KamaG 19.02.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 a Wy nie będziecie mieć lęku wysokości na tym tarasie wygląda jak by był pioruńsko wysoko na tym zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 19.02.2010 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 a Wy nie będziecie mieć lęku wysokości na tym tarasie wygląda jak by był pioruńsko wysoko na tym zdjęciu Przeciez pisalam w dzienniku, ze mam wieze obserwacyjna.. Na pierwszym to nie a na drugim to nie wiem Ten pierwszy balkon jest na tej samej wysokosci jak byl stary balkon przy kempingu i siedzielismy na nimi non-stop....tylko ze kiedys bylismy fajnie stara czeresnia zaslonieci, a teraz troche patelnia sie zrobila podczas budowy... Na wyzszym balkonie...hmmm..jeszcze nie wiem...ale ten bedzie raczej tylko bardziej do ozdoby niz siedzenia...moze troszeczke... nawet na nim juz bylam Tutaj dowod: z Kuzynem podziwiamy Jego prace: http://farm5.static.flickr.com/4029/4369866061_4892317630.jpg Poniewaz dom jest na skarpie, to wyglada, ze jest tak wysoko Jak spojzy sie z innej perspektywy to to tak zle nie wyglada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkapki 19.02.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Witam właśnie trafiłam na twój dziennik, domek prezentuje się bardzo obiecująco, bardzo oryginalny projekt. Mam pytanie odnośnie waszej podłogówki, z tego co wyczytałam macie ją na wszystkich poziomach, ja też tak bym chciała, niemniej chodzi mi o Waszego wykonawcę bo właśnie poszukuje kogoś kto by wykonał u nas ogrzewanie, czy jesteście zadowoleni, a i czy cena podana w dzienniku jest za wszystkie materiały i robociznę bo wydaje mi się atrakcyjna. Podziwiam Was za odwagę budowy na odległość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 19.02.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Raju Maja Ty to drapacz chmur budujesz!!!! Kurs spadochoroniarski dla całej rodziny jak rozumiem w budżecie budowlanym przewidziany. Z moim lękiem wysokosci (zawsze jak jestem na balkonie wyżej niż 3 pięra, mam nieodpartą ochotę skoczyc i....poleciec ) chyba bym nie wytrzymała na takim balkonie, no chyba że w szelkach taternika i z mocnym drinkiem w dłoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.02.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Naprawdę fajny ten widok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 19.02.2010 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Witam właśnie trafiłam na twój dziennik, domek prezentuje się bardzo obiecująco, bardzo oryginalny projekt. Mam pytanie odnośnie waszej podłogówki, z tego co wyczytałam macie ją na wszystkich poziomach, ja też tak bym chciała, niemniej chodzi mi o Waszego wykonawcę bo właśnie poszukuje kogoś kto by wykonał u nas ogrzewanie, czy jesteście zadowoleni, a i czy cena podana w dzienniku jest za wszystkie materiały i robociznę bo wydaje mi się atrakcyjna. Podziwiam Was za odwagę budowy na odległość Hej Mirkapki, tak cena za podlogowke to juz za wszystkie materialy i robocizne, w tym piec Junkersa za 7tys PLN. Powierzchnia podlogowki to okolo 100 m2, po odliczeni klatki schodowej.. Dom nie nalezy do tych wielkich. ...czy jestesmy zadowoleni, tego to jeszcze nie wiem... Kuzyn nad tym czuwa, wiec chyba jest OK. Moj Kuzyn ma firme budowlana i u nas jako podwykonawcow bierze firmy z ktorymi Mu sie dobrze wspolpracuje. Tutaj mysmy Mu zostawili wolna reke....musze miec jakies zaufanie, bo inaczej osiwialabym calkowicie.... Kuzyn inaczej reczy glowa (badz wasem) jak cos bedzie zle... Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 19.02.2010 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Raju Maja Ty to drapacz chmur budujesz!!!! Kurs spadochoroniarski dla całej rodziny jak rozumiem w budżecie budowlanym przewidziany. Z moim lękiem wysokosci (zawsze jak jestem na balkonie wyżej niż 3 pięra, mam nieodpartą ochotę skoczyc i....poleciec ) chyba bym nie wytrzymała na takim balkonie, no chyba że w szelkach taternika i z mocnym drinkiem w dłoni eeeee...Inez, nie jest tak zle....to tylko takie ujecie... tutaj widac, ze nie jest tak groznie. Czeresnia kiedys siegala polowy okien balkonowych srodkowego pietra. Byla obok tego bialego pierdolnika namiotu? na zdjeciu przed domem... http://farm3.static.flickr.com/2657/4194680589_f278ab2a1f.jpg Tutaj tez widac ile jescze nam ogrodu brakuje i ile trzeba ziemi nawiezc by to wszystko wyrownac i jak wysoko bzy siegaja, az zakrywaja balkon od pokoju dziennego (prawa strona na zdjeciu: http://farm3.static.flickr.com/2673/4008212456_360ee64b6f.jpg ale za to mam co podziwiac: http://farm3.static.flickr.com/2593/4004609609_2cab2c7a28.jpg Ci co mieszkaja u podnoza skarpy takiego widoku nie maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 20.02.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 http://farm3.static.flickr.com/2657/4194680589_f278ab2a1f.jpg to fakt- dobre ujęcie , jak photoshop,potrafi wyczarowac nieistniejące Na takim balkonie moglabym siedziec i cała noc , bez obaw o swój błędnik ale za to mam co podziwiac: http://farm3.static.flickr.com/2593/4004609609_2cab2c7a28.jpg oj, tak! Widok masz wart kazdych pieniędzy! Cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkapki 20.02.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Maja dzięki za odpowiedź jakoś mi się wydawało, że ten Wasz domek jest większy, co zmienia postać rzeczy jeśli chodzi o koszt tego ogrzewania to raczej normalna cena ale widoki to macie bezcenne pozdrawiam Mirka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 21.02.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 dla takich widoków to ja bym się przywiązywała do grzejnika lub barierki asekuracyjnie i siedziała na balkonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.02.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 witam twoja budowa to juz w sumie zamieniła się w dom bo juz teraz lecicie powoli z wykończeniówką i lada dzien i bedzie można zamieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 21.02.2010 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Maja dzięki za odpowiedź jakoś mi się wydawało, że ten Wasz domek jest większy, co zmienia postać rzeczy jeśli chodzi o koszt tego ogrzewania to raczej normalna cena ale widoki to macie bezcenne pozdrawiam Mirka Mirko, u nas powierzchnia uzytkowa to 115 m2. Przypuszczam, ze przez ta skarpe dom wyglada na wiekszy...ale do sprzatania wystarczy Widoki sa super - dlatego sie tak uparlam na budowe w tym miejscu. A na plaskiej dzialce zapewne byloby latwiej budowac i moznaby bylo architektonicznie zrobic cos innego i nie na 3 poziomach....ale gdzie ja bym miala takie widoki:lol: Pozdrowienia, Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 21.02.2010 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 dla takich widoków to ja bym się przywiązywała do grzejnika lub barierki asekuracyjnie i siedziała na balkonie Kama, beda barierki obowiazkowo...juz sa zamowione ...czekamy na lepsza pogode by je zamocowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 21.02.2010 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 witam twoja budowa to juz w sumie zamieniła się w dom bo juz teraz lecicie powoli z wykończeniówką i lada dzien i bedzie można zamieszkać Hej Jessi...jest wykonczeniowka i nerwy wieksze, bo ciezko sie wybiera kafelki i inne rzeczy do wykonczeniowki przez internet...a jeszcze wytlumaczyc jak sie chce te kafle miec rozlozone ! Mam nadzieje, ze w sierpniu bedziemy mogli juz sie zatrzymac u siebie na wakacje...przynajmniej tak sie nastawiamy psychicznie z Panem Mezem, ze bedziemy sie budzic do tych widokow juz w tym roku....jezeli kasy nam starczy, bo juz niestety skrobiemy na dnie skarbonki Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.02.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 widok zapiera dech w piersiach ekstra inez przy Twoich skłonnościach do latania to ja nie wiem czy ten mocny drink to dobry pomysł nawet na uprzęży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.02.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 lepiej zrób sobie barierkę do samej góry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 23.02.2010 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 lepiej zrób sobie barierkę do samej góry... Kratownice na okna? Juz Panu Mezowi zapowiedzialm, ze jak jakas kochanke znajde to bedzie ona tak frrrru fruwala przez balkon z ostatniego pietra...majtek nie zdazy zalozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.02.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 a mężowi sie za przeproszeniem usra? wyrzuć męża - kochanka sama sobie pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.02.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 23.02.2010 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 a mężowi sie za przeproszeniem usra? wyrzuć męża - kochanka sama sobie pójdzie tego to za sprzet wywiesze przez barierke....jak zdretwieje to sam odpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts