Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom na skarpie - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mayadaski - witaj :) , przeczytałam "prawie cały dziennik" i obejrzałam wszystkie zdjęcia :)

Masz bardzo oryginalny domek :) wygląda bardzo ładnie, będę kibicować od dzisiaj :)

Pozdrawiam :) :)

hej Megana,

dziekuje bardzo za odwiedziny!! niestety limit na zdjecia mi sie skonczyl na Yahoo! i dziennik zaczyna sie robic dziurawy... :lol: :lol:

Pozdrowienia,

Maja

cześć przyszłam w gości i muszę powiedzieć że pod wrażeniem jestem, ale masz kosmiczny dom i to cały, nie tylko komin :o :D

będę zaglądać i niecierpliwie na finał czekać

widoki piękne

ale dojazd zimową porą to wyzwanie jest, nie? :)

Hej KamaG, witam Ciebie w moich kosmicznych :lol: progach!!

Dojazd zima jest na slizg :lol: :lol: :lol: Dzisiaj podobno bylo 2 metry sniegu :o :o

Maja

maya

ty wrzucaj zdjęcia na imageshack a nie szukaj wymówek :p

.... albo picasaweb !

Dawaj te fotki , no-już! :wink:

albo Wgrajfoto.pl :wink:

Witam i ja w Twoich KOSMICZNYCH progach. Domek niesamowity a jeszcze brdziej niesamowite są widoki :D :D :D :D

O jakie meble pytasz?????? Ja oprócz kuchni wszystkie niestety będę miała stare czyt. te co mamy teraz. No i jeszcze córci w pokoju będą nowe.

Zakupów nie robię w Chojnicach bo mam 35km do nich teraz. Kupowałam tam tylko klamki, ale tylko dlatego że bylismy przejazdem i mi sie spodobały.

Chcieliśmy w Eurostandardzie kupic płytki, ale ceny :o :o :o :o :o więc podziekowaliśmy.

Będę śledzić kolejne etapy robót w Twoim domku :D

Chcieliśmy w Eurostandardzie kupic płytki, ale ceny :o :o :o :o :o więc podziekowaliśmy.

hej Agulka! Witam na mojej kosmicznej budowie :lol: :lol:

W Eurostandardze to mysly tylko byli macac plytki :lol: :lol: i poznie ceny obpowiednie szukalismy w necie...tam to faktycznie ceny sa z kosmosu :lol: :lol:

Myslalam, ze moze znasz jakies sklepy z meblami w okolicach :lol: :lol: chyba jednak u nas sie zakonczy wielkim skokiem na IKEA w Gdansku :lol: :lol:

Dziewczyny, wiem ze istnieja inne strony....ale jakos tak za duzo ostatnio mam tych logowan i hasel.....zaczynam sie powoli gubic gdzie co mam.. :lol: :lol: Urabiam Pana Meza zeby mi oddal swojego Flickr z Yahoo!

:lol:

Maja

Doczytalam... :(

Moze jednak cos wymyslisz? :roll:

nie wiem :roll: ...nie jestem w stanie tyle uzbierac w przeciagu paru miesiecy...tym bardziej, ze oszczedzanie bylo brane pod uwage juz w poczatkowych ustalaniach budzetu na wykonczeniowke....40k PLN...nie jestem w stanie naskrobac to plus cos jeszcze w ciagu 6 miesiecy...cos jeszcze to i moze...ale wszystko...i tak nie planowalam miec wszystkiego na tip-top na sierpien...sama wiesz jak kasa sie rozchodzi przy wykonczeniach...z predkoscia swietlna...juz nawet nie dzwiekowa... :roll: :roll: :roll: ....kurcze duuuza dziura w budzecie...raczej nie do przeskoczenia...

:cry:

Fuck... :-?

Na pewno mozna z czegos zrezygnowac np. powiem Ci, ze bez drzwi mieszka sie calkiem dobrze. :lol: :lol: :lol: Chcialabym Cie jakos pocieszyc, bo na Twoim miejscu bylabym mega wsciekla. :roll:

:lol:

Z dziecmi jak w wieku w jakim sa moje to bez drzwi sie nie da...musza byc chociaz do lazienki...no i do sypialni rodzicow :wink:

...gorzej ze ja schodow nie bede miala...a w naszym domu bez schodow...kurcze... zastanawiam sie nad sensem wykanczania gory jak nie bedziemy mogli sie tam dostac...no bo na schody to ja teraz nie mam w tym roku... :cry: :cry:

w morde jeza!!

:evil: