Gwoździk 04.03.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Cześć, wbijam się do Ciebie .... żebyś niepotrzebnych wyrzutów sumienia nie miała .... Dziennik poczytam .... i odpowiem jutro ... wieczorem .... bo cały dzień będę się próbował wbić w beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 05.03.2009 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Uf!! Juz lepiej ! Wbijaj sie w ten beton....pozniej przyjdz na wbijanie sie w skarpe Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.03.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Tylko w zaden beton prosze mi sie tu nie wbijac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.03.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Przeczytałem ... i gratuluję uzyskania PnB ...po prawie 3 latach ... Budowanie na odległość ... może być ryzykowne ... ale do odważnych świat należy ... ... tylko pamiętaj - cały czas patrz na ręce wykonawcy "oczami lokalnych przyjaciół" wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 06.03.2009 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Bede - wykonawca to Kuzyn z druzyna Ale dla innych lokalnych tez juz mam grafik ustalony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Maja, wiesz co robisz, ale kuzyn, nie kuzyn, a panskie oko konia tuczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 10.03.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Nie noooo....tym widokiem na wodę to mnie rozłożyłaś normalnie Pewnie i ryb tam całe mnóstwo... Zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.03.2009 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Ryby sa....i to jakie!! Taaaaaakieeeeee wielkie! Nawet sielawy Uwielbiam sielawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 10.03.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 A ja uwielbiam łowić Ryb nie jadam w ogóle (oprócz morskich). Łapię je, robię im zdjęcia i wypuszczam do wody PS. Normalnie wpraszam się z wędką na parapetówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.03.2009 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 A ja uwielbiam łowić Ryb nie jadam w ogóle (oprócz morskich). Łapię je, robię im zdjęcia i wypuszczam do wody PS. Normalnie wpraszam się z wędką na parapetówkę Zaraz dorzuce pare fotek jeziora Jedno z wiekszych na Kaszubach, jest gdzie wedkowac My przyjedziemy do Ciebie, by sanki lamac na parapetowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 10.03.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 I poproszę jeszcze o nazwę tego jeziora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Taaaaa, a potem bedzie musiala dziennik likwidowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.03.2009 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Taaaaa, a potem bedzie musiala dziennik likwidowac... Ciagle jest tak zle, Malgos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Taaaaa, a potem bedzie musiala dziennik likwidowac... Ciagle jest tak zle, Malgos? Maja, to nie jest tak, ze na Forum tylko od czasu do czasu grasuje jakis potwor, ktory straszy ludzi. Moim zdaniem nie powinnas sie tak odkrywac teraz, zeby potem nie musiec likwidowac dziennika. Ja tez na poczatku dalam nawet zdjecia mojego bloku z google map, ale mnie ktos opieprzyl i zlikwidowalam, a teraz widze, co sie dzieje. Byly takie przypadki, ze ktos dokladnie opisywal miejsce polozenia swojego domu (tak jak Ty nie przymierzajac na mapie), potem pisal o wycieczkach roznych - przyjechal do domu, a dom pusty. Tego Forum nie czytaja tylko nasi przyjaciele. Nie jest to powod do paniki, ale nie nalezy sie tak wystawiac jak na patelni. Mowie Ci to ja, ciocia Malgosia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.03.2009 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dorzucam jeszcze niedzielne zdjecia z parku na poludniu Dublina: http://farm4.static.flickr.com/3575/3343367969_aaa133842e_o.jpg http://farm4.static.flickr.com/3586/3344201722_d4b20c5e02.jpg Wiosna panie sierzancie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.03.2009 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Masz racje Malgosiu, ze to w zasadzie taka forma ekshibicjonizmu Mnie chyba ratuje to, ze ten domek, to nie bedzie moj zamek, tylko wakacyjna hacjenda, wiec rodzinnych klejnotow tam nie bede trzymac Ale wiadomo - nawet jak dla zabawy ktos powybija okna, to do smiechu mi nie bedzie...wakacyjne czy nie....szkoda bedzie i klopot tez, a dla mnie to dopiero bedzie klopot, bo jest jakies 3 tys kilometrow odleglosci, by szukac szklarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 19.03.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Se siedze w biurze, szefa nie ma, wiec wcinam Dzis na zolty ser emmentaler mnie wzielo. Z keczupem I przegladam Twoj dziennik Ale fajnie tam macie! Podoba mi sie ta wasza dzialka, pojechana na calego - Ty to dopiero masz skarpe!!! Mozna to przeslicznie urzadzic Nareszcie widze na zdjeciach jak sie to przedstwia I TO JEZIORO!!! Wymarzone miejsce na dom! Po prostu cudnie Kempingu na pewno bylo szkoda... A ta brzoza - rzeczywiscie sie przechyla,ale jest fajna, chyba bym ja zostawila, jak sie zacznie przechylac bardziej, to ja wytniecie. Albo podwiazecie gdzies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 19.03.2009 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Se siedze w biurze, szefa nie ma, wiec wcinam Dzis na zolty ser emmentaler mnie wzielo. Z keczupem O Kotecek, Kotecek Teraz to chyba wszystko z keczupem Ci smakuje najlepiej? Jak Ci ten wybuch wiosny sluzy? Widzialam zdjecia malego Kotecka Ty sie tak na ta dziewczynke to moze nie nastawiaj na 100%...moj starszy syn na 3 dni przed porodem, tez byl dziewczynka na zdjeciach USG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.03.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 I potem biedaczek w sukienkach chodzil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 19.03.2009 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 I potem biedaczek w sukienkach chodzil? Sukienek mialam troche kupionych Tylko, ze zaraz po porodzie, gdy polozna zapytala sie o imie dziecka, ja z uporem maniaka ciagle w szoku porodowym dziewczece imie z 3 razy powtorzylam......az na mnie wrzasnela, ze mam syna a nie corke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts