam. Tez mam bambus, wyglada fajnie (pozdrow meza ), tylko szkoda, ze sie na barlinek zdecydowaliscie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 19.10.2009 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Witaj! domek ślicznie rosnie u Ciebie!! zauważyłam ,że pod schodami będziesz miała małą łazienke?? masz juz jakis pomysł na nią??? bo ja mam z tym kłopot Hej Kala, nasza mala lazienka jest zaraz kolo schodow...nie zupelnie pod nimi ... ma 3,6m2 i ksztalt kopnietego trapeza pomysl juz jest: kibelek w prawym rogu, na wprost drzwi, zaraz kolo wszelkich rur kanalizacyjnych i zegarow na wode, ktore beda zabudowane. W lewym gornym rogu prysznic w polkolu, a w lewym dolnym rogu (zaraz przy drzwiach) umywalka. Lazienka ma byc gownie dla chlopcow, wiec musi w niej byc malo pierdolek i szlaczkow, by latwo sie czyscilo http://farm3.static.flickr.com/2802/4016026197_af47d2d809.jpg Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 19.10.2009 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Super tam masz, zazdraszczam. Tez mam bambus, wyglada fajnie (pozdrow meza ), tylko szkoda, ze sie na barlinek zdecydowaliscie... Malgos, no trudno z ta barlinecka... Niestety fundusze wyparowuja bardzo szybko i troche zaczynamy isc w polsrodki a tu trzeba jeszcze cos ze skarpa zrobic, bo inaczej z domu nie da korzystac.. Na razie zostala wybrana....do kladzenia i zakupow jeszcze z 4 miesiace...nigdy nie mow nigdy...bo zawsze cos sie moze zmienic Gdzie masz ten bambus? Nie moge znalezc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Jest gdzies w dzienniku. Nie ma za dobrych zdjec. To jest taki z kolankami ten bambus? Kupuje sie gotowe deski w Casto czy innym LM? Jak chcesz to nastepnym razem jak bede w mieszkanku to Ci zrobie lepsze zdjecie. A barlinek nie jest wcale tani... Szczegolnie ten niby 1 klasy. Ja tez kupilam, na szczescie o polowe tansza deske, ale gdybym wiedziala o barlinku to co dzisiaj, to wzielabym mozaike przemyslowa albo cos innego taniego. Z Duchem pogadaj, on Ci doradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 19.10.2009 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Dzieki Malgos...jeszcze pomysle nad tym barlinkiem Powiem szczerze, ze wybieralismy szybko, troche na byle by bylo, bo jednak czasu za duzo nie bylo Na razie i tak nie bedzie kupowany, bo w domu nie ma ogrzewania, a gaz bedzie dopiero na wiosne i ta koncowa decyzje bedziemu musieli podjac wtedy. Jesion barlinkowy byl za 193 PLN za m2....nie mam pojecia jaka to cena...duza? mala? srednia? Jezeli chodzio o to co bylo w sklepie to w porownaniu wychodzila na srednia po mniejszej stronie Prosze strzel zdjecia bambusa...przerylam Twoj dziennik w szerz i w poprzek..i nie widze.. za to widze bardzooo rowno polozone pstryczki-elektryczki... Twoj elektryk musial byc badzo pijany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts