Iwona Sudol 23.02.2010 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Maju - zazdroszczę tych piecyków strasznie....ale niestety u mnie gazu niet Może kiedyś, jak dożyję tych czasów gdy gaz dociągną A zimę widzę też macie piękną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.02.2010 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 fajny piecyczek, prawda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 23.02.2010 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Iwono, tez sie ciesze bardzo. Na razie gaz jest z butli i piec zostal odpowiednio przeinstruowany na to, ale gdzies w kwietniu/maju podlaczymy sie do gazu z rury, ktora jest w drodze na dole skarpy. Na razie odpuscilam panom przekopki w sniegu Sure, fajny nie? I taki maly a caly dom ogrzeje i jeszcze ciepla wode da...ale cudo Jakies drzwiczki musze wykombinowac, zeby na przyszlosc w lazience nie straszyl...na razie cala lazienka straszy wiec sie wkomponowuje w tlo bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.02.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Sure, fajny nie? I taki maly a caly dom ogrzeje i jeszcze ciepla wode da...ale cudo Jakies drzwiczki musze wykombinowac, zeby na przyszlosc w lazience nie straszyl...na razie cala lazienka straszy wiec sie wkomponowuje w tlo bez problemu Nawet fajnie wygląda, taki "kompaktowy". Mówisz, ze zakupilaś dwufunkcyjny? Powinien byc praktyczny, a zajmuje malutko miejsca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 23.02.2010 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 U nas musial byc dwufunkcyjny. Nie mamy miejsca na kotlownie i zbiorniki na wode itp. Tutaj tez mam dwufunkcujny...przyzwyczajenie...druga natura czlowieka Jak sie sprawdza, to po co kombinowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.02.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Mój piec tez zajmuje mało miejsca, ale zbiornik dośc dużo (vieśmanowski był mniejszy, tylko drogi). Ja bym chciała poczytac jakies porównanie kosztów 1 i 2 - funkcyjnego, pewnie nie będą to znaczące różnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.02.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Maja, ten bidet to miał być tak asymetrycznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 23.02.2010 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Maja, ten bidet to miał być tak asymetrycznie? chyba nie....tak jakos panom wyszlo... kibelek mial byc blizej sciany...ja wiem ze tam jest skos sciany i moze sie bali, ze lokcie sobie Pan Maz poobciera siedzac na kiblu....chyba przesadzili z tym odbiciem w druga strone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 23.02.2010 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Mój piec tez zajmuje mało miejsca, ale zbiornik dośc dużo (vieśmanowski był mniejszy, tylko drogi). Ja bym chciała poczytac jakies porównanie kosztów 1 i 2 - funkcyjnego, pewnie nie będą to znaczące różnice. nie sadze...ale sie nie znam...ten nasz ma jedyna nowosc dla mnie to to, ze ma maly zbiornik, ktory wymusza obieg cieplej wody. Tak panowie zaproponowali, bo mowili, ze inaczej dlugo bedzie sie czekalo na ciepla wode w dolnej lazience (3 kondygnacje do obrobienia ) nikt nie potrafil mi jednak powiedzec ile to "dlugo" mialo znaczyc w naszym przypadku....ugielam sie. W obecnym domu nie mamy wymuszonego obiegu i piec jest w kuchni i tylko parter i pietro do obrobienia. Do gory do lazienki zajmuje pare sekund by ciepla woda doleciala - jak dla mnie nie ma tragedii i chcialam przy takiej opcji zostac....podobno jednak w przypadku domu na skarpie byloby dlugo dluzej....ale to ciagle podobno, bo nikt nie chcial powiedzec ilo sekundowa ta tragedia by byla... ...a juz jest taki jaki jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 23.02.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Faktycznie to mocowanie bidetu tak na krawedzi .... od jakiego miejsca bedzie sie kabina przy bidecie zaczynac? odrazu kolo scianki geberytowej? bo jak tak, to nie za bardzo to wymyslili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.02.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Z dwóch wersji chyba wolalabym mieć więcej miejsca przy bidecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 23.02.2010 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Faktycznie to mocowanie bidetu tak na krawedzi .... od jakiego miejsca bedzie sie kabina przy bidecie zaczynac? odrazu kolo scianki geberytowej? bo jak tak, to nie za bardzo to wymyslili. Hej Mohag, Wlasnie teraz nie potrafie tego sobie wyobrazic.. Prysznic mial byc metrowy pomiedzy kiblem a zabudowa pieca i prawie ze od razu...nie wiem co oni mi za masakre tam wymyslili... Sure - mam takie samo zdanie, bo na kiblu to teoretycznie sie siedzi na wprost kolanami...a bidet moze do roznych pozycji okracznych zachecac... trzeba miec wiecej miejsca na rozmach... kurcze pieczone w pysk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 23.02.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Bez paniki to zamiast metrowej kabiny wstawisz 90-siatke i bardzo mozliwe ze z takim rozwiazaniem nie bedzie dochodzic do samej scianki, czyli bedzie wolna przestrzen tez z tej strony bidetu ... i moze tak wlasnie liczyli zeby jednak odsunac kibelek od skosu sciany bo by sie nogi na prosto do przodu nie miescily jezeli tak by wyszlo jak mysle, to o symetrie tez sie nie martw, bo wystarczy z lewej strony tz na tym kawalku miedzy kibelkiem a sciana powiesic ladny uchwyt na papier toaletowy, ktory potrzebujesz tak czy inaczej i bedzie git optycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 23.02.2010 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 a ja chcialam prysznic setke, by z panem mezem romantycznie bylo... zobacze jeszcze...moze zdjecia klamia Pan Maz w maju pojedzie i bedzie latal z linijka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.02.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 po lewej na pewno jest miejsce na pisiuar!.. (i jeszcze bidet zamieniony miejscami z wc chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 23.02.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 oj na wcisk-uscisk-scisk tez moze byc romantycznie trzeba chciec a nie moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.02.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 wiesz co te niebieskie w tym elemencie z prawej( podlaczenie wody), to chyba nie sa dobrze zrobione wg mnie powinny byc blizej srodka bo teraz to nie przykryjesz ich zadnym bidetem beda dyndac wezyki od zaworu do bidetu tu masz jak to wyglada u Efi - sorki za kradziez http://img641.imageshack.us/img641/7658/p1000146a.jpg a tak u ciebie http://farm5.static.flickr.com/4022/4382369393_02243f75a2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 24.02.2010 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Marto, te przylaczenia wody to juz tak musza byc, niestety... Efio ma inny model stelarzu.. u nas tak bylo przed zabudowa i zapewne tak teraz musi byc, bo tych rurek od wody to oni nie mogli przeniesc: http://farm5.static.flickr.com/4023/4384618870_7f540c29bf.jpg Zaraz zadzwonie do Kuzyna...kurcze tak to jest jak jestes na odleglosc: kupuja za ciebie, podejmuja decyzje za ciebie, a nawet jak cos powiesz to i tak cie zignoruja i zrobia po swojemu....cholercia!! Sure nabijaj sie ze mnie .... do sprzatania to wystarczy i to co tam bedzie...wiecej nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 24.02.2010 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 oj na wcisk-uscisk-scisk tez moze byc romantycznie trzeba chciec a nie moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.02.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 wiesz co moze na fotce to tak wyglada trzebaby pomierzyc ale wyglada dosc szeroko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts