Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom na skarpie - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przeczytałem ... i gratuluję uzyskania PnB ...po prawie 3 latach :D

... Budowanie na odległość ... może być ryzykowne ... ale do odważnych świat należy ...:D

... tylko pamiętaj - cały czas patrz na ręce wykonawcy "oczami lokalnych przyjaciół" wink:

A ja uwielbiam łowić :D

Ryb nie jadam w ogóle (oprócz morskich). Łapię je, robię im zdjęcia i wypuszczam do wody :)

PS. Normalnie wpraszam się z wędką na parapetówkę :lol:

Zaraz dorzuce pare fotek jeziora :wink: Jedno z wiekszych na Kaszubach, jest gdzie wedkowac :wink: :wink:

My przyjedziemy do Ciebie, by sanki lamac na parapetowie :lol: :lol:

Taaaaa, a potem bedzie musiala dziennik likwidowac...

Ciagle jest tak zle, Malgos? :roll:

Maja, to nie jest tak, ze na Forum tylko od czasu do czasu grasuje jakis potwor, ktory straszy ludzi. Moim zdaniem nie powinnas sie tak odkrywac teraz, zeby potem nie musiec likwidowac dziennika. Ja tez na poczatku dalam nawet zdjecia mojego bloku z google map, ale mnie ktos opieprzyl i zlikwidowalam, a teraz widze, co sie dzieje. Byly takie przypadki, ze ktos dokladnie opisywal miejsce polozenia swojego domu (tak jak Ty nie przymierzajac na mapie), potem pisal o wycieczkach roznych - przyjechal do domu, a dom pusty. Tego Forum nie czytaja tylko nasi przyjaciele. Nie jest to powod do paniki, ale nie nalezy sie tak wystawiac jak na patelni. Mowie Ci to ja, ciocia Malgosia. :lol: :lol: :lol:

Masz racje Malgosiu, ze to w zasadzie taka forma ekshibicjonizmu :lol:

Mnie chyba ratuje to, ze ten domek, to nie bedzie moj zamek, tylko wakacyjna hacjenda, wiec rodzinnych klejnotow tam nie bede trzymac :lol: :lol:

Ale wiadomo - nawet jak dla zabawy ktos powybija okna, to do smiechu mi nie bedzie...wakacyjne czy nie....szkoda bedzie :cry: i klopot tez, a dla mnie to dopiero bedzie klopot, bo jest jakies 3 tys kilometrow odleglosci, by szukac szklarza :roll: :roll:

• 2 weeks później...

Se siedze w biurze, szefa nie ma, wiec wcinam :) Dzis na zolty ser emmentaler mnie wzielo. Z keczupem :)

I przegladam Twoj dziennik :)

Ale fajnie tam macie! Podoba mi sie ta wasza dzialka, pojechana na calego - Ty to dopiero masz skarpe!!! Mozna to przeslicznie urzadzic :) Nareszcie widze na zdjeciach jak sie to przedstwia :) I TO JEZIORO!!! Wymarzone miejsce na dom! Po prostu cudnie :)

Kempingu na pewno bylo szkoda... :cry:

A ta brzoza - rzeczywiscie sie przechyla,ale jest fajna, chyba bym ja zostawila, jak sie zacznie przechylac bardziej, to ja wytniecie. Albo podwiazecie gdzies ;)

Se siedze w biurze, szefa nie ma, wiec wcinam :) Dzis na zolty ser emmentaler mnie wzielo. Z keczupem :)

O Kotecek, Kotecek :lol: :lol:

Teraz to chyba wszystko z keczupem Ci smakuje najlepiej?

:wink: :wink:

Jak Ci ten wybuch wiosny sluzy?

Widzialam zdjecia malego Kotecka :wink: Ty sie tak na ta dziewczynke to moze nie nastawiaj na 100%...moj starszy syn na 3 dni przed porodem, tez byl dziewczynka na zdjeciach USG :wink: :wink: