efilo 24.02.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 ZA SZEROKO!!!!!!!!! W stelażach są dwie pary otworów. szeroko i wąsko. ja też miałam tak jak Ty - tzn tak szeroko i musieliśmy przepinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 24.02.2010 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Wlasnie rozmawialam z Kuzynem. Mowil ze zaraz pojedzie i sprawdzi. Podobno rozmawial z panem od zabudowy, by to zrobil w miare sensownie. Sprawdzi, czy bidet nie bedzie wisial na krawedzi. Od scianki od prysznica do scianki z geberitami jest 110 cm, czyli wejdzie moj prysznic na 100 cm i jest jeszcze 10 cm zapasu. ide dalej podgladac inne lazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 24.02.2010 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 ZA SZEROKO!!!!!!!!! W stelażach są dwie pary otworów. szeroko i wąsko. ja też miałam tak jak Ty - tzn tak szeroko i musieliśmy przepinać Yes M'am!! Wlasnie skopiowalam Twoj post i wyslalam (z mala korekta edytorska ) do Kuzyna...powiedzialam, ze nie chce wiszacych rurek kolo bidetuktorych obraz naszkicowala mi Marta Czekam teraz na odzew z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.02.2010 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Hej Maju... śliczne dechy... na suficie... A stelaże wyglądają na dobrze rozmieszczone, bo przecież po prawej stronie siedząc na kibelku masz ścianę pod kątem ostrym... ... super miejsce na szafkę z gazetami i książkami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 26.02.2010 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Ależ postępy . Powodzenia w wykańczaniu domku i siebie , bo to naprawde męczące. Człek czeka na ten moment , a potem ma dość wyborów , niedociągnięć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 26.02.2010 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Hej Maju... śliczne dechy... na suficie... A stelaże wyglądają na dobrze rozmieszczone, bo przecież po prawej stronie siedząc na kibelku masz ścianę pod kątem ostrym... ... super miejsce na szafkę z gazetami i książkami! Nabijaj sie z mojego nazwenictwa rzeczy fachowych Nie wiem, jak takie dechy sie nazywaja: dziwgary, legary, krokwie czy inne cudo. Napisze, ze krokwie, to sie ludziska zdenerwuja, ze to sie nazywa tak i tak a nie krokwie...a drewno, jest drewnem i dechy zawsze beda dechami bez znaczenia jaka funkcje spelniaja polozenie kibelka powoli przebolewam...bedzie jak bedzie... to jeszcze nie koniec swiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 26.02.2010 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Ależ postępy . Powodzenia w wykańczaniu domku i siebie , bo to naprawde męczące. Człek czeka na ten moment , a potem ma dość wyborów , niedociągnięć. Hej Delfna!! Ja juz mam bol glowy...a dopiero zaczelismy Podczytuje Twoje perypetie i innych. Ciezko jest, ale jaka radosc jak w koncu mozna na swoim zamieszkac!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.02.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Te dechy to jętki Bidet z tymi wezykami do przezycia ale duzo lepiej byloby jakby te wezyki byly schowane w bidecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.02.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Maja, nie przejmuj sie dechami, ja tez za cholere nie moge wykapowac co jest co, a w dodatku sa roznice regionalne, wiec decha to decha - tak jest najbezpieczniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.02.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Te dechy to jętki Bidet z tymi wezykami do przezycia ale duzo lepiej byloby jakby te wezyki byly schowane w bidecie O! Znowu się czegoś nowego nauczyłam! Widzisz Maju, wcale się z Ciebie nie nabijałam... A wężyki fajne, industrialne będą i przynajmniej łatwy dostęp do zaworków, bo u mnie schowane i z jednego coś podcieka i za nic nie mogę tam zajrzeć... a wszysto kuśfa pięknie zasilikonowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 26.02.2010 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Te dechy to jętki Bidet z tymi wezykami do przezycia ale duzo lepiej byloby jakby te wezyki byly schowane w bidecie HA! a nie mowilam....kompletnie inaczej niz mi po glowie chodzilo!! Wiem Marto z tym wezykami idealne rozwiazanie to to nie jest. Podobno beda sie starac by bylo idealnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 26.02.2010 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 A wężyki fajne, industrialne będą i przynajmniej łatwy dostęp do zaworków, bo u mnie schowane i z jednego coś podcieka i za nic nie mogę tam zajrzeć... a wszysto kuśfa pięknie zasilikonowane. Czyli plus dla wezykow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 26.02.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 witam podazam za innymi watkami i trafilam bardzo ciekawy projekt podziwiam za prace na odleglosc przepiekne widoki zwlaszcza z sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 26.02.2010 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Hej Slonko, Witam na skarpie Ten widok to mamy w calym domu, tylko ze im nizej tym bardziej zakryty chaszczami W swoich sypialniach chlopacy juz beda widzieli tylko chaszcze Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 27.02.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Słoneczne pozdrowienia - nareszcie odwilż (tylko dlaczego tu ciągle pełno śniegu?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.03.2010 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Słoneczne pozdrowienia - nareszcie odwilż (tylko dlaczego tu ciągle pełno śniegu?) jakiego sniegu? ja nic nie wiem... U nas zakile juz sa wysokie na 10 cm a i krokusy beda kwitlly lada minutke... wiosna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 01.03.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 hej Maja no łazienka widze piękna bedzie kafelki macie takie jakie mnie sie podobaja hihhi ,no i gratulacje !!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.03.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Maju, łazienka piękna się robi przeokrutnie! Kafle są mniamuśnie szaare... A listwa być musi i świadczy tylko o fachowości glazurników, bo od podłogi nie złapiesz tak idealnie poziomu, jak od listwy i wszelkie nierówności wylewek można zatuszować docinając ten dolny pas glazury i dochodząc do tego tym, co będzie na podłodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.03.2010 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 hej Maja no łazienka widze piękna bedzie kafelki macie takie jakie mnie sie podobaja hihhi ,no i gratulacje !!! pozdrawiam Jessi, dzieki za gratulacje Kafle to Polcolorit/Marconi Ardesia. Te na zdjeciu to Di Moro. Pod oknem widac 3 kalfe Beige. http://www.polcolorit.pl/produkty.php?id=59 Kuzyn mowi, ze jak to z polskimi wyrobami bywa...sa troszku nierowne...ale co On tam!! Polskie sa fajne Pozdrowienia, Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.03.2010 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Maju, łazienka piękna się robi przeokrutnie! Kafle są mniamuśnie szaare... A listwa być musi i świadczy tylko o fachowości glazurników, bo od podłogi nie złapiesz tak idealnie poziomu, jak od listwy i wszelkie nierówności wylewek można zatuszować docinając ten dolny pas glazury i dochodząc do tego tym, co będzie na podłodze... Hej Rasiu, niestety nie bedzie cala szara, gdyz Pan Maz zavetowal szarosci na calosci Pod oknem bedzie beige i naprzeciwko do wejscia bedzie beige. Podloga w czesi kapielowej bedzie beige, ale w czesci codzienno-natryskowo-kibelkowej bedzie moja...szara jako ze to lazienka malzenska to trzeba bylo isc na kompromis A o listwach to nie wiedzialam Czyli ekipa Kuzyna dobrze dziala Uff!! Czyli Kuzyn nie slucha i nie robi jak ja chce, ale chociaz jak robi to dobrze robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts