Megana 04.02.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 mayadaski - witaj , przeczytałam "prawie cały dziennik" i obejrzałam wszystkie zdjęcia Masz bardzo oryginalny domek wygląda bardzo ładnie, będę kibicować od dzisiaj Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.02.2010 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 mayadaski - witaj , przeczytałam "prawie cały dziennik" i obejrzałam wszystkie zdjęcia Masz bardzo oryginalny domek wygląda bardzo ładnie, będę kibicować od dzisiaj Pozdrawiam :) hej Megana, dziekuje bardzo za odwiedziny!! niestety limit na zdjecia mi sie skonczyl na Yahoo! i dziennik zaczyna sie robic dziurawy... Pozdrowienia, Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 04.02.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 cześć przyszłam w gości i muszę powiedzieć że pod wrażeniem jestem, ale masz kosmiczny dom i to cały, nie tylko komin będę zaglądać i niecierpliwie na finał czekać widoki piękne ale dojazd zimową porą to wyzwanie jest, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.02.2010 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 cześć przyszłam w gości i muszę powiedzieć że pod wrażeniem jestem, ale masz kosmiczny dom i to cały, nie tylko komin będę zaglądać i niecierpliwie na finał czekać widoki piękne ale dojazd zimową porą to wyzwanie jest, nie? Hej KamaG, witam Ciebie w moich kosmicznych progach!! Dojazd zima jest na slizg Dzisiaj podobno bylo 2 metry sniegu Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.02.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Spoko, jak nie będzie zdjęć, to będę czytać o Waszych zmaganiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.02.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 maya ty wrzucaj zdjęcia na imageshack a nie szukaj wymówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 05.02.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 maya ty wrzucaj zdjęcia na imageshack a nie szukaj wymówek .... albo picasaweb ! Dawaj te fotki , no-już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 maya ty wrzucaj zdjęcia na imageshack a nie szukaj wymówek .... albo picasaweb ! Dawaj te fotki , no-już! Albo photobucketa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 05.02.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 maya ty wrzucaj zdjęcia na imageshack a nie szukaj wymówek .... albo picasaweb ! Dawaj te fotki , no-już! albo Wgrajfoto.pl Witam i ja w Twoich KOSMICZNYCH progach. Domek niesamowity a jeszcze brdziej niesamowite są widoki O jakie meble pytasz?????? Ja oprócz kuchni wszystkie niestety będę miała stare czyt. te co mamy teraz. No i jeszcze córci w pokoju będą nowe. Zakupów nie robię w Chojnicach bo mam 35km do nich teraz. Kupowałam tam tylko klamki, ale tylko dlatego że bylismy przejazdem i mi sie spodobały. Chcieliśmy w Eurostandardzie kupic płytki, ale ceny więc podziekowaliśmy. Będę śledzić kolejne etapy robót w Twoim domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 08.02.2010 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Chcieliśmy w Eurostandardzie kupic płytki, ale ceny więc podziekowaliśmy. hej Agulka! Witam na mojej kosmicznej budowie W Eurostandardze to mysly tylko byli macac plytki i poznie ceny obpowiednie szukalismy w necie...tam to faktycznie ceny sa z kosmosu Myslalam, ze moze znasz jakies sklepy z meblami w okolicach chyba jednak u nas sie zakonczy wielkim skokiem na IKEA w Gdansku Dziewczyny, wiem ze istnieja inne strony....ale jakos tak za duzo ostatnio mam tych logowan i hasel.....zaczynam sie powoli gubic gdzie co mam.. Urabiam Pana Meza zeby mi oddal swojego Flickr z Yahoo! Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Doczytalam... Moze jednak cos wymyslisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 08.02.2010 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Doczytalam... Moze jednak cos wymyslisz? nie wiem ...nie jestem w stanie tyle uzbierac w przeciagu paru miesiecy...tym bardziej, ze oszczedzanie bylo brane pod uwage juz w poczatkowych ustalaniach budzetu na wykonczeniowke....40k PLN...nie jestem w stanie naskrobac to plus cos jeszcze w ciagu 6 miesiecy...cos jeszcze to i moze...ale wszystko...i tak nie planowalam miec wszystkiego na tip-top na sierpien...sama wiesz jak kasa sie rozchodzi przy wykonczeniach...z predkoscia swietlna...juz nawet nie dzwiekowa... ....kurcze duuuza dziura w budzecie...raczej nie do przeskoczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2010 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Fuck... Na pewno mozna z czegos zrezygnowac np. powiem Ci, ze bez drzwi mieszka sie calkiem dobrze. Chcialabym Cie jakos pocieszyc, bo na Twoim miejscu bylabym mega wsciekla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 09.02.2010 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Fuck... Na pewno mozna z czegos zrezygnowac np. powiem Ci, ze bez drzwi mieszka sie calkiem dobrze. Chcialabym Cie jakos pocieszyc, bo na Twoim miejscu bylabym mega wsciekla. Z dziecmi jak w wieku w jakim sa moje to bez drzwi sie nie da...musza byc chociaz do lazienki...no i do sypialni rodzicow ...gorzej ze ja schodow nie bede miala...a w naszym domu bez schodow...kurcze... zastanawiam sie nad sensem wykanczania gory jak nie bedziemy mogli sie tam dostac...no bo na schody to ja teraz nie mam w tym roku... w morde jeza!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.02.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Mozna jakies prowizoryczne, mlynarskie czy cus... Rasia miala np. schody dosc hardcorowe, slynne w calej Wawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 09.02.2010 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 bede musiala sie do Niej usmiechnac o wzor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.02.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 To byla taka wieksza drabina, stojaca na puszkach po farbie. Raz tylko sie po tym przeszlam, dobrze, ze mnie na dole mial kto lapac w razie czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.02.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Rasia miała wypasione schody. Extrim to u mnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 09.02.2010 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 U nas w projekcie sa schody ze spocznikiem...dodatkowo schody murowane dolne. taka drabina musialaby byc bardzo dluuuuuga....musze pogrzebac w necie...moze znajde cos tymczasowego ale nie dla samobojcow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 09.02.2010 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Rasia miała wypasione schody. Extrim to u mnie jest Pokaz....no nie daj sie prosic... u nas na razie jest drabina Kuzyna, ale jak On sie przeniesie na inne budowy to ja nam zabierze, bo to Jego robocza... i tak jest extrim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts