TomKa 24.12.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 Przez śnieżycę, zawieruchę ślę życzenia i otuchę,by te święta, choć tak zimne, były ciepłe i rodzinne.Moc prezentów i miłości,w Nowym Roku pomyślności. ``````````{\````````{\{*\````````{*\~\_______```````{```\`<:<:<:>:>``````{~`*`\((((((^^^)`````{`*`~((((((( `?`?````{`*`~`)))))))). _ ' )````{*```*`((((((('\ ~`````{~`*``*)))))`.`\``````{.*~``*((((`\`\))_.?-.````````{``~* ))) `\_.-'````````````{.__ ((`-*.*````````````.*```~``*.``````````.*.``*```~`*.`````````.*````.````.`*.````````.*``~`````*````*.```````.*``````*`````~``*.`````.*````~``````.`````*.```.*```*```.``~```*``~ *...*``~```````````~`````*.~~* ~~* ~~* ~~* ~~*.* życzy TomKa z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.12.2009 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 http://i48.tinypic.com/v3ej4g.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 29.12.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Lazienka ma byc gownie dla chlopcow, wiec musi w niej byc malo pierdolek i szlaczkow, by latwo sie czyscilo Hej Maja! Podczytuje co tam u Ciebie sie zmieniło A sporo tego Komin masz zabójczo PIĘKNY! I myślę,ze dobrze,że go tynkujesz i machniesz na biało, inaczej by przytłoczył swymi gabarytami całe pomieszczenie Ale ci ta robota budowlana pędziiiiiii, że hej! Przeczytałam Twój opis łazienki chłopców i micha mi sie rozjarzyła- no, bo to przecież oczywiste, że u chłopaków muszą byc kolory maskujące, jak najmniej pierdólek, szlaczków, zakamarków itd, Bo kto to będzie sprzątał? A poza tym, to w końcu będzie "męska " łazienka U mnie to akurat temat na czasie, bo opracowuję hydraulikę i projekty łazienek I z łazienką chłopców miałam najmniejszy problem- byleby każdy miał swoją szafkę , swoją częśc umywalki , dostęp do "swojej " części lustra- bedzie wielka tafla, swoje wieszaki - kibelek, wanne i prysznic mają wspólne - no ale nie dajmy sie zwariowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 30.12.2009 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Inez! Zyjesz!! a na temat lazienki...to podkreslaj wezykiem, wezykiem jak Maestro Kobuszewski mowil do Wirtuoza Golasa. Zadne witrazyki, zakamarki, poleczki, wybrzuszenia czy wzorki-szlaczki na kafelkach...moze to i pieknie wyglada na wystawie...lub u kogos, ale jak to ma byc uzytkowane przez mlodszo-meska czesc rodziny (i w moim przypoadku sporadycznie przez gosci) to wole by bylo jak najporsciej, bez zadnych trudnodostepnych miejsc. Sama masz chlopakow, to wiesz, ze z sikaniem to nie zawsze sie trafia, tubka z pasta do zebow to ma czeste wlasciwosci do wybuchania na pol lazienki, zawory w kranach to sie testuje raz na tydzien pod wzgledem wytrzymalosci, wiec sie je otwiera na cala petare w jedna milisetna sekundy i splash! pol lazienki pod woda A tak: proste kafle, zadnych zakamarkow - matce (czyli piszacej te slowa) jednolita powierzchnie latwiej i szybciej sie wyciera Za 10 lat bede mogla zmienic wystroj lazienki i kafle zmienic na inne jakies bardziej skomplikowane, bo chlopacy wtedy juz beda mezczyznami i etap testowania matki cierpliwosci beda juz (chyba) mieli za soba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 30.12.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 http://gfx.efotek.pl/images/o7rzjih591bzhjyj2ys.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.12.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 W Nowym Roku, tuż po balu, Oprócz szczęścia, zdrowia, szmalu, Proś niebiosa by Ci dały Dużo seksu i gorzały. Do Siego Roku życzy........... kala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.12.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://www.holidays.zingerbugimages.com/NewYear/happy_new_year_reflecting_smile.gif Coby Wam się dobrze działo budowało meblowało i mieszkało!!! Życzy rasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.12.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://zatoka-zen.com/wp-content/uploads/happy-new-year.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 31.12.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Inez! Zyjesz!! Ano żyję .... jakos Trudno mi sie zebrac, by dzialac preżniej na tym forum, bo jest ono bardzo absorbujące, a ja i tak mam mocno absorbujące życie Wracam tu jednak sukcesywnie i z wielką radoscia odnotowuję,że życie tu kwitnie a moi forumowi znajomi, w tym nie jaka Maja cieszy sie na mój widok Ja też sie cieszę ,że Ty tu trwasz na posterunku, bo zawsze mam do kogo uderzyc w pierwszej kolejności Rób tę chałupke Maja i zwalaj sie na wakacje, to Cię gdzies tam wśród jezior odnajdę i na rybkę zaproszę A wszystko wskazuje na to, ze Ty juz na Wielkanoc bedziesz mogła zajączka szukac z dzieciakami po całej chałupie i kolan nie wybrudzicie, bo domek bedzie gotowy na cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 31.12.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Przesyłam najlepsze Życzenia Noworoczne: dużo zdrówka, radości i szybkiego wykończenia domku! http://kartki-internetowe.pl/kartki/48/6/d/624.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 01.01.2010 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Maja, w tym Nowym Roku życzę Ci takiego luzu, dystansu do problemów i spokoju ducha jaki prezentuje ta syrena! http://lh4.ggpht.com/_O7dQsYTRHXk/Sz4Ck4LCcdI/AAAAAAAADHc/NVQIt643-Jk/23275165_7619ee3956.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.01.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 jak jej nie zimno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 07.01.2010 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Hej Dziewczyny Donosze uprzejmie, ze zamarzlam na sopel lodu:lol: Jutro i w sobote mam egzaminy...ucze sie zawziecie, chociaz forum kusi i wolalabym tutaj siedziec Przytulam kubek z goraca czekolada Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.01.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Jeszcze dolej czego do tej czekolady i bedzie Ci lepiej wchodzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 07.01.2010 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Jeszcze dolej czego do tej czekolady i bedzie Ci lepiej wchodzic. Hej Malgos, niezla strategia nauki wlasnie przerabiam Business Strategy....nuuuuuuuuuuudddaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 07.01.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Maja, Ale fajnie tam u was Choc palma w duchu przeklina to zimne - białe Coś. Biedactwo Dokładnie jakbys z rodzinnego kraju nie wyjeżdżała - u nas zima znów "zaskoczyła drogowców" Trzymam kciuki za egzamin! Forum poczeka na Twój triumf . Spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.01.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Jeszcze dolej czego do tej czekolady i bedzie Ci lepiej wchodzic. Hej Malgos, niezla strategia nauki wlasnie przerabiam Business Strategy....nuuuuuuuuuuudddaaaaaaaa Z jakiej branzy Irlandia slynie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 07.01.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Jeszcze dolej czego do tej czekolady i bedzie Ci lepiej wchodzic. Hej Malgos, niezla strategia nauki wlasnie przerabiam Business Strategy....nuuuuuuuuuuudddaaaaaaaa Z jakiej branzy Irlandia slynie??? Z rekordów browaru Guinessa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.01.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Jeszcze dolej czego do tej czekolady i bedzie Ci lepiej wchodzic. Hej Malgos, niezla strategia nauki wlasnie przerabiam Business Strategy....nuuuuuuuuuuudddaaaaaaaa Z jakiej branzy Irlandia slynie??? Z rekordów browaru Guinessa Tajest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 07.01.2010 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Wole Baileysa http://agencyspy.files.wordpress.com/2008/04/baileys.jpg Lepiej sie go pije z czekolada na cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts