Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom na skarpie - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 3 weeks później...

Hej Slonko!

Niestety fotek NIET!!

....juz od dwoch miesiecy czekam...:mad::mad::mad:

Mysle, ze Pan Maz wczesniej wyladuje na Kaszubach niz Kuzyn cos podesle...takie czasy...:rolleyes:

Pan Maz ma przywiesc cala karte od aparatu zapakowana zdjeciami domu, kafelek, plotu itp - sobie statyw kupil by detalom lepiej zdjecia robic gdyby lapka sie trzesla:D:D

Maja

Hej Sure,

Pan Maz laduje 5 maja w Bydgoszczy i tydzien bedzie sie na skarpie spelnial fotograficznie oraz projektowo. Maja z kuzynem obgadac plany tarasu przed domem oraz wejscia do domu, plotow pomiedzy nami i sasiadami. Takze ma spotkac sie z panem stolarzem od schodow.

Kafle w domu to wiem, ze na pewno juz sa skonczone tak na 99 % . Plot od strony drogi podobno juz jest zamontowany Takze kominek podlaczony i obudowany...ale kto to by chcial na zdjeciach ogladac? Ja?:eek: Po co?

Dlatego nie pozwolilam juz niczego nowego kupowac...chce zobaczyc najpierw co jest zmajstowane...nie spieszy mi sie...juz sie pogodzilam z tym, ze na te wakacje i tak nie bedzie jeszcze skonczone - chociazby ze wzgledow finansowych nie dam rady, a kredytow brac nie chce - wole troche zaoszczedzic i tak po czesci wszystko wykonczyc. Na przyszle lato bedzie skonczone na pewno, ale na to mam caly rok....powoli sie zorganizuje...przede wszystkim bede musiala zmienic styl wspolpracy z tymi na Kaszubach, bo kompletnie osiwieje....

Maja

No czeeee, nareszcie sie pojawilas. :) A Ty sie na ojczyzny lono nie wybierasz?

Hej Malgos!!

...ja sie wybieram w sierpniu. 30 lipca musze zlozyc moja prace na uniwersytecie i bede juz wolna...planuje odpoczywac na Kaszubach...chociazby aktywnie z budowlancami;)

Pan Maz z mlodszym synem jedzie by nas reprezentowac u rodziny na przyjeciu i chrzcinach w maju. Ja mam egzaminy od 20 maja, wiec nie mam czasu i nastroju na podroze w tym miesiacu...:rolleyes:

Niestety ostatnio mam duuuuzo pracy w pracy i w szkole a od Kuzyna zadnych updejtow, wiec nie wchodze na forum, by sie nie denerwowac. :bash:

Hej Malgos!!

...ja sie wybieram w sierpniu. 30 lipca musze zlozyc moja prace na uniwersytecie i bede juz wolna...planuje odpoczywac na Kaszubach...chociazby aktywnie z budowlancami;)

Pan Maz z mlodszym synem jedzie by nas reprezentowac u rodziny na przyjeciu i chrzcinach w maju. Ja mam egzaminy od 20 maja, wiec nie mam czasu i nastroju na podroze w tym miesiacu...:rolleyes:

Niestety ostatnio mam duuuuzo pracy w pracy i w szkole a od Kuzyna zadnych updejtow, wiec nie wchodze na forum, by sie nie denerwowac. :bash:

No to moze sie jakos spotkamy, co? ;)

• 2 weeks później...
Juz myslalam, ze jakies nowe fotki zawitaly do dziennika ;)

:no:

...ale Pan Maz obiecuje, ze gdzies dorwie sie do neta i przesle szybciej niz sam wroci...biedak wie, ze ja juz nocami spac nie moge i teorie spiskowe snuje....moze ten Metalwood polozyli do gory nogami i teraz boja sie przyznac i fotki przyslac? a moze tego tam wcale nie ma...a moze poszli do lasu...

;)