inez5 28.01.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Heeeelloooł ! Wpadłam powiedziec : "heeeeelloooooł" !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 29.01.2010 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 yello Inez!! Gdzie sie podziewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 29.01.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Zasypało mnie! A gdzie Ciebie wywiało? Jak tam egzaminy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 29.01.2010 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Egzaminy zapomniane...wyniki w polowie lutego za tydzien nowy - OSTATNI - semestr trzeba zaczac... ...Pan Maz sie snieje, ze do 40stki powinnam zdazyc skonczyc ta szkole Dowcipas!!! Ja tu piekne 38 dopiero swietowalam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 29.01.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Maz sie snieje, ze do 40stki powinnam zdazyc skonczyc ta szkole Dowcipas!!! Ja tu piekne 38 dopiero swietowalam.. ...a ja 2 tygodnie temu 35 Kiedyś myślałam,że w TYM wieku to juz pora miejsce na cmentarzu wykupywac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 29.01.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 hm,hm to co ja mam powiedziec jak ja starsza jeszcze od Was????? mnie tu juz nie powinno niby być???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 29.01.2010 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Bron Boze!! Z prespektywy czasu to widze, ze zycie dopiero mi sie zaczyna...i wychodzenie za maz w dziecinnym wieku 23 lat bylo dla mnie pomylka!! A zostanie matka w 25 kompletnym nieporozumieniem.... Powinnam to wszystko przesunac o mniej wiecej 5/8 lat.... Na Pana Meza nie marudze, bo On to byl dobry wybor tylko niepotrzebnie tak na powaznie we wszystko sie wpakowalismy, zamiast najpierw troche zycia zazyc ...a tak najlepszy czas w zyciu na podroze i dbanie o siebie czlowiek na wymianie pieluch spedzil.... ....zamierzam to wszystko sobie odbic w moich pieknych 40stych...plany mam ambitne...chyba o 50siate tez zachacze.. wiecej kremu do twarzy bede musiala tylko ze soba wozic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 29.01.2010 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Maz sie snieje, ze do 40stki powinnam zdazyc skonczyc ta szkole Dowcipas!!! Ja tu piekne 38 dopiero swietowalam.. ...a ja 2 tygodnie temu 35 Kiedyś myślałam,że w TYM wieku to juz pora miejsce na cmentarzu wykupywac... Spoznione Urodzinowe!! http://rlv.zcache.com/happy_birthday_35_years_old_card-p137214292330920283tdtq_400.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 29.01.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 ....zamierzam to wszystko sobie odbic w moich pieknych 40stych...plany mam ambitne...chyba o 50siate tez zachacze.. wiecej kremu do twarzy bede musiala tylko ze soba wozic... i to jest moje marzenie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 29.01.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Maz sie snieje, ze do 40stki powinnam zdazyc skonczyc ta szkole Dowcipas!!! Ja tu piekne 38 dopiero swietowalam.. ...a ja 2 tygodnie temu 35 Kiedyś myślałam,że w TYM wieku to juz pora miejsce na cmentarzu wykupywac... Spoznione Urodzinowe!! http://rlv.zcache.com/happy_birthday_35_years_old_card-p137214292330920283tdtq_400.jpg Och! ŁaŁ! Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 29.01.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Ja mysle podobnie Ok, dzieci sypnęły sie szybko (23latek u mnie ), ale ma to tez swoje plusy, wiele moich rówieśniczek dopiero niedawno wskoczyło w pieluchy, a ja już prawie free! W te wakacje chlopaki na 3 tyg obóz, a my.... no, dobra my bedziemy malowac dom, ale bedziemy SAMI! Całe 3 tyg! I musze powiedziec ,ze jakos nie czuje tych okrągłych latek, więc Twój plan na kolejną 20latkę jest mi jak najbardziej bliski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 29.01.2010 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 I tanio!! W wieku 25 lat mozna bylo jedna kete piwa wypic by poczuc, ale nie mozna bylo, bo przy pieluchac trzeba bylo warowac....teraz jedno piwo mozna wypic...i juz sie w glowie kreci i spac sie chce i z dalszego pica nici.... Wszystko ma swoje plusy i minusy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.02.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 nie wiem co to keta ale ja zawsze ekonomiczna jestem, niezależnie od wieku a 'wyrośnięcia' z pieluch zazdroszcze, nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.02.2010 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 nie wiem co to keta ale ja zawsze ekonomiczna jestem, niezależnie od wieku a 'wyrośnięcia' z pieluch zazdroszcze, nie powiem keta=skrzynka Znaczy sie ja taka stara jestem i dzisiajsza mlodziez nie rozumie slangu sprzed 20 lat? Pieluchy to straszna rzecz Teraz sa inne problemy...moze mniej smierdzace.... , ale czekam na 18stki moich dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.02.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Ja jestem zupelnie nieekonomiczna, wiec moze jeszcze troche poczekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.02.2010 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Ja jestem zupelnie nieekonomiczna, wiec moze jeszcze troche poczekam. Poczekaj, Malgos, poczekaj Wszystko w swoim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 01.02.2010 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 A ja uważam,ze dzieci to najmniej ekonomicznie przemyślana inwestycja jaką w życiu zrobiłam jeśli by to przekładac na mikroekonomię rodzinnego portfela. Najbardziej ekonomicznie to żyłam w akademiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 01.02.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Witaj Maju Mało, że sam projekt domku macie oryginalny, to teraz domek zaczyna wyglądac jak......DOM Z pewnością wiesz, co mam na myśli. Zaczyna się etap kupowania elementów wykończenia, dlatego życzę Ci jak najmniej problemów z dokonywaniem wyborów, chociaż wiem, że będzie to trudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.02.2010 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 A ja uważam,ze dzieci to najmniej ekonomicznie przemyślana inwestycja jaką w życiu zrobiłam jeśli by to przekładac na mikroekonomię rodzinnego portfela. Najbardziej ekonomicznie to żyłam w akademiku To prawda!! Szczegolnie w Irlandii, gdy za przedszkole sie placi srednio €1000 miesiacznie, a za opieke po szkole €500 od dziecka. W moim przypadku do tego roku bylo za dwojke za after school care - czyli €1000 miesiecznie....to jakby kredyt na jeszcze jeden dom Na nasz dublinski place €1200 kredytu miesiecznie....mozesz porownac Odkad Remi skonczyl 12 lat juz nie musi chodzic do after school...ale mlodszy ma dopiero 9 lat wiec jeszcze 3 lata przed nim... i przede mna placenia Pan Maz mowi, ze nie chce juz nowego dziecka...woli wziasc kredyt na nowe BMW zamiast placic za opieke nad niemowlakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.02.2010 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Witaj Maju Mało, że sam projekt domku macie oryginalny, to teraz domek zaczyna wyglądac jak......DOM Z pewnością wiesz, co mam na myśli. Zaczyna się etap kupowania elementów wykończenia, dlatego życzę Ci jak najmniej problemów z dokonywaniem wyborów, chociaż wiem, że będzie to trudne Dzieki Iwono! Trudno jak trudno...nie dosc ze tego tyle, to ja jeszcze nie moge pomacac w sklepie, a zalatwianie przez internet juz mnie troche meczy... ...no i kasa...kurcze... sie kurczy, a tu jeszcze tyle brakuje, by to lozko polowe postawic bo o normalnych meblach w tym roku raczej nie moge pomyslec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts