Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom na skarpie - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bron Boze!! :lol: :lol:

Z prespektywy czasu to widze, ze zycie dopiero mi sie zaczyna...i wychodzenie za maz w dziecinnym wieku 23 lat bylo dla mnie pomylka!! A zostanie matka w 25 kompletnym nieporozumieniem.... :lol: :lol:

Powinnam to wszystko przesunac o mniej wiecej 5/8 lat....

Na Pana Meza nie marudze, bo On to byl dobry wybor :wink: tylko niepotrzebnie tak na powaznie we wszystko sie wpakowalismy, zamiast najpierw troche zycia zazyc :lol: :lol:

...a tak najlepszy czas w zyciu na podroze i dbanie o siebie czlowiek na wymianie pieluch spedzil.... :roll: :roll:

....zamierzam to wszystko sobie odbic w moich pieknych 40stych...plany mam ambitne...chyba o 50siate tez zachacze.. :lol: :lol: wiecej kremu do twarzy bede musiala tylko ze soba wozic... :lol: :lol:

Maz sie snieje, ze do 40stki powinnam zdazyc skonczyc ta szkole :lol: :lol:

Dowcipas!!! Ja tu piekne 38 dopiero swietowalam.. :lol: :lol: :lol:

...a ja 2 tygodnie temu 35 :wink: Kiedyś myślałam,że w TYM wieku to juz pora miejsce na cmentarzu wykupywac... :lol: :lol: :lol:

Spoznione Urodzinowe!!

http://rlv.zcache.com/happy_birthday_35_years_old_card-p137214292330920283tdtq_400.jpg

:lol:

Maz sie snieje, ze do 40stki powinnam zdazyc skonczyc ta szkole :lol: :lol:

Dowcipas!!! Ja tu piekne 38 dopiero swietowalam.. :lol: :lol: :lol:

...a ja 2 tygodnie temu 35 :wink: Kiedyś myślałam,że w TYM wieku to juz pora miejsce na cmentarzu wykupywac... :lol: :lol: :lol:

Spoznione Urodzinowe!!

http://rlv.zcache.com/happy_birthday_35_years_old_card-p137214292330920283tdtq_400.jpg

:lol:

Och! ŁaŁ! :o :D

Dziękuję :oops:

Ja mysle podobnie :D

Ok, dzieci sypnęły sie szybko (23latek u mnie :wink: ), ale ma to tez swoje plusy, wiele moich rówieśniczek dopiero niedawno wskoczyło w pieluchy, a ja już prawie free! :wink:

W te wakacje chlopaki na 3 tyg obóz, a my.... no, dobra my bedziemy malowac dom, ale bedziemy SAMI! Całe 3 tyg!

I musze powiedziec ,ze jakos nie czuje tych okrągłych latek, więc Twój plan na kolejną 20latkę jest mi jak najbardziej bliski :wink:

nie wiem co to keta ale ja zawsze ekonomiczna jestem, niezależnie od wieku :lol:

a 'wyrośnięcia' z pieluch zazdroszcze, nie powiem :D

keta=skrzynka :lol: :lol:

Znaczy sie ja taka stara jestem i dzisiajsza mlodziez nie rozumie slangu sprzed 20 lat?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pieluchy to straszna rzecz :lol:

Teraz sa inne problemy...moze mniej smierdzace.... :wink: , ale czekam na 18stki moich dzieci :lol: :lol:

Witaj Maju :D

Mało, że sam projekt domku macie oryginalny, to teraz domek zaczyna wyglądac jak......DOM :) Z pewnością wiesz, co mam na myśli.

Zaczyna się etap kupowania elementów wykończenia, dlatego życzę Ci jak najmniej problemów z dokonywaniem wyborów, chociaż wiem, że będzie to trudne :D

A ja uważam,ze dzieci to najmniej ekonomicznie przemyślana inwestycja jaką w życiu zrobiłam :lol: jeśli by to przekładac na mikroekonomię rodzinnego portfela.

Najbardziej ekonomicznie to żyłam w akademiku :lol:

To prawda!! Szczegolnie w Irlandii, gdy za przedszkole sie placi srednio €1000 miesiacznie, a za opieke po szkole €500 od dziecka.

W moim przypadku do tego roku bylo za dwojke za after school care - czyli €1000 miesiecznie....to jakby kredyt na jeszcze jeden dom :roll: :roll:

Na nasz dublinski place €1200 kredytu miesiecznie....mozesz porownac :roll: :roll:

Odkad Remi skonczyl 12 lat juz nie musi chodzic do after school...ale mlodszy ma dopiero 9 lat wiec jeszcze 3 lata przed nim... i przede mna placenia 8)

Pan Maz mowi, ze nie chce juz nowego dziecka...woli wziasc kredyt na nowe BMW zamiast placic za opieke nad niemowlakiem :lol: :lol: :lol:

Witaj Maju :D

Mało, że sam projekt domku macie oryginalny, to teraz domek zaczyna wyglądac jak......DOM :) Z pewnością wiesz, co mam na myśli.

Zaczyna się etap kupowania elementów wykończenia, dlatego życzę Ci jak najmniej problemów z dokonywaniem wyborów, chociaż wiem, że będzie to trudne :D

Dzieki Iwono! Trudno jak trudno...nie dosc ze tego tyle, to ja jeszcze nie moge pomacac w sklepie, a zalatwianie przez internet juz mnie troche meczy... :lol: :lol: :lol:

...no i kasa...kurcze... sie kurczy, a tu jeszcze tyle brakuje, by to lozko polowe postawic :lol: :lol: :lol: bo o normalnych meblach w tym roku raczej nie moge pomyslec :lol: :lol: :lol: