AGP 04.04.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 spóźnione... http://img121.imageshack.us/img121/8105/wielkanocagp.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Heeeeeeeeeeeeeeeeeeej, a gdzie jakies nowe zdjecia, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 08.04.2010 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Heeeeeeeeeeeeeeeeeeej, a gdzie jakies nowe zdjecia, co? gdybym tylko jakies miala....:cry: no ale mam obiecane....juz prawie od 2 miesiecy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 24.04.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 witam no i Ciebie tez odnalazalam po tych zmianach jeszcze troche mi zostalo, by nadrobic ide ogladac fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 25.04.2010 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Hej Slonko! Niestety fotek NIET!! ....juz od dwoch miesiecy czekam...:mad: Mysle, ze Pan Maz wczesniej wyladuje na Kaszubach niz Kuzyn cos podesle...takie czasy... Pan Maz ma przywiesc cala karte od aparatu zapakowana zdjeciami domu, kafelek, plotu itp - sobie statyw kupil by detalom lepiej zdjecia robic gdyby lapka sie trzesla:D:D Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 25.04.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 ...a kiedy Pan Mąż się wybiera? Pewnie do tego czasu już wszystko będzie gotowe! (a przy okazji robię sobie subskrypcję tematu, bo mi się oczywiście powiadomienia pogubiły) pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 25.04.2010 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Hej Sure, Pan Maz laduje 5 maja w Bydgoszczy i tydzien bedzie sie na skarpie spelnial fotograficznie oraz projektowo. Maja z kuzynem obgadac plany tarasu przed domem oraz wejscia do domu, plotow pomiedzy nami i sasiadami. Takze ma spotkac sie z panem stolarzem od schodow. Kafle w domu to wiem, ze na pewno juz sa skonczone tak na 99 % . Plot od strony drogi podobno juz jest zamontowany Takze kominek podlaczony i obudowany...ale kto to by chcial na zdjeciach ogladac? Ja? Po co? Dlatego nie pozwolilam juz niczego nowego kupowac...chce zobaczyc najpierw co jest zmajstowane...nie spieszy mi sie...juz sie pogodzilam z tym, ze na te wakacje i tak nie bedzie jeszcze skonczone - chociazby ze wzgledow finansowych nie dam rady, a kredytow brac nie chce - wole troche zaoszczedzic i tak po czesci wszystko wykonczyc. Na przyszle lato bedzie skonczone na pewno, ale na to mam caly rok....powoli sie zorganizuje...przede wszystkim bede musiala zmienic styl wspolpracy z tymi na Kaszubach, bo kompletnie osiwieje.... Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 No czeeee, nareszcie sie pojawilas. A Ty sie na ojczyzny lono nie wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.04.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 to co, w domu na skarpie nic nowego nie ma?;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 25.04.2010 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 No czeeee, nareszcie sie pojawilas. A Ty sie na ojczyzny lono nie wybierasz? Hej Malgos!! ...ja sie wybieram w sierpniu. 30 lipca musze zlozyc moja prace na uniwersytecie i bede juz wolna...planuje odpoczywac na Kaszubach...chociazby aktywnie z budowlancami;) Pan Maz z mlodszym synem jedzie by nas reprezentowac u rodziny na przyjeciu i chrzcinach w maju. Ja mam egzaminy od 20 maja, wiec nie mam czasu i nastroju na podroze w tym miesiacu... Niestety ostatnio mam duuuuzo pracy w pracy i w szkole a od Kuzyna zadnych updejtow, wiec nie wchodze na forum, by sie nie denerwowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 25.04.2010 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 to co, w domu na skarpie nic nowego nie ma?;( Myszo..podobno cos nowego jest...wszystkie Affrony ulozone....ale to jest top secret ....i nie dla moich oczu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Hej Malgos!! ...ja sie wybieram w sierpniu. 30 lipca musze zlozyc moja prace na uniwersytecie i bede juz wolna...planuje odpoczywac na Kaszubach...chociazby aktywnie z budowlancami;) Pan Maz z mlodszym synem jedzie by nas reprezentowac u rodziny na przyjeciu i chrzcinach w maju. Ja mam egzaminy od 20 maja, wiec nie mam czasu i nastroju na podroze w tym miesiacu... Niestety ostatnio mam duuuuzo pracy w pracy i w szkole a od Kuzyna zadnych updejtow, wiec nie wchodze na forum, by sie nie denerwowac. No to moze sie jakos spotkamy, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 25.04.2010 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 No to moze sie jakos spotkamy, co? Bedzie trzeba cos wymyslic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 25.04.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 No to moze sie jakos spotkamy, co? Bedzie trzeba cos wymyslic:) U mnie będzie po drodze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 25.04.2010 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 U mnie będzie po drodze! Zaborski i skarpa raczej bedzie po drodze dla Malgos z Krakowa;) Sure, bedziesz musiala sie na poludnie Kaszub wybrac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Zaborski i skarpa raczej bedzie po drodze dla Malgos z Krakowa;) Sure, bedziesz musiala sie na poludnie Kaszub wybrac;) Noooo, nie ma wyjscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 25.04.2010 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 No to moze sie jakos spotkamy, co? Bedzie trzeba cos wymyslic:) U mnie będzie po drodze! Zaborski i skarpa raczej bedzie po drodze dla Malgos z Krakowa;) Sure, bedziesz musiala sie na poludnie Kaszub wybrac;) Noooo, nie ma wyjscia. Noo, rzeczywiście nie ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.05.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Juz myslalam, ze jakies nowe fotki zawitaly do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.05.2010 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Juz myslalam, ze jakies nowe fotki zawitaly do dziennika ...ale Pan Maz obiecuje, ze gdzies dorwie sie do neta i przesle szybciej niz sam wroci...biedak wie, ze ja juz nocami spac nie moge i teorie spiskowe snuje....moze ten Metalwood polozyli do gory nogami i teraz boja sie przyznac i fotki przyslac? a moze tego tam wcale nie ma...a moze poszli do lasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.05.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 No to faktycznie musi ci slac jak najszybciej a ty nam oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts