Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom na skarpie - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ale jaka pomysłowa :lol: :lol: :lol: :lol:

Majka, u mnie stoi drabina, prawie pionowo, co by sięgała do antresoli, dookoła pusta, nie ma nawet czego się złapać, przed każdym krokiem wierzęcy się modlą, niewierzący dyktują testament :lol: :lol: :lol:

ale jaka pomysłowa :lol: :lol: :lol: :lol:

Majka, u mnie stoi drabina, prawie pionowo, co by sięgała do antresoli, dookoła pusta, nie ma nawet czego się złapać, przed każdym krokiem wierzęcy się modlą, niewierzący dyktują testament :lol: :lol: :lol:

No to teraz mamy taka kuzynowa...

http://farm3.static.flickr.com/2583/4016771382_1c9a760895.jpg

Ale nie wyobrazam sobie na nia wlazic na wakacjach po BBQ i paru West Coast... :lol: :lol:

i jeszcze kuzyn moze ja zabrac...

Nie wiedziałam, czy nie dostaję powiadomień, czy gdzieś Maja zniknęła - czyżby urlop zimowy? ;)

Pomysł z rurą jest cool tylko jeśli się zjeżdża w dół, ale co pod górkę? To już lepsza lina z supłami, rzeczywiście.. ;)

..albo pomyślec o schodach prowizorycznych, typu taka trochę wygodniejsza drabina ze stopniami?

Hej Sure...nie zniknelam i urlopu tez nie mam... :cry:

Tak jakos zastanawiam sie co robic ostatnio...

:roll:

Schody kombinuje...najgorsze ze nie wiem ile moga wyniesc... i nie moge zadnej ceny orentacyjnej wymusic na znanym stolarzu....moze jak Pan Maz pojeche na Kaszuby w maju to osobiscie jakas wymusi...

:wink:

Maja

Maja, niech przyjedzie do mnie, ja swoje chce opchnac za skrzynke. :lol: :lol: :lol:

:lol:

schody? na prawde? :lol: potrzebuje okolo 5 metrowe w jednej linii.... :roll: albo ze spocznikiem :roll: :roll:

Ja mam 2,60, ale moze jakos poskladasz... :roll:

:lol: :lol: :lol:

Rozmawialam wczoraj z Kuzynem. On mowi ze schody musimy zrobic. Moze nie zrobimy podlog, ale schody musza byc... :roll: :roll:

świetnie się prezentuje Twój domek z trasy bytowskiej :o

tylko te talerze :wink:

pozwoliłam sobie odłączyć sąsiadów od telewizorni :D

http://lh5.ggpht.com/_FbzN384BaQM/S3krkbBS-GI/AAAAAAAABpk/r2Bk3e6OfrI/4340753228_d261428919.jpg

KamaG, dzieki wielkie!! Wyglada znacznie lepiej!!!

:lol:

bede sasiadom pluc z balkonow na te talerze!!!

:lol: :lol: