Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom na skarpie - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Booooskie te kafle Paradyz Affron Grafit pol poler... 8) 8) 8)

Dwójki, to 2 mm, czyli takie będziesz miała fugi... :D

:lol:

A w pasie komunikacyjnym beda te same tylko mat :lol:

Te 2 mm fugi to duzo czy malo? :roll: :roll:

Na tak duże kafle, to mało... znaczy - muszą być równe... będzie pięknie wyglądało! 8) :D :D

Booooskie te kafle Paradyz Affron Grafit pol poler... 8) 8) 8)

Dwójki, to 2 mm, czyli takie będziesz miała fugi... :D

A w pasie komunikacyjnym beda te same tylko mat :lol:

Te 2 mm fugi to duzo czy malo? :roll: :roll:

Na tak duże kafle, to mało... znaczy - muszą być równe... będzie pięknie wyglądało! 8) :D :D

:lol: :lol:

mam nadzieje :wink:

Sure,

tutaj mam zdjecie zrobione przez nas w sklepie jak bylismy w pazdzierniku tamtego roku:

http://farm3.static.flickr.com/2521/4007447015_12241c1a0f.jpg

W rzeczywistosci wygladaly bardzo ladnie. Poprosilam pana w sklepie by polozyl pare wiekszych kafli obok siebie by moc zobaczyc efekt..wygladalo wtedy super.

Mam nadziej, ze u nas w domu tez beda wygladac super. Tylko zastanawiamy sie czy w dolnym korytarzy - zupelnie na dnie studni :wink: , u chlopcow, nie beda za ciemne, bo tam nie ma naturalnego swiatla :roll: :roll:

Mam nadziej, ze u nas w domu tez beda wygladac super. Tylko zastanawiamy sie czy w dolnym korytarzy - zupelnie na dnie studni :wink: , u chlopcow, nie beda za ciemne, bo tam nie ma naturalnego swiatla :roll: :roll:

Ale jasne też przecież same nie świecą... :roll: ;)

pięknie będzie, zdjęcia poproszę niezwlocznie! :D

Malgos - w sklepie na stojaku po lewej stronie widac tez te same kafle tylko bezowe. Kuzyn ma przyniesc pare bezowych, polozyc na podlodzie i pstryknac zdjecie i tez zdjecie z grafitowymi. Zobaczymy co z tego wyjdzie :lol:

Zmieniac kafli nie chce, bo te sa ladne, tylko mysle o jasniejszym kolorze na dole u chlopakow :lol:

Sure, zebys wiedziala z jakim utesknieniem czekam na te foty!!

:roll: :roll:

mayadaski - śliczne są te kafle, bardzo mi się podobają :D

Z jakiej firmy?

Hej Megana, ciesze sie ze Ci sie podobaja. :wink:

To kafle Paradyza, seria Affron:

http://www.paradyz.com.pl/Collection/living-room/affron

Maja

Cały czas łamię się, czy zrobić w szarościach i kremie małą łazienkę z jakimś czerwonym elementem. Mam czas do piątku :)

mayadaski - śliczne są te kafle, bardzo mi się podobają :D

Z jakiej firmy?

Hej Megana, ciesze sie ze Ci sie podobaja. :wink:

To kafle Paradyza, seria Affron:

http://www.paradyz.com.pl/Collection/living-room/affron

Maja

Cały czas łamię się, czy zrobić w szarościach i kremie małą łazienkę z jakimś czerwonym elementem. Mam czas do piątku :)

a mowilas o lazience...lazienkowe kafle u nas to Polcolorit-Marconii Adresia:

http://www.polcolorit.pl/produkty.php?id=59

niestety wybory sa straszne...chyba wole czasy PRLu...chociaz glowa nie bolala od wyborow, bo tylko jeden rodzaj plytek mozna bylo kupic :lol: :lol: :lol:

:wink:

:lol: :lol:

Mam do mieszkania kiedys sie wpakowal sasiad z 2giego pietra... :lol: wypil sobie troche...my na 1wszym...po pijanemu nie mogl sie pieter doliczyc :lol: :lol: ...sasiad ojca wywabli z kuchni awantura w duzym pokoju, ze ktos mu telewizor przestawil.... :lol: :lol:

pozniej czerwienil sie przez ponad miesiac :lol: :lol: ...wszedzie byla ta sama mebloscianka...slawetny Kopernik byl rzucony do sklepu jak ojciec dostal mieszkanie, wiec caly blok w Kopernika sie zaopatrzyl. Nasz stal tez na tej samej scianie w pokoju co u sasiadow...tylko telewizor mielismy po drugiej stronie okna...slawetny Rubin, bo innych kolorowych wtedy nie bylo... :lol: :lol:

no i sasiadowi sie pomylilo bo myslal, ze jest u siebie :lol: :lol: :lol: tylko do konca ten uklad telewizora mu sie nie zgadzal..

od tego czasu Tata zmienil zamek w drzwiach...na zatrzaskowy :lol:

W PRLu wybory byly proste...w zasadzie wcale ich nie bylo :lol: :lol: