mayadaski 01.03.2010 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 To u nas chyba sie nie sprawdza ta zasada Panowie zaczeli w czwartek popoludniu. W sobote juz mieli tyleeee Jutro bede zamawiac kafle do dolnej lazienki i do kuchni i korytarza.... podejrzewam, ze Kuzyn chwilowo nie ma innego zamowienia wiec rzucil wszystko chlopa do nas na skarpe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.03.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 tylko sie cieszyć. poza tym docinki są już dużo bardziej pracochłonne. zwłaszcza jak jest docinanie precyzyjne pod kątem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.03.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Booooskie te kafle Paradyz Affron Grafit pol poler... Dwójki, to 2 mm, czyli takie będziesz miała fugi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 09.03.2010 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Booooskie te kafle Paradyz Affron Grafit pol poler... Dwójki, to 2 mm, czyli takie będziesz miała fugi... A w pasie komunikacyjnym beda te same tylko mat Te 2 mm fugi to duzo czy malo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.03.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Booooskie te kafle Paradyz Affron Grafit pol poler... Dwójki, to 2 mm, czyli takie będziesz miała fugi... A w pasie komunikacyjnym beda te same tylko mat Te 2 mm fugi to duzo czy malo? Na tak duże kafle, to mało... znaczy - muszą być równe... będzie pięknie wyglądało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 09.03.2010 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Booooskie te kafle Paradyz Affron Grafit pol poler... Dwójki, to 2 mm, czyli takie będziesz miała fugi... A w pasie komunikacyjnym beda te same tylko mat Te 2 mm fugi to duzo czy malo? Na tak duże kafle, to mało... znaczy - muszą być równe... będzie pięknie wyglądało! mam nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.03.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 bardzo ladne są te kafle, ciekawa jestem efektu na podlodze w domu, te netowe fotki zawsze jakoś sztucznie wyglądają... kiedy będziesz mieć zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 09.03.2010 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Sure, tutaj mam zdjecie zrobione przez nas w sklepie jak bylismy w pazdzierniku tamtego roku: http://farm3.static.flickr.com/2521/4007447015_12241c1a0f.jpg W rzeczywistosci wygladaly bardzo ladnie. Poprosilam pana w sklepie by polozyl pare wiekszych kafli obok siebie by moc zobaczyc efekt..wygladalo wtedy super. Mam nadziej, ze u nas w domu tez beda wygladac super. Tylko zastanawiamy sie czy w dolnym korytarzy - zupelnie na dnie studni , u chlopcow, nie beda za ciemne, bo tam nie ma naturalnego swiatla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.03.2010 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Pieknie bedzie, juz za pozno zeby myslec inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.03.2010 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Mam nadziej, ze u nas w domu tez beda wygladac super. Tylko zastanawiamy sie czy w dolnym korytarzy - zupelnie na dnie studni , u chlopcow, nie beda za ciemne, bo tam nie ma naturalnego swiatla Ale jasne też przecież same nie świecą... pięknie będzie, zdjęcia poproszę niezwlocznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 09.03.2010 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Malgos - w sklepie na stojaku po lewej stronie widac tez te same kafle tylko bezowe. Kuzyn ma przyniesc pare bezowych, polozyc na podlodzie i pstryknac zdjecie i tez zdjecie z grafitowymi. Zobaczymy co z tego wyjdzie Zmieniac kafli nie chce, bo te sa ladne, tylko mysle o jasniejszym kolorze na dole u chlopakow Sure, zebys wiedziala z jakim utesknieniem czekam na te foty!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.03.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 mayadaski - śliczne są te kafle, bardzo mi się podobają Z jakiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 09.03.2010 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 mayadaski - śliczne są te kafle, bardzo mi się podobają Z jakiej firmy? Hej Megana, ciesze sie ze Ci sie podobaja. To kafle Paradyza, seria Affron: http://www.paradyz.com.pl/Collection/living-room/affron Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.03.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 mayadaski - śliczne są te kafle, bardzo mi się podobają Z jakiej firmy? Hej Megana, ciesze sie ze Ci sie podobaja. To kafle Paradyza, seria Affron: http://www.paradyz.com.pl/Collection/living-room/affron Maja Cały czas łamię się, czy zrobić w szarościach i kremie małą łazienkę z jakimś czerwonym elementem. Mam czas do piątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 09.03.2010 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 mayadaski - śliczne są te kafle, bardzo mi się podobają Z jakiej firmy? Hej Megana, ciesze sie ze Ci sie podobaja. To kafle Paradyza, seria Affron: http://www.paradyz.com.pl/Collection/living-room/affron Maja Cały czas łamię się, czy zrobić w szarościach i kremie małą łazienkę z jakimś czerwonym elementem. Mam czas do piątku a mowilas o lazience...lazienkowe kafle u nas to Polcolorit-Marconii Adresia: http://www.polcolorit.pl/produkty.php?id=59 niestety wybory sa straszne...chyba wole czasy PRLu...chociaz glowa nie bolala od wyborow, bo tylko jeden rodzaj plytek mozna bylo kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.03.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 ja tam nie wolę PRL-u.. waśnie skuliśmy u mamy ostatni relikt epoki, zielone, nakrapiane plytki z zeszlego wieku... uff! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.03.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 u moich rodziców też zielone mamurki. ale łazienka wygląda całkiem całkiem. może dlatego że robiona w połowie lat 90-tych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.03.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 to na pewno nie te same! próbowalam coś takiego znaleźć w necie dla zobrazowania, ale nie istnieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.03.2010 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Mam do mieszkania kiedys sie wpakowal sasiad z 2giego pietra... wypil sobie troche...my na 1wszym...po pijanemu nie mogl sie pieter doliczyc ...sasiad ojca wywabli z kuchni awantura w duzym pokoju, ze ktos mu telewizor przestawil.... pozniej czerwienil sie przez ponad miesiac ...wszedzie byla ta sama mebloscianka...slawetny Kopernik byl rzucony do sklepu jak ojciec dostal mieszkanie, wiec caly blok w Kopernika sie zaopatrzyl. Nasz stal tez na tej samej scianie w pokoju co u sasiadow...tylko telewizor mielismy po drugiej stronie okna...slawetny Rubin, bo innych kolorowych wtedy nie bylo... no i sasiadowi sie pomylilo bo myslal, ze jest u siebie tylko do konca ten uklad telewizora mu sie nie zgadzal.. od tego czasu Tata zmienil zamek w drzwiach...na zatrzaskowy W PRLu wybory byly proste...w zasadzie wcale ich nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.03.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 teraz coś takiego by nie przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts