malgos2 30.10.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Jestem back. http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/Bambus/IMG_4246.jpg http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/Bambus/IMG_4248.jpg http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/Bambus/IMG_4249.jpg http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/Bambus/IMG_4250.jpg http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/Bambus/IMG_4251.jpg Podloga jest troche brudna i na pierwszym zdjeciu widac ryse - ktos mi ja zrobil niestety... Ogolnie podloga jest sympatyczna, ale nie jest jakas super twarda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 31.10.2009 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Malgos, piekna ta Twoja podloga. Bardzo cieplo wyglada Fajny rozmiar tych elementow. A ze latwo zarysowac - wydaje mi sie, ze nie ma podlogi nierysujacej na 100% Tylko na pewno bardziej boli jak nam to ktos inny zrobil niz my sami Dzieki wielkie za fotki!! Ja troche sie boje nie o to ze to bedzie podloga bambusowa, tylko o kolor ktory wybral sobie Pan Maz. Bedzie duzo ciemniejsa od Twojej i bedzie miala takie jasne smugi...Tiger sie nazywa, wiec przypuszczam, ze analogia do tygrysowego futerka jest wlasciwa Zobaczymy....najwyzej!! Kupie wykladzine by przykryc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 02.11.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Witam, witam Milo Cie spotkac w moim dzienniczku Odpowiedz w sprawie piekarnika: ja tez sie do takiego przyzwyczailam i obdzwonilam caaaaaala polske i jeszcze niemcy w poszukiwaniu podwojnego . Aeg Elektrolux produkuje takie niestety tylko i wylacznie na rynek brytyjski i Irlandzki. Nie zostalo mi nic innego jak zapukac do drzwi Hoover'a. Tylko oni mieli podwojny. Pasuje calkiem niezle do mikrofalowki Elektroluxa. Nawet odciec i szczotkowanie stali sie nie rozni zbytnio. Podalam model firmie , ktora wykonywala kuchnie i mi sciagneli. Czekalam co prawda 3 tyg ale udalo sie. Piekarnik Hoover HDO 885 1x http://www.nokaut.pl/piekarniki/piekarnik-hoover-hdo-885-1-x.html Mikrofalowka Elektrolux AEG DUO 2660 http://www.maxaudio.pl/sklep/artykul/id/5633 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 02.11.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 No i przy okazji poczytalam sobie Ciebie troszke Musze powiedziec ,ze baaaaaaaardzo nietypowo na tej skarpie ale podoba mi sie Bede kibicowac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 03.11.2009 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 No i przy okazji poczytalam sobie Ciebie troszke Musze powiedziec ,ze baaaaaaaardzo nietypowo na tej skarpie ale podoba mi sie Bede kibicowac . Dziekuje bardzo Nooo jakby bylo bylo bez skarpy to juz by bylo bardzo typowo i polowy atrakcji by zabrako A tak...mam widok na jezioro i wyzwanie, co zrobic z ogrodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 03.11.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Skoro tyle nas laczy .... Dublin, wiek po 30, dom w Polsce, dwaj chlopcy w domu no i ten podwojny piekarnik to moze sie odezwij na gg - 1132682 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 03.11.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Witaj Maju Szybciutko idzie Wam ta robota na odległość. Może i ja gdzies wyjadę - wtedy będzie prędzej Maju, jakie planujecie ogrzewanie ? Będziecie mieć podłogówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.11.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Maja przed kolejnym zlotem musi miec gotowa chalupke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.11.2009 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Skoro tyle nas laczy .... Dublin, wiek po 30, dom w Polsce, dwaj chlopcy w domu no i ten podwojny piekarnik to moze sie odezwij na gg - 1132682 aaaaaaaaa....niestety nie mam gg a faktycznie - duzo podobienstwa wysylam pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.11.2009 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Witaj Maju Szybciutko idzie Wam ta robota na odległość. Może i ja gdzies wyjadę - wtedy będzie prędzej Maju, jakie planujecie ogrzewanie ? Będziecie mieć podłogówkę? Mi sie wydaje, ze w naszym przypadku to Kuzyn jest tym dobrym duchem, co to wszystko pcha do przodu inaczej bym jeszcze w piachu na skarpie grzebala Iwono, jezeli chodzi o ogrzewanie, to bedzie podlogowka w calym domu. Caly dom ma 124 m2 powierzchni mieszkalnej i duzo poziomow - nie ma co sie bawic i mieszac, a ze wzgledu na bryle domu, pokoje maja rozne dziwne ksztalty i szukanie sciany na kaloryfer byloby troche klopotliwe. Dlatego wydaje nam sie, ze podlogowka bedzie najlepszym rozwiazaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.11.2009 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Maja przed kolejnym zlotem musi miec gotowa chalupke. Tez tak chce tylko pewna zlota zylka - kurcze - sie kurczy Moim marzeniem jest w przyszlym roku caly sierpien spedzic juz w domu u siebie...juz szefa urabiam, ze w przyszle wakacje bede pracowala z Kaszub on-line Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 04.11.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Wstyd , ty jesteś u mnei codziennie , a ja przegapiłam takei postępy Ale , jeszcze chwilkę , ogarnę się i będę mogła podczytywac dzienniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Maja przed kolejnym zlotem musi miec gotowa chalupke. Tez tak chce tylko pewna zlota zylka - kurcze - sie kurczy Moim marzeniem jest w przyszlym roku caly sierpien spedzic juz w domu u siebie...juz szefa urabiam, ze w przyszle wakacje bede pracowala z Kaszub on-line Taaaa, on-line jest tak samo dobrze jak live, a nawet lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.11.2009 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Wstyd , ty jesteś u mnei codziennie , a ja przegapiłam takei postępy Ale , jeszcze chwilkę , ogarnę się i będę mogła podczytywac dzienniki Delfino, Jestes rozgrzeszona Tej walki z niebieskimi workami to Ci zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.11.2009 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Maja przed kolejnym zlotem musi miec gotowa chalupke. Tez tak chce tylko pewna zlota zylka - kurcze - sie kurczy Moim marzeniem jest w przyszlym roku caly sierpien spedzic juz w domu u siebie...juz szefa urabiam, ze w przyszle wakacje bede pracowala z Kaszub on-line Taaaa, on-line jest tak samo dobrze jak live, a nawet lepiej. Pewnie!! Pracownik wypoczety jest bardziej produktywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 04.11.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Wstyd , ty jesteś u mnei codziennie , a ja przegapiłam takei postępy Ale , jeszcze chwilkę , ogarnę się i będę mogła podczytywac dzienniki Delfino, Jestes rozgrzeszona Tej walki z niebieskimi workami to Ci zazdroszcze No to kamień z serca:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 17.11.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Witaj Maju Bardzo się cieszę, że wykonaliście plan robót na ten rok. Mnie się to na pewno nie uda, ale nauczyłam się cieszyć z tego, co się ma A pieniążki...? No cóż, kurczą się chyba każdemu budującemu w zastraszającym tempie. Wydaje mi się jednak, że jak już się zaczęło budować, to człowiek nawet spod ziemi wykopie, żeby tylko skończyć ten swój wymarzony dom Rzecz jasna, nie życzę Wam kopania w ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 18.11.2009 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Hej Iwono, Tez sie ciesze bardzo, ze na zewnatrz mamy skonczone. Teraz jus tynk wlasciwy zostanie polozony w przyszlym roku, jak uporzadkujemy skarpe. Inaczej by sie za bardzo zakurzyl Nam w srodku zostalo na ten rok polozenie rurek do ogrzewania, ocieplenie poddasza i zalozenie alarmu - a wtedy bedzie odpoczynek do wiosny A pieniadze - wiem, ze to kazdego budujacego zmartwienie Pewnie, ze sie wygrzebie cos tam Meza molestuje by sprzedal swoj samochod ....zartuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 22.11.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Jeszcze mnie tu nie było! A szkoda, bo strasznie fajnie! piękny widok, a i dom ciekawie się zapowiada. I to budowanie na odległość, jakie tempo! Urzekła mnie ta romantyczna historia związana z mężem... A czy miejscowośc nie przypadkiem na G.? Może podobna... Trzymam kciuki, żeby wszystko szło po Twojej myśli i będę częśćiej wpadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.11.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Maja, czy u was tez takie straszne ulewy? Oglądalam film, ze w WB powodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts