malka 01.03.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 No no no Majeczka z kaflami pojechałaś ..mniammmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.03.2010 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 No no no Majeczka z kaflami pojechałaś ..mniammmmmm jeszcze prosze nie lizac!! pelno kurzu!! A jak tam u Ciebie wyglada? Zero postepow? Nie wierze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.03.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 No no ale pognalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.03.2010 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 No no ale pognalas To nie ja To Kuzyn!! On juz chyba ma nas dosc i chce jak najszybciej skonczyc Z jednej strony to fajnie, ale z drugiej wolalabym troche przystopowac....zastanowic sie...powybierac, poprzebierac....i pieniedzy nazbierac a nie puszczac karte kredytowa w ruch No trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.03.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 No no no Majeczka z kaflami pojechałaś ..mniammmmmm jeszcze prosze nie lizac!! pelno kurzu!! A jak tam u Ciebie wyglada? Zero postepow? Nie wierze.... z lizaniem na fugę poczekam zero zero zero jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.03.2010 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 No no no Majeczka z kaflami pojechałaś ..mniammmmmm jeszcze prosze nie lizac!! pelno kurzu!! A jak tam u Ciebie wyglada? Zero postepow? Nie wierze.... z lizaniem na fugę poczekam zero zero zero jednak a zakupy? Kran nareszcie doszedl? Cos musi sie dziac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.03.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 a ja kiedyś przegrzebałam forum glazurników w poszukiwaniu informacji co pierwsze podłoga czy ściana. i wyszło na to że tak naprawde to ta ostatnia warstwa ściennych kafli na podłogę to wygodnictwo glazurnika. natomiast niewątpliwie faktycznie świadczy o doświadczeniu. z tym profesjonalizmem to bym nie przesadzała. u nas byli tacy jedni którzy listwe dali ale kafle były położone tak koszmarnie że mimo iż to pralnia to się normalnie nie dało i trzeba było wszystko skuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.03.2010 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 a ja kiedyś przegrzebałam forum glazurników w poszukiwaniu informacji co pierwsze podłoga czy ściana. i wyszło na to że tak naprawde to ta ostatnia warstwa ściennych kafli na podłogę to wygodnictwo glazurnika. natomiast niewątpliwie faktycznie świadczy o doświadczeniu. z tym profesjonalizmem to bym nie przesadzała. u nas byli tacy jedni którzy listwe dali ale kafle były położone tak koszmarnie że mimo iż to pralnia to się normalnie nie dało i trzeba było wszystko skuć wole nie myslec ze bedzie zle...i tak wiecznie jakies zonki wysakuja i wyskocza jeszcze w sierpniu jak zobacze na zywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.03.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Nie mysl o zonkach, one pomysla o Tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.03.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 maya ja w ogóle nie o tym. będzie na pewno dobrze. tamten pan to był ewenement. przyjechał do pracy ale był tak pijany że musiał iść spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.03.2010 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Nie mysl o zonkach, one pomysla o Tobie. teraz mysle o zonk-ilach wiosny chce!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.03.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Nie mysl o zonkach, one pomysla o Tobie. teraz mysle o zonk-ilach wiosny chce!!!! Przyjedz do Ojczyzny, u nas juz wiosna w zasadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.03.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 O matki i córko, Maja, Ty juz masz gotową łazienkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.03.2010 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 maya ja w ogóle nie o tym. będzie na pewno dobrze. tamten pan to był ewenement. przyjechał do pracy ale był tak pijany że musiał iść spać. To Kuzyn pilnuje swoich panow....nawet nie pozwolil nam im dac piwa jak bylismy na Kaszubach, a na wyjazd kupilismy im skrzynke To byla sroda. Pokazal im tylko a dal w piatek po pracy...straszny szef z Niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.03.2010 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Nie mysl o zonkach, one pomysla o Tobie. teraz mysle o zonk-ilach wiosny chce!!!! Przyjedz do Ojczyzny, u nas juz wiosna w zasadzie. Tutaj tez zakile juz odbijaja ladnie. Musza sie pospieszyc bo maja kwitnac juz za 2 tygodnie najpozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.03.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 maya ja w ogóle nie o tym. będzie na pewno dobrze. tamten pan to był ewenement. przyjechał do pracy ale był tak pijany że musiał iść spać. To Kuzyn pilnuje swoich panow....nawet nie pozwolil nam im dac piwa jak bylismy na Kaszubach, a na wyjazd kupilismy im skrzynke To byla sroda. Pokazal im tylko a dal w piatek po pracy...straszny szef z Niego Straszny, straszny, ale dzieki temu pewnie skuteczny. Z drugiej strony niektorzy na trzezwo po prostu nie moga pracowac, bo im sie rece trzesa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.03.2010 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 O matki i córko, Maja, Ty juz masz gotową łazienkę! Tak samo zareagowalam jak zobaczylam zdjecia wczoraj wieczorem. Kuzyn cos wspominal o 2 tygodniach...a oni prawie skonczyli Przypuszczam, ze wszelkie ciecia-dociecia zajma im troche czasu pozniej. Takie kafle 60 na 30 szybko sie kladzie jak nie trzeba kombinowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.03.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Ale mimo wszystko tempo piorunujące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.03.2010 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Im większe kafle tym dłużej sie je układa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.03.2010 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Wlasnie to mialam napisac, tak mi przynajmniej powiedzial chlopak, ktory ukladal moje 3 m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts