rasia 15.03.2010 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Hej! Gdzie nowe zdjątka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 16.03.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 no własnie, też chętnie pooglądam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 16.03.2010 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Dziewczyny, niestety ciagle sama czekam na foty.... sama umieram z ciekawosci jak to wyglada, tym bardziej ze troche sie juz zestresowalam ta kuchnia i standardowym zaczeciem nie takim jak ja chcialam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 16.03.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Nie stresaj się, w końcu i tak będzie ładnie, już się dobrze zapowiada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 16.03.2010 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Nie stresaj się, w końcu i tak będzie ładnie, już się dobrze zapowiada! Dzieki Podtrzymywanie na duchu jest bardzo potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.03.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Cześć Mayu! Jest jeszcze Hektor Plus: http://www.domarket.pl/pictures/products/big/4045_0.jpg Kosztuje 8 stówek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 23.03.2010 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Hej Rasiu, Na tego tez patrzylam...ale go chyba w chromie nie maja Ten Hektor, ktory znalazlam wczesniej to w wersji bialej jest za okolo 1200 PLN...ale w wersji chromowej jest za 3500 PLN...zwariowali przeciez to tylko pare rurek i kabelek z wtyczka do pradu ftp://ftp.instalprojekt.com.pl/cennik_A5-II-2009.pdf Kurcze - astronomiczne te ceny...przynajmniej w internecie...chyba jakis ze soba przywioze bo tutaj te elektryczne sa dosyc popularne i wybor i cena - co za tym idzie - wydaje mi sie bardziej przystepna. Jak przyjade latem to cicailabym w Bydgoszczy czy w Gdansku polatac po Castoramie, LM czy innym taki sklepie moze cos znajde berdziej odpowiedniego cenowo....moze byc firma krzak...na wystawe toto nie idze Ciekawe ile Ryanair mi dowali za niestandardowy bagaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.03.2010 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Poszukaj tu http://enix.pl/?strona=kategorie&id_kat=2 ja mam nie chromowane ale malowane na srebrno matowe ale sa tez chromowane a ty nie chcesz podlaczac do instalacji tego grzejnika tylko do pradu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 23.03.2010 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Hej Marto, tez sa fajne...musze sobie u Ciebie podejrzec w galerii...masz? Nie nie chce podlaczac do calego ogrzewania. Wszedzie mam podlogowke i grzejnik ma byc tylko na chwile, na podgrzanie recznikow itp....na lato...nie bedzie jako glowne zrodlo ciepla w lazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.03.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 No my mamy podlaczone z grzalka , takich suszarek elektrycznych to wybor duzo mniejszy U mnie w obu lazienkach jest ten enix silber jesli nie bedzie widac na fotkach to ci zrobie nowe taka suszarka z enixa to tylko chyba taka http://enix.pl/?strona=towary&id_kat=5&id_prod=28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 23.03.2010 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 No my mamy podlaczone z grzalka , takich suszarek elektrycznych to wybor duzo mniejszy U mnie w obu lazienkach jest ten enix silber jesli nie bedzie widac na fotkach to ci zrobie nowe taka suszarka z enixa to tylko chyba taka http://enix.pl/?strona=towary&id_kat=5&id_prod=28 chce nowe tylko widac bokiem w tej pieeeeknej lazience, gdy glowny bohater to prysznic Ladne te Enixy...i nie siwieca sie tak bardzo...jak nie powiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.03.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Ja mam łazienkowe grzejniczki z Termy, też chyba malowane, ale matowo (silver mat ?). Z moim antracytowym gresem się dobrze komponują, w małej łazience na czerwonej ścianie też calkiem ok. I równiez wzięłam z grzałką, w razie czego... http://www.termatechnologie.com/pl/katalog/grzejniki i cennik: http://termatechnologie.com/upload_docs/Cennik_v_1_1_A.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 23.03.2010 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Sure, a Twoj to ma wode w srodku? ja szukam takich co sa bez wody....dlatego malo co moge znalezc...szukam suszarki tak na prawde oooo takiego jak z tej firmy, co Marta podala: http://www.lazienkinamiare.pl/product-pol-1700-ENIX-GRZEJNIK-ELEKTRYCZNY-EQB-600-1200-EQB-612-SILBER.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.03.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Fotki sie wgrywaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.03.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Hm, no ma.. on jest w sieci CO, poza tym ma grzałkę. Chyba nie do końca doczytałam, o czym piszecie.. Czyli chcesz tylko elektryczny? W Termie też chyba są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 23.03.2010 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Fotki sie wgrywaja czekam cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 23.03.2010 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 wow - piekna bestia!! I ten wiekszy jest ciagle ponizej 2tys...a tem nmiejszy by pasowal na poddasze. ...a jaki ma rozmiar Twoj grzejnik, Marto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.03.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 juz sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 23.03.2010 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 juz sa zgralysmy sie w czasie jakie masz rozmiary tej pieknosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.03.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 jeden jest na 1100 drugi na 1700 szerokosc 600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts