Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom na skarpie - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No no no Majeczka z kaflami pojechałaś ..mniammmmmm :D

jeszcze prosze nie lizac!! pelno kurzu!! :lol: :lol: :lol:

A jak tam u Ciebie wyglada? Zero postepow? Nie wierze.... :wink:

z lizaniem na fugę poczekam :wink:

zero zero zero :-? jednak

a ja kiedyś przegrzebałam forum glazurników w poszukiwaniu informacji co pierwsze podłoga czy ściana. i wyszło na to że tak naprawde to ta ostatnia warstwa ściennych kafli na podłogę to wygodnictwo glazurnika. natomiast niewątpliwie faktycznie świadczy o doświadczeniu. z tym profesjonalizmem to bym nie przesadzała. u nas byli tacy jedni którzy listwe dali ale kafle były położone tak koszmarnie że mimo iż to pralnia to się normalnie nie dało i trzeba było wszystko skuć :lol: :lol:

a ja kiedyś przegrzebałam forum glazurników w poszukiwaniu informacji co pierwsze podłoga czy ściana. i wyszło na to że tak naprawde to ta ostatnia warstwa ściennych kafli na podłogę to wygodnictwo glazurnika. natomiast niewątpliwie faktycznie świadczy o doświadczeniu. z tym profesjonalizmem to bym nie przesadzała. u nas byli tacy jedni którzy listwe dali ale kafle były położone tak koszmarnie że mimo iż to pralnia to się normalnie nie dało i trzeba było wszystko skuć :lol: :lol:

wole nie myslec ze bedzie zle...i tak wiecznie jakies zonki wysakuja i wyskocza jeszcze w sierpniu jak zobacze na zywo :roll: :roll:

maya

ja w ogóle nie o tym. będzie na pewno dobrze. tamten pan to był ewenement. przyjechał do pracy ale był tak pijany że musiał iść spać. :o :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

To Kuzyn pilnuje swoich panow....nawet nie pozwolil nam im dac piwa jak bylismy na Kaszubach, a na wyjazd kupilismy im skrzynke :roll: :roll: To byla sroda. Pokazal im tylko a dal w piatek po pracy...straszny szef z Niego :wink:

maya

ja w ogóle nie o tym. będzie na pewno dobrze. tamten pan to był ewenement. przyjechał do pracy ale był tak pijany że musiał iść spać. :o :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

To Kuzyn pilnuje swoich panow....nawet nie pozwolil nam im dac piwa jak bylismy na Kaszubach, a na wyjazd kupilismy im skrzynke :roll: :roll: To byla sroda. Pokazal im tylko a dal w piatek po pracy...straszny szef z Niego :wink:

Straszny, straszny, ale dzieki temu pewnie skuteczny. Z drugiej strony niektorzy na trzezwo po prostu nie moga pracowac, bo im sie rece trzesa. :lol: :lol: :lol:

O matki i córko, Maja, Ty juz masz gotową łazienkę! :o

Tak samo zareagowalam jak zobaczylam zdjecia wczoraj wieczorem. Kuzyn cos wspominal o 2 tygodniach...a oni prawie skonczyli :lol: :lol: :lol:

Przypuszczam, ze wszelkie ciecia-dociecia zajma im troche czasu pozniej. Takie kafle 60 na 30 szybko sie kladzie jak nie trzeba kombinowac :lol: :lol: